Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 20:51:33
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 [2] 3 4 ... 6

Autor Téma: The Witcher: Farewell of the White Wolf  (Přečteno 18923 krát)

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Re:The Witcher: Farewell of the White Wolf
« Odpověď #15 kdy: Říjen 28, 2020, 09:19:06 »

CZ hotfix jsem neinstaloval, ale udělal bych to přesně tak, jak píšeš - mód, pak hotfix 3 a nakonec CZ hotfix.

Hru bych normálně nainstaloval na to D. Já osobně do Program Files hry neinstaluju, od toho mám vyhrazený shodou okolností taky disk D (je to přímo samostatný fyzický disk) a na něm mám nainstalované i různé herní klienty.
IP zaznamenána
This is the end ...

kloudici

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #16 kdy: Říjen 28, 2020, 11:34:04 »

OK, provedu :D
Já právě mám disk C jenom jako systémový, všechny hry mám nainstalované na disku D, jenom jsem si myslela, jestli mi ten mód nefungoval právě kvůli tomu. Doufám, že ne  - zkusím to tam nainstalovat znovu.
IP zaznamenána

kloudici

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #17 kdy: Říjen 29, 2020, 13:43:25 »

Ahoj.
Tak jsem to zkusila znovu, nepovedlo se, pak jsem zkusila ten manuální postup, podle mne to mám nainstalované, ale buď něco dělám špatně, nebo mám špatnou verzi hry (krabicovku - rozšířenou edici).
Takhle vypadá můj adresář se hrou
screen 4
mod by měl být nainstalovaný - viz screen, ale nevím co s tím.
screen 3
Když chci spustit hru , tak naběhne jakoby načítání, ale za chvilinku naběhne znovu ten obrázek na spuštění hry, za chvilinku to zase spadne a znovu to naběhne - pořád dokola. A nejde spustit ani normální hra. Tak jestli někdo neumíte poradit, tak to celé odinstaluji a vykašlu se na to. Nemám na to nervy :(

« Poslední změna: Říjen 29, 2020, 13:50:25 od kloudici »
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #18 kdy: Říjen 29, 2020, 13:48:00 »

Když spustíš FotWW_Settings.exe, tak to vypíše co?

Večer na to zkusím kouknout, já mám tuším krabicovku ve stole a podle verze patche asi i tu samou verzi (předpokládám správně, že máš krabicovku EE verze?).
IP zaznamenána
This is the end ...

kloudici

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #19 kdy: Říjen 29, 2020, 13:51:04 »

Naběhne to Change game mode (screen 1)

Přesně tak. Tuhle :(. Předem díky.
« Poslední změna: Říjen 29, 2020, 13:57:48 od kloudici »
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #20 kdy: Říjen 29, 2020, 14:06:08 »

Zkus dát znovu change mode a pak spusť hru. Kdyby nic, tak ještě jednou change mod a ještě jednou spustit hru, co to udělá. Podle všeho máš mod úspěšně nainstalovaný, akorát se to asi nepřeplo.
IP zaznamenána
This is the end ...

kloudici

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #21 kdy: Říjen 29, 2020, 15:51:32 »

To jsem zkoušela několikrát, i jsem restartla PC, a nic. Objeví se launcher, pak na chvíli ikona talismanu a v rohu dole ta hláška, za chvilku to zmizí a znovu naskočí ten launcher. Divné je, že se nespustí ani klasická hra.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #22 kdy: Říjen 29, 2020, 16:05:40 »

Hm, moc jsem si iluze nedělal, ale ony občas takové hrátky vedou k vyvolání nějaké chyby, které se pak dá chytnout. Mě pak napadlo, že problém bude možná přeci jen ve verzi hry (EE myslím dostala jeden patch), ale překvapilo mě, že to tu modifikaci jakoby na první pohled schrouplo bez problémů, tak mě to znejistilo. Večer na to kouknu.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #23 kdy: Říjen 29, 2020, 20:55:56 »

Uf, zprvu jsem se vyděsil ... přijedu domu, sáhnu do stolku a nic! V první chvíli mě polilo horko, ale nakonec to byla ta úplně poslední krabice hodně vzadu :D Nicméně mám o trochu jinou verzi, protože já jí mám přímo nadepsanou jako "Rozšířená edice". Přitom jde asi o verzi 3.0.x (17.04.2012), protože launcher mi nabízí stažení patche na verzi 3.1 atd. (já si vybavuji, že jsem dvojku hrál ve verzi 3.2, ale jistý už jsem si předtím moc nebyl). Ty tam máš dokonce v přehledu souborů vidět přiložený patch na verzi 3.4 (nejaktuálnější verze patche).

Verze 3.0.x - 3.3.x tu modifikaci opravdu nespustí, takže podle mě nemáš nainstalovaný právě ten patch na verzi 3.4.1. Spusť si tedy soubor Patch 3.4.1 v adresáři s hrou a nech ho nainstalovat. Pak se ve FotWW_Settings přesvěč, že máš přepnuto na modifikaci (text začíná "Farewell of the White Wolf is installed and ready to play.") a zkus hru spustit znovu.

Pokud by to selhalo, tak je tu ještě jedna možnost a to stáhnout si přímo zálohu dvojky z GOGu (jak ti nabízí odkaz v tom launcheru), protože to je balíček, na kterém to 100% bude fungovat.
IP zaznamenána
This is the end ...

kloudici

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #24 kdy: Říjen 29, 2020, 21:22:07 »

Moc díky, jsi hodný, že se mi snažíš pomoct, i když to nezafungovalo a je to pořád stejné. Zkusím zítra ještě jednou odinstalovat hru a nainstalovat to všechno znovu. Kdybych věděla, že to bude fungovat, tak bych si koupila digitální verzi (asi pro steam), ale bůhví, jestli by to fungovalo. Já jsem smolař, kdybych si posadila na zahradu sádrového trpaslíka, tak by do rána vyrostl na dva metry :D
Na tom gogu jsem žádnou zálohu dvojky zadara nenašla, je tam jenom na prodej za necelých 20 euro. Nebo jsem blbá a nenašla jsem to, je to všechno anglicky a tomu bohužel nerozumím :(
Každopádně díky za snahu a přeji aspoň tobě hodně radosti při hraní.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #25 kdy: Říjen 29, 2020, 22:17:16 »

Já už si bohužel nepamatuji, jak to tenkrát přesně bylo, protože GOG se docela výrazně proměnil. Někde tady na fóru se zřejmě povalují i volné klíče na dvojku, protože to se svého času dávalo k řadě věcí zdarma, ale zkus ještě jednu věc.

Na GOGu musíš mít nejprve platnou registraci, tady teď nevím jestli GOG normálně využíváš nebo ne, pak najedeš na své jméno (přezdívku), zvolíš Redeem a code a na nové stránce pak zadáš do toho políčka to registrační číslo, co máš v krabicovce. V tu chvíli ti to tu hru zaregistruje a získáš jí do své knihovničky (to je ta záloha).
IP zaznamenána
This is the end ...

kloudici

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #26 kdy: Říjen 30, 2020, 08:43:37 »

Elemire, už je mi to trapné, ale ani to nevyšlo. Takhle to dopadlo (přitom kód jsem napsala stopro dobře) Vyrozuměla jsem, že to snad údajně nemá být jejich kód, či co. Viz screen.
Nechci dál otravovat, jak jsem včera psala - ještě jednou to zkusím celé odinstalovat a znovu nainstalovat, a když se zase nepovede, tak už na to kašlu. Nebo si možná si koupím digitální verzi pro steam - akorát nevím, jestli stačí "obyčejná" edice, nebo jestli mám koupit rozšířenou verzi. Já myslím, že by stačila ta obyčejná, ne?
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #27 kdy: Říjen 30, 2020, 09:35:06 »

Toho jsem se obával, dneska už to právě může být jinak. Do SZ jsem ti poslal jeden klíč v jiném tvaru, který jsem zřejmě nikdy nepoužil, tak tam zkus nejprve zadat ten, třeba bude ještě funkční.

Mě je to celé divné, ale třeba ta tvoje verze má opravdu nějaký skrytý problém, který způsobuje nekompatibilitu. Rozhodně bych nekupoval obyč verzi, to je zřejmě ta, co teď máš, ale šel bych do EE verze. Ostatně na Steamu ani jinou než EE verzi nemají a hlavně je to dneska zrovna ve slevě za 3 eura.

Jinak není problém, mě rozhodně neotravuješ :) Já jsem na radění zvyklý a teď tu beztak upravuji nějaká videa.
IP zaznamenána
This is the end ...

kloudici

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #28 kdy: Říjen 30, 2020, 10:18:30 »

Díky, ale taky nic. Cituji:
"Uh oh. This code has expired. If you believe this is incorrect, please let us know. "
Takže nic.
A jsem debil - koupila jsem na Steamu tu hru z nabídky za údajně 3 eura, ale nepřečetla jsem si pořádně zprávu z banky, kde chtěli potvrdit platbu (a teď se podrž) za 12 euro (350 Kč), a potvrdila jsem to.
Tak už to stahuju, přišla jsem i o víc, ale to jenom potvrzuje to, co jsem psala o tom trpaslíkovi.  :'(
Dám pak vědět, jak jsem dopadla.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #29 kdy: Říjen 30, 2020, 11:05:40 »

A neskočila ti do toho náhodou ta druhá nabídka za trilogii? Ta stojí shodou okolností 12 euro. Já platím přes PayPal, takže se těm přímým platbám vyhýbám.
IP zaznamenána
This is the end ...
Strana: 1 [2] 3 4 ... 6