Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 15:30:32
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 20

Autor Téma: YouTube koutek  (Přečteno 86610 krát)

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Re:YouTube koutek
« Odpověď #75 kdy: Srpen 29, 2019, 12:56:37 »

Obdobně jsem vytvořil video, kde jsem v rámci rady v diskusi ukazoval, jak opustit jednu jeskyni v Zaklínači 3. Nic jiného na tom nebylo a přitom je to asi moje nejoblíbenější video s haldou děkovných komentářů :)
IP zaznamenána
This is the end ...

Lord Owl

• Host
« Odpověď #76 kdy: Srpen 29, 2019, 22:35:53 »

Stroj času: Mafia : Tak to jsem se pobavil fakt od srdce. Mr. looser neví kde má zastavit u chodníku na vyznačeném křížku (projede čas), veze na úvod gangstery takovou oklikou, že mu to sami komentují kam to jede. Všechno jede na automat a s omezovačem, no hustý ;D No nedivím se, že soucítí s lidma, kvůli kterým se musel patchovat ten závod (americká mládež). Protože zásadní fígl v tom scriptu toho závodního okruhu byl, jet celou dobu klidně i první, pak si ale nechat přiblížit druhého, nebo ho nechat na chvilku předjet a pak ho zase osmahnout tak někde v půli posledního kola. Jo a hlavně s manuálním řazením, ten automat se na cestě choval neuvěřitelně neovladatelně.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #77 kdy: Srpen 29, 2019, 22:45:31 »

Ona je to s ním opravdu legrace :) Někdy bych ho asi umlátil myší, ale je to krásná ukázka toho, že jsou tu lidé plní elánu, kteří by rádi, ale ta štěstěna je prostě proti nim :D
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #78 kdy: Září 02, 2019, 22:13:40 »

Tak jsem přemejšlela že sepíšu tu Thief fanfikci a Youtube mi k tomu dal zajímavej kanál ke studiu. Řikám si, proč se nenaučit něco novýho a zajímavýho.

https://www.youtube.com/channel/UCm9K6rby98W8JigLoZOh6FQ/videos
IP zaznamenána

Lord Owl

• Host
« Odpověď #79 kdy: Září 04, 2019, 20:50:11 »

to Yu: to je praktické i pro třeba TES sérii :D
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #80 kdy: Září 04, 2019, 21:01:33 »

Hlavně mě to zbavilo potřeby kontrolovat, jestli jsem zamkla. Teď už vim, že je to uplně jedno.¨

Mám ráda tyhle řemesla, máme to v rodině, otec byl vyučenej zámečník, ale já nějak měla to špatný pohlaví, no. Tak možná v příštim životě, teď už je trochu pozdě, ale člověk nikdy neví.
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #81 kdy: Září 04, 2019, 22:41:37 »

Ty jo, to teda ziram. Nektery ty zamky otevre peti vterinama smrdlani uvnitr. Asi si domu koupim tygra, zamky jsou na nic :)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #82 kdy: Září 09, 2019, 08:27:42 »

Dneska jsem u ranní kávy narazil na tohle ...

IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #83 kdy: Září 16, 2019, 13:13:36 »

Když už jsem byl u těch neherních videí, mě nějakým zázrakem při hledání čehosi vypadl kanál Patrika Kořenáře, což měl být jeden čas redaktor časopisu Epocha, takže s hrami to opravdu nemá nic společného, ale tenhle člověk se rozhodl bojovat proti fake, hoaxům a dezinformacím obecně.

Mě na tom zaujal ten široký záběr a jeho připravenost u jednotlivých dílů. Není to úplně stoprocentní, jsou věci, nad kterými prostě nepřemýšlíte, protože tak prostě jsou, a některá jeho vysvětlení nejsou ani moc v souladu s poznatky vědy, popř. to nechtěně motá, ale je to poslouchatelné a docela zajímavé.

Vlastně teď si vzpomínám, mě se ve výběru zobrazilo následující video:

Není to nic, co by zájemci o tuhle problematiku už neznali, ale právě proto je na tom dobře vidět ta pečlivá příprava.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #84 kdy: Září 26, 2019, 22:05:09 »

IP zaznamenána

Chidlink

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #85 kdy: Říjen 22, 2019, 17:44:47 »

Super video je o Ďatlovově výpravě  :D
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #86 kdy: Říjen 22, 2019, 23:13:54 »

Zítra to zkusím skouknout.
IP zaznamenána
This is the end ...

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #87 kdy: Říjen 23, 2019, 15:35:40 »

Tohle mě taky docela zajímá. Už nám vw Wishlistu.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #88 kdy: Říjen 25, 2019, 21:28:45 »

Ďatlovovu výpravu jsem dokoukal a bylo to vskutku poučné. Popravdě jsem nikdy o tomto incidentu neslyšel, takže o toto bylo zajímavější.

Jinak já jsem poslední dva dny koukal ještě na něco jiného, konkrétně na kování zbraní a při té příležitosti jsem narazil na následujícího týpka (odkaz je na video výroby nože):

Nejsem zrovna příznivcem damascénské oceli, ale mezi videi má i kování jiných ocelí. Zaujala mě ovšem hlavně jeho finální práce s výrobou rukojetí - ta pečlivost a zručnost pří práci s různými materiály. Opravdu se na to dobře dívá.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #89 kdy: Říjen 27, 2019, 15:23:28 »

Prokládám si Gothic videama, jak jinak než šermířskejma. Taky to beru jako vzpomínku na youtubery, který jsem dřív sledovala. Hezký vidět, že stále fungujou, i když je to tolik let.

IP zaznamenána
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 20