Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 20:43:34
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: 1 malinká chybka a 1 monstrum navíc  (Přečteno 5305 krát)

Adámek

• Host
1 malinká chybka a 1 monstrum navíc
« kdy: Prosinec 26, 2015, 10:40:00 »

Zdravíčko....při nedávném hraní a projíždění těhlech stránek (který mi hodně pomohli a díky za to, že to tu máte) sem narazil zatím na 2 takový maličkosti. První je, že ve speciálních monstrech není uveden Warlock (modifikace Temného mága), který se nalézá v Základně Stříbrných helem ve Stříbrné zátoce a jeho poklad je Ankh. Druhá maličkost je, že v návodu (u úkolu pro jednoho z lordů Mrazivé vrchoviny), kde je úkolem zamknout dračí věže v určitých městech, je napsán Kriegspire místo Blackshire. Lidi na to přijdou to ano, ale když se pokouším hledat skoro půl hodiny v Kriegspieru dračí věž, která tam vůbec není je to celkem k pokukání :D Díky za přečtení.
IP zaznamenána

Adámek

• Host
Re:1 malinká chybka a 1 monstrum navíc
« Odpověď #1 kdy: Prosinec 26, 2015, 10:41:33 »

Pardon nenapsal jsem, že se to týká MM6
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: Prosinec 26, 2015, 11:58:09 »

Zdravím, díky za upozornění. Warlocka přidám do seznamu od DaveJame, ale u toho Kriegspire to nemůžu najít. Obě zmínky k úkolům o Dračích věžích jsou správně (obsahují Blackshire), viz

http://www.svetmightandmagic.cz/mmvi/mmvi_navod.php#6

a

http://www.svetmightandmagic.cz/mmvi/mmvi_navod.php#18
IP zaznamenána
This is the end ...

Adámek

• Host
« Odpověď #3 kdy: Prosinec 26, 2015, 21:40:40 »

Tak to se za ten Kriegspire omlouvám...než sem si ten návod vytisknul, tak sem projel více stránek, takže mají chybu asi někde jinde.
IP zaznamenána

Adámek

• Host
« Odpověď #4 kdy: Prosinec 26, 2015, 21:54:41 »

Ještě jsem při hraní narazil na jednu věc. Není to podstatný, vlastně je to prkotina, která snad ani nijak výrazně nic neusnadní, ale pro zajímavost to sem napíšu. Stále se bavím o MM6. V Zátoce pašeráků v Chrámu Tsantsa jsem čirou náhodou objevil chodbu, kterou nemáte zobrazenou na mapě. Narazil sem na ní, když sem chtěl sebrat kobru a omylem sem klikl na zeď. Rád bych sem dal fotku, ale nějak se mi nedaří ji sem dostat :/
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #5 kdy: Prosinec 27, 2015, 08:33:15 »

A jak se sem tu fotku snažíš dostat?
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #6 kdy: Prosinec 27, 2015, 10:05:02 »

Spojka mezi vězením a svatyní, díky za připomenutí. Před pár lety jsem připravoval upgrade map, ale už k němu nedošlo. Tenkrát jsem pár věcí našel, ale nedařila se mi moc práce s úpravou velikosti (pracoval jsem s mapami plné velikosti), takže jsem to celé odložil. Zkusím to kdyžtak doplnit.

Edit: Screenshot mám, teď to akorát upravit na požadovanou velikost.
« Poslední změna: Prosinec 27, 2015, 10:29:26 od Elemir »
IP zaznamenána
This is the end ...