Po dvou dnech v bezvědomí pokračujeme dále. Koupila jsem si mapu, abych mohla vytipovat, odkud se střílelo, a vracíme se na místo... ... je to stále místo činu, když je někdo zastřelenej sniperem z kilometrový vzdálenosti? Nebo je místo činu ten kilometr dál? No, prostě se vracíme k prostřelenýmu oknu, kde byla mrtvola nalezená. Velmi rychle zjistíme, že se střílelo z ostrova, kde je nějaká stará vojenská pevnost.
Ano. Celý vyšetřování, všechny ty stopy, který nás málem stály život, když jsme je sledovali... všechny ty stopy byly kompletně falešný, a nijak nenavazovaly na to, co se stalo. .. No nic. Jedeme si na ostrov pro pachatele. Takhle strašně jednoduše. Udělal to nějakej náhodnej starej komouš, co si odmítl připustit, že válka skončila. Patrně toho zabil víc. No nic, máme ho.
Mrzí mě, že se nám nepodařilo vyfotit toho zvláštního hmyza pro kryptozoologa, bohužel jsem na sebe nenechala nastříkat feromon, a tak utekl. Chudák Kim byl z toho zklamanej. Teda... mě, jako hráči, se ho samozřejmě vyfotit podařilo. Snímek číslo dvě, dámy a pánové.
Nakonec přijel zbytek mojí policejní jednotky, bylo to poněkud trapný, zdlouhavý, jako proč bych měla chtít na závěr mluvit s lidma, který jsem v životě neviděla, a moje postava si je nepamatuje? Jestli chtěli udělat shrnutí, mohli udělat nějakou jednoduchou obrazovku, nevim, tohle mě nenadchlo.
Dozvěděli jsme se, že moje postava je bejvalej učitel tělocviku, což vysvětluje, proč všude běhá.
Dohráno. Hotovo. Překecaka jsem Kima, aby se přidal k naší jednotce. Je můj navždy. Mimochodem pokud vyjde dvojka, budu o ní vážně uvažovat.
Teď ještě inspekce achievementů ve steamu!
Unbelievably Boring F**k
- Say 7 incredibly boring things (mimochodem ten achievement svítí)
Biggest Communism Builder
- Employ critical theory 9 times (kristapane jak jsem přišla k tomuhle)
Z achievů co jsem nedostala mě zaujalo tohle:
What body?
- Solve the case without even inspecting the body. :-D
Literally The Sorriest Cop On Earth
- Apologize 10 (!!!) times (mám pocit, že to mi uteklo o vlas, nějaký omluvy padly.)