Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 13:16:50
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 20

Autor Téma: YouTube koutek  (Přečteno 86476 krát)

tono

• Zasloužilý člen
Re:YouTube koutek
« Odpověď #105 kdy: Prosinec 21, 2019, 20:37:45 »

Já obecně na letsplaye nekoukám, protože vlastně nemám důvod. Buď hru už znám, pak už je to z mé strany bez zájmu anebo mě tedy hra zajímá, ale pak se nechci zkazit zážitek z nějakého prozrazení atd. A už vůbec bych neunesl někoho s hlasem, dikcí, slovníkem jako má ten Agraelus. Já i kdybych byl vzhůru 30 hodin, bych proboha snad nebyl něčeho podobného schopen (na druhou stranu, já bych nebyl schopne žádného LP). JEdiný, koho si pouštím je vlastně Elemir :) A i jen něco (Elemir promine, ale bohužel onlinovky jdou mimo mě i když to je FG) :)) Ale existuje někdo, u koho bych chtěl, aby LP dělal a to je crpgaddict.

UPDATE: Tak jsem si pustil video toho Agrealuse z Wolfensteina :New Order. A fakt ne, tragédie, opravdu nejsem cílovka, jdu se zahrabat :)

Ber to tak že je to už pre inú generáciu :)  Rodičia večer čumia na TV a ich decká pozerajú na Twitch, alebo Youtube. Naviac ak sa tam poriadne nadáva a občas aj chlastá(ako napr. dnes) tak sledovanosť je istá https://www.twitch.tv/agraelus :)
Na letsplay takisto nemám čas a posledný som videl keď som doma ležal s chrípkou. Samozrejme že som pozeral hry ktoré som už hral, alebo ktoré hrať nikdy nebudem ;)
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #106 kdy: Prosinec 31, 2019, 15:34:12 »

Ja Argaleuse nedavno na YT zablokoval, protoze me uz iritovalo jen to ze se mi jeho videa objevily v nabizenych. Ale chapu ze cilove skupine to vyhovuje. Je smutne kam se hrani her dostalo a je z toho opicarna. Ani dobrocinnost to u me nemuze nijak vylepsit, i kdyz uznavam ze to je jedna z pozitivnich veci na tomto fenomenu.
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #107 kdy: Prosinec 31, 2019, 20:06:10 »

Ja Argaleuse nedavno na YT zablokoval, protoze me uz iritovalo jen to ze se mi jeho videa objevily v nabizenych. Ale chapu ze cilove skupine to vyhovuje. Je smutne kam se hrani her dostalo a je z toho opicarna. Ani dobrocinnost to u me nemuze nijak vylepsit, i kdyz uznavam ze to je jedna z pozitivnich veci na tomto fenomenu.

Samotného Agraela ako autora na YT už moc nevidieť, ale našlo sa pár jútuberov čo na ňom parazitujú tým že na YT zverejňujú záznamy jeho stremov z Twitchu. Najznámejší z nich je určite WartamerCzech https://www.youtube.com/channel/UCBk-5oMPENkahizd2N8gjvw
IP zaznamenána

Chidlink

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #108 kdy: Leden 01, 2020, 15:32:12 »

Konkrétně o tomhle uvedeném kanálu Agraelus myslím že ví a dokonce ho i podporuje.
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #109 kdy: Leden 01, 2020, 16:48:17 »

Konkrétně o tomhle uvedeném kanálu Agraelus myslím že ví a dokonce ho i podporuje.

JJ to máš pravdu. Wartamer dostal ako jediný "požehnanie" od Agraela. Ale aj tak to nemení nič na tom že na YT nahráva neoriginálny obsah. Určite dávam skôr prednosť pôvodnej tvorbe, ako napríklad tej tvojej ;)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #110 kdy: Leden 01, 2020, 18:11:11 »

https://www.youtube.com/watch?v=itH5xyVqMDE

Pánové, nepotřebujete náhodou nějaký magický knihy?
IP zaznamenána

Chidlink

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #111 kdy: Leden 01, 2020, 21:45:07 »

Knížky vypadají moc hezky. Jen stvořené proto naučit se z nich nějaké kouzlo  :D Nebo nějaké do nich zapsat.
Jinak tono díky, tam u mě je to takový jen tak prostě :P Hlavně to dělám kůli tomu, že si u toho odpočnu u toho natáčení.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #112 kdy: Leden 03, 2020, 21:23:19 »

IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #113 kdy: Leden 06, 2020, 23:12:42 »

Knížku a krabičku jsem dokoukal a mohu jim ty dovednosti jen závidět. Opravdu hezká práce.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #114 kdy: Leden 09, 2020, 19:52:07 »

Tak jsem si tak krásně říkal, jak se vrhnu do seriálu videí o herních hádankách a puzzlech a hned mě čekala studená sprška ... chtěl jsem si připravit něco málo z Bard's Tale IV a pak mi došlo, jak debilní má tahle hra systém ukládání. Ona má prostě pevně daný počet pozic pro savy a ty se časem začnou postupně přepisovat těmi novějšími, takže se nemůžu vrátit k tomu, k čemu bych zrovna chtěl :/ To je k vzteku, konečně jsem našel zajímavé téma pro videa a hned takhle narazím. Asi nezbyde nic jiného, než pokračovat zatím jen s Might & Magic X.

Já se nahodím zatím to první, kdyžtak mi ho zkritizujte, jestli je to srozumitelné, jestli jsem neurazil moc lidí apod. ;) Popř. jestli to má vůbec nějaký význam tvořit :D

IP zaznamenána
This is the end ...

Richmond

• Zasloužilý člen
« Odpověď #115 kdy: Leden 11, 2020, 21:33:50 »

Video super, dobře popsané. Já jsem se teda neurazil :)
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #116 kdy: Leden 13, 2020, 18:26:27 »

Asi nezbyde nic jiného, než pokračovat zatím jen s Might & Magic X.

Myslíš že si nájdeš aj trochu času na skompletovanie návodovej sekcie MMX ? ;)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #117 kdy: Leden 13, 2020, 19:48:03 »

Richmond: to jsem si oddychl :) Mě pak zpětně došlo, že jsem to měl asi rozdělit na nějakou obecnou část (samostatné video) a pak jen video přímo k řešenému problému. V prvních verzích jsem do toho cpal i herní časy apod., takže to skoro vypadalo, jako když se do někoho navážím :D

Tono: postupně se dostanu i k tomu, ale nejprve budu muset desítku znovu rozehrát a vzít to pěkně kousek po kousku, protože už si ani nepamatuji, co z které verze jsem na webu použil.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #118 kdy: Únor 13, 2020, 20:30:00 »

Možné kauzy (stopka) System Shocku 3  si všimli i kluci na Vortexu a hezky to celé sesumarizovali a zasadili do kontextu. Akorát si nejsem moc jistý tím, že řekli správně tu část ohledně financování skrze Starbreeze, protože co vím já, tak OSE nějaké peníze na vývoj dostali, a tím se také zaštiťovali, že finance mají a nemusejí je tedy "krást" z vývoje Underworld Ascendant, což si já a řada jiných myslíme, že dělali (proto UA dopadl tak, jak dopadl).

IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #119 kdy: Březen 13, 2020, 18:35:12 »

Pánové. Pánové. Neni to herní, ale spousta lidí si bere na záchod alespoň mobil, ne?
https://www.youtube.com/watch?v=Aj9SDSAOXf4
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 20