Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 16:29:56
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Twitch i YT. Sledujete někdo pravidelně gameplaye her?  (Přečteno 4272 krát)

Adam23

• Pokročilý
Twitch i YT. Sledujete někdo pravidelně gameplaye her?
« kdy: Říjen 20, 2020, 15:49:23 »

I přesto, že mám docela OK komp, a měl bych hrát resty typu Andromeda, zjišťuju, že poslední dobou víc a víc koukám na streamery her (Twitch i YT). Mám to někdy jako pozadí místo televize :) A to jsem se tomu ještě před pár lety podivoval. No aspoň něco mám společnýho s mlaďasama :DDD

Akorát já koukám na streamy z AoE II a Diablo II především, což jsou "vykopávky". :D Ale pro mě jedny z nej her historie. Dokonce mě to dokopalo k instalaci DII a pomocí PlugY hodlám vytrvat ve sběru vybavení a run. Což byl vždycky můj nedosazenej dětskej sen  ::)

A jak to máte se streamováním vy?
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Re:Twitch i YT. Sledujete někdo pravidelně gameplaye her?
« Odpověď #1 kdy: Říjen 20, 2020, 22:03:29 »

Já se k tomu stavím pořád stejně. Pokud jde o hry, které mohu hrát sám, tak si je zahraji sám, spíš se občas kouknu na věci, které hrát nemohu (např PS 3-4 hry) nebo mě jen zajímá, jak hra vypadá, protože jako celek je to něco, co bych sám hrát nechtěl. Spíš se dívám na ucelenější videa, kde se probírá jen gameplay a věci okolo, a to platí i pro hry, které jsem třeba už dávno odehrál. Přitom preferuji YT, Twitch mi není sympatický :D

Ještě je tu vlastně jeden důvod, občas koukám na Let's playe pokud hledám nějaké konkrétní řešení něčeho, co mi už není jasné nebo s tím souvisel nějaký problém a mělo to specifické řešení (typicky bugy). Byť toho nalézám hodně poskrovnu, většina lidí se tomuhle nevěnuje a záznam je jen z čistého (hladkého) průchodu.
IP zaznamenána
This is the end ...

Richmond

• Zasloužilý člen
« Odpověď #2 kdy: Říjen 20, 2020, 22:07:04 »

U počítačových her to sleduju jen naprosto minimálně a nikdy live. Jedná se navíc o lidi, o kterých vím, že to má smysl (to znamená většiunou ne-pubertální věk). Agrealus mě naprosto vyškolil.
Ale pravidelně sleduju videa z hraní válečných deskových (žetonkových) her, protože přeci jen po přečtení 50 stran pravidel je nejlepší se mrknout, jak to hraje někdo, kdo to má zažité a leccos pochopím jenom skrze takové video.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #3 kdy: Říjen 21, 2020, 00:32:10 »

pokud koukám na video někoho kdo hraje hru je to proto že je A) to vtipný video, B) jsem zakysla a chci návod, C) učim se nějakou techniku. Naprosto minimálně, spíš jdu něco hrát sama. Běžnej hráč mě nezaujme, musí dělat něco zajímavýho.

Diablo dvě by se bez PlugY nemělo vůbec vyskytovat, to prostě neni kompletní hra :-D.
IP zaznamenána