Tak tohle už nechci nikdy zažít!
Ani nevím, jak dlouho ten boj trval, kolikrát jsem loadovala a kolikrát jsem to musela stopnout a rozdejchat, ale za celou dobu jsem se k pravýmu Islandmasterovi dostala jen několikrát, z toho 3x se mi ho podařilo zranit a pak zabít, jinak měl kolem sebe ten štít. Navíc, jakmile jsem ho zranila, hned se na mě sesypaly ty jeho klony.
Takže: hrací doba 34:15:23, ale je fakt, že už jsem pomalu polovinu prošla předtím poprvý. Partičku jsem měla předgenerovanou a obtížnost easy (hold jsem posera:) ), první postava má lvl15, jinak ostatní 14. Sekrety jen 62/77 a poklady jen 4/11, takže by bylo co zlepšovat, kdybych to hrála ještě jednou. Takže možná někdy, až rozdýchám ten poslední boj... teď je to ještě moc živý:) No a namícháno 176 lektvarů, což je docela dost oproti jedničce, kde jsem je ani moc nepotřebovala.
Na všechny hádanky jsem samozřejmě sama nepřišla, ale většinou stačilo jen nakopnutí a docvaklo mi to. Dobrá nápověda byla, že v Cemetery na místě co je hrob má být nějaký předmět. Zkusila jsem tedy kopat a místo předmětu se z hrobu začala hrabat dosti nas*aná mrtvola (nedivím se jí)

Tak jsem zkusila většinu hrobů a někde opravdu něco bylo, ale většinou jsem jen exhumovala:)
Hra je to teda suprová, nemám co vytknout (kromě finálního boje

).
No a teď teda zkusím ten Dragon Age: Origins....