Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 22:05:45
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Zvláštnosti ve Hře  (Přečteno 6157 krát)

BautyF

• Host
Zvláštnosti ve Hře
« kdy: Únor 17, 2009, 19:38:33 »

Tak jsem při hraní MM7 narazil na zajímavou věc  , když hraji mm7 kouupené s časopisem level ( číslo 8/2000 ? - možná se pletu ) s bez jakéhokoliv dodatkového patche tak obecně platí že se kouzelné hůky dají prodat za plnou cenu i tehdy když mají poslední náboj ( výstřel ) , když jsem ale hrál MM7 stáhnuté bůhvíodkud ( v angličtině , nejspíš verze 1.0 )  cenu u hůlek se měnila podle počtu zbývajících nábojů. V případě posledního náboje mi za žádnou hůlku nechtěli v zádném krámku dát více jak 1200 ( 12 bodové kupectvý  na úrovni Grandmaster - Velmistr )

Samožřejmě  tenhle detail funkčnost hry nijak nenarušoval

Zvláštný že ?
IP zaznamenána

cincilla548

• Host
Zvláštnosti ve Hře
« Odpověď #1 kdy: Březen 28, 2009, 19:36:39 »

no to je upgrade
IP zaznamenána

Dead Boss

• Host
Zvláštnosti ve Hře
« Odpověď #2 kdy: Březen 30, 2009, 16:02:47 »

12 bodové kupectvý na úrovni Grandmaster - Velmistr

Možno mám zvláštnu verziu, ale ja keď som bol GM(10 bodov), dostal som 100% cenu v obchodoch a nepotreboval som si to zvýšiť.
IP zaznamenána

VOSA

• Host
Zvláštnosti ve Hře
« Odpověď #3 kdy: Červen 17, 2012, 10:38:43 »

Chtěl jsem se podělit se zvláštnostmi, které mě potkali ve hře MM8, ale na druhou stranu jsem nechtěl zakládat nové téma, tak jsem jen odfouknul prach z tohoto :-)

1. Luk šlechtice nebo luk z kosti šlechtice( Teď nevím jistě, jak se tento unikátní předmět přesně jmenuje) - našel jsem ho ve vrbě na Havraním pobřeží (zrovna truhla, o které jsem se dozvěděl díky stránkám :-)). Problém byl v tom, že mi stále svítil zeleně a má postava ho nebyla schopna identifikovat (celkem pochopitelné Ident. věc - 1). Takže jsem šel do prodejny zbraní, kde mi sdělili "Už víš, co to je.", v artefaktech mi řekli, že to není v jejich zájmu. Tak jsem si zkusil do party zkusit nějakého nekromanta, který měl více bodů v identifikaci, ale také nic. Dobrá, tak jsem si luk nechal zelený, konec konců to snad nemá žádný vliv. Problém nastal, když mi ho zlobři rozbili. Sám jsem si ho nedokázal opravit, stejně jako mi ho nedokázal opravit žádný dočasně najmutý rytíř (je fakt, že to nebyli velmistři) a v prodejně zbraní mi opět řekli "už víš, co to je". Takže jsem tento unikátní předmět musel zahodit.

2. Nikdo ode mne nechtěl koupit ten drahý palcát chrámu slunce (cena tuším 14 000).

3. Občas se mi stane, že zabiju potvoru, mám plný inventář, kliknu na ni, a nějaký její předmět držím kurzorem, dostanu z ní peníze, ale tělo tam zůstane, takže dostanu dvakrát tolik peněž.

4. Jednou se mi stalo, že hra po naloadování neuznala mojí levitaci. Takže jsem ji musel zakouzlit znovu.
IP zaznamenána

VOSA

• Host
Zvláštnosti ve Hře
« Odpověď #4 kdy: Červen 17, 2012, 10:44:29 »

Ještě mě zaujalo, že žoldáci na Regně nebyli vůči mé postavě nepřátelští. To nevím, jestli byl bug nebo je to schválně (a nevím o tom, že bych je okouzloval svým upířím šarmem).
IP zaznamenána

VOSA

• Host
Zvláštnosti ve Hře
« Odpověď #5 kdy: Listopad 01, 2012, 22:11:55 »

Dnes jsem si při vybíjení cechu nekromantů povšimli jedné zvláštnosti - pokud je jedna z postav mrtvá (hrobeček) a snažíte se dát něco z jejího inventáře do přeplněné bedny nebo truhly, tak na vás normálně promluví :-) "I have no room left" ozvalo se ze zahrobí :-) Mám takové tušení, že to nebylo jen tím, že jsem byl v cechu nekromantů. :-X
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
Zvláštnosti ve Hře
« Odpověď #6 kdy: Listopad 05, 2012, 08:55:02 »

Taky mám zkušenost s hlasem ze záhrobí. A nejen hlasem. To jsem tuhle vybíjela nejvyšší chrám Baa a zabila jsem Silvertongua. Pak jdu do Free Havenu, kouknout se, kolik mám hlasů v radě... No nevěřili byste, kdo tam seděl a dával mi palec dolu.

Nebooo, si takhle jdu v Guberlandu po pláži a najednou mi to píše, že jsem použila tiket. Pak to napsalo, že jsem vyhrála a dalo mi to dřevěnej meč.
IP zaznamenána