Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 12:14:02
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 17 18 [19] 20

Autor Téma: YouTube koutek  (Přečteno 86444 krát)

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Re:YouTube koutek
« Odpověď #270 kdy: Březen 31, 2026, 11:47:52 »

Drobná pauza od rozehraných Might and Magic VI ...

IP zaznamenána
This is the end ...

Richmond

• Zasloužilý člen
« Odpověď #271 kdy: Duben 01, 2026, 14:06:47 »

Nalákal jsi mě tedy hodně! Líbí se mi hodně obrázky z intra a vlastně i ta atmosféra v kobkách.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #272 kdy: Duben 01, 2026, 20:04:16 »

To je dobře :). Jednička je fajn hra, kterou by bylo škoda vynechat. U dvojky už je to horší. Zrovna zítra bych k ní chtěl natočit video, o což jsem se dnes už pokoušel, ale je to takové hůře uchopitelné.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #273 kdy: Duben 02, 2026, 12:39:06 »

IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #274 kdy: Duben 10, 2026, 23:11:26 »

IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #275 kdy: Duben 15, 2026, 11:30:02 »

Nemožné se stalo skutečností a dnes jsem získal svého pětistého odběratele ... jen nevím, jestli je to důvod k oslavě nebo k obavám :D.

Na jednu stranu je to hezký milník, ale zároveň i určitá míra zodpovědnosti. Nikdy jsem ten YT kanál totiž nebudoval s cílem mít široké publikum. Naopak šlo o koutek pro pár diváků a pro lidi, co hledají informace nebo pomoc. Vlastně je mi až záhadou, proč ten kanál poslední dobou tak vyrostl. Každopádně se tím nic nemění, respektive nemám v úmyslu jakkoliv měnit svůj přístup k formátu a četnosti vydávání videí. Původní záměr zůstává stejný ;).
IP zaznamenána
This is the end ...

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #276 kdy: Duben 15, 2026, 15:07:38 »

Ty jo, tak teprve dokoukány ty videa z MM8, ale poctivě!:-)

Při sledování mě to taky lákalo to rozehrát, klasicky za Temnýho elfa samozřejmě, ale tak nějak jsem si uvědomil, že tenhle styl mě asi nebaví, já to prostě rád čistím a plním systematicky a tenhle styl hraní není pro mě.

Jinak já si taky hodně bral tu základní partu na levelu 5 - Devlin, Elsbeth, Frederic a Simon a s těmi hru vždy dohrál. Poslední rozehrávky jsem ale jel s tím modem, kdy si můžu vytvořit všech 5 postav sám a s tím mě to baví asi nejvíc. Jinak jsem si bral jen draka na chvíli kvůli Alchymii, abych si namíchal černé lektvary, a pak ho zase propustil. Což jsi měl ve videu uvedené špatně, Velmistr je Drak, ne Upír.:-)

Což mě vede k zamyšlení toho Single hraní. Počítalo by se najmutí Draka kvůli Alchymii, umíchání černých lektvarů a jeho propuštění stále jako Single hraní? Kor když není možné si ho ani vybrat jako hlavní postavu? I když je pravda, pokud bych sháněl černé lektvary jen pro jednu postavu, asi to jde v pohodě pomocí metody Save/Load.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #277 kdy: Duben 15, 2026, 15:48:48 »

To bych řekl, že špatně nemám, protože Upír je max. mistr a to jsem tam myslím zmiňoval, že klidně stačí i jen expert, protože cílem jsou spíš podpůrné buffy a lektvar vytvrzení. Velmistr je mimochodem lich, nikoliv drak. Ten je stejně jako upír max. mistr.

Jinak ano, jakmile využiješ umíchání černých lektvarů, tak už bych to za single hraní nepovažoval. Výjimkou by mohlo být jen to, že vykompenzuješ absenci sesílat časově omezená kouzla postavám, které to neumí (např. Létání a dolétnout si k obelisku na Souostroví Dýky, který je jinak nedosažitelný). Nicméně nejde o prvek důležitý k dohrání hry, takže já osobně bych vynechal i to.
IP zaznamenána
This is the end ...

Richmond

• Zasloužilý člen
« Odpověď #278 kdy: Duben 15, 2026, 16:05:57 »

Gratulace Elemire :) Zrovna jsem koukal na Tvůj gameplay UU1 :)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #279 kdy: Duben 15, 2026, 19:28:41 »

Díky :D.
IP zaznamenána
This is the end ...

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #280 kdy: Duben 15, 2026, 21:52:09 »

Jo, máš pravdu, moje chyba..

Já vůbec nevím, proč jsem si myslel, že si musím najímat na Alchymii Draka. :(
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #281 kdy: Červen 04, 2026, 11:22:15 »

Tak se blíží vydání Gothic Remake (z mého osobního pohledu nezájem), nicméně vyšlo intro, kdyby to někoho zajímalo:

Nutno říct, že u fanoušků to moc nezabodovalo a jejich názory by se dali shrnout do jednoho: "Stojí to za hovno." Nicméně pro pořádek to sem dávám.

Což mě vede k zamyšlení toho Single hraní. Počítalo by se najmutí Draka kvůli Alchymii, umíchání černých lektvarů a jeho propuštění stále jako Single hraní? Kor když není možné si ho ani vybrat jako hlavní postavu? I když je pravda, pokud bych sháněl černé lektvary jen pro jednu postavu, asi to jde v pohodě pomocí metody Save/Load.

V osmičce při sólo hraní hlavně nepotřebuješ vyrábět černé lektvary, protože jsou ve hře úkoly, při kterých ti je namíchají a jelikož máš jednu postavu, tak ti to stačí.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #282 kdy: Červen 05, 2026, 09:44:09 »

Ještě chybí 9 hodin do launche, ale hrál jsem demo a docela mě to zklamalo, takže si nemyslím, že bych si ten remake pořizoval. Uvidím večer. Ostatně to intro taky nepatří zrovna mezi ty nejlepší.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #283 kdy: Červen 05, 2026, 10:20:55 »

Náš nejslabší krokovací dungeon 90. let ...

IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #284 kdy: Červen 06, 2026, 10:38:09 »

@Milhaus: co jsem zatím koukal, tak ohlasy na remake nic moc, tedy myslím i to, že fóra zrovna nežijí čilým ruchem, kde by si nadšení hráči předávali dojmy.
IP zaznamenána
This is the end ...
Strana: 1 ... 17 18 [19] 20