Tak já už mám nějakou delší dobu novej PC, takž se těším jak na Origins, tak na Odyssey, teď jsem momentálně na dovolený, ale pak napíšu pár řádků i k němu.
To, že hra nemá level scalling, je super, to na hrách fakt nesnáším. Když vím, že nějakej boss má Level 30, tak se na něj připravuju část hry, pak na něj jdu, nebo se snažím ho i trochu přelevelovat. Holt už nemám na hry tolik času a rád si užiju i ten příběh, i vedlejší questy, ale už nemám moc čas každej soubouj hrát třikrát, čtyřikrát. Takže hrát budu určitě na Normal.
Mě lákají Origins i Odyssey, Odyssey asi svým zasazením o dost víc, ale trochu se bojím, že když začnu s Odyssey, už mi pak třeba přijdou Origins jako krok zpátky. Nebude problém v tomhle? I když linearita mi asi vadit nebude, jen se bojím toho menšího Level Capu a měnšího počtu schopností. A pak taky bude chybět Kassandra.:-D
Problém je akorát v tom, že se mi jaksi na novej PC nevešly Origins i Odyssey dohromady (přišlo mi zbytečný mít tam tyhle dvě hry na úkor jinejch her), takže Origins šly zatím pryč a rozehrál jsem jen Odyssey. Jsem opravdu jen na začátku, jen jsem zkoušel nastavení a pár věcí, odpoledne po práci.
Celkem mě naštvalo, že ty modrý a fialový předměty nejdou ani rozebrat ani prodat. Protože ty bych rád prodal a nechal si jen ty zlatý legendární a ty si leveloval.
Při zkoumání menu jsem narazil i na ten jejich slavnej shop, kde se nakupuje za Helix body. Mám jich 500, nevím, jestli byly nějak zezačátku, jestli jsem je k něčemu dostal nebo jestli jsem jich pár nakoupil, aby se mi zaokrouhlily Uplay body na 10. Ty body je možné získat jenom nákupem? Nebo se dostávají i za nějaké aktivity ve hře? Asi se za ně dají nakoupit celkem zbytečnosti, ale tak nějak rád kompletuju všechno.:-D