Zrovna jsem našel hezkou nabídku W&W, ještě zatavenou. Píše se tam, že jen manuál je španělsky

Kupodivu těch různých verzích her z jižních lokací je dost. Před pár dny jsem zrovna narazil na několik kusů "italského" Planescape Torment, taky ještě zatavené. Asi bych do tohohle nešel, ta němčina je mi v tomhle milejší.
Ale mám tu jinou příhodu. Pře pár dny dorazilo CD k UK verzi MM8 a jelikož mě pošťačka nezastihla doma, tak jí nenapadlo nic lepšího, než to napasovat do schránky. Vyzvedávala to manželka, ale schválně jsem se šel na schránku kouknout a docela tu pošťačku obdivuju. Přišlo mě to jako nemožné

Zajímavé je, že obal celkem vydržel, má jen dvě drobné prasklinky o kterých bych klidně mohl prohlásit, že už tam byly.
Koukal jsem teď Richmonde na tvojí krabici Wizardry 7 a to by mě asi hodně zamrzelo. Zažil jsem něco podobného u Mac kompilace M&M I+II, kdy jsem kupoval krabici dle foto v naprostém pořádku, ale dorazila s docela nehezky natrženým rohem. Přes krabici byla eBay páska, takže mi bylo jasné, že to někdo rozbaloval kvůli kontrole. Jenomže byl asi moc horlivý a ne příliš inteligentní, když se dvoudílnou krabici pokoušel otevřít "z boku". Ani jsem s tím prodávajícího neotravoval.
Už od toho asi ustoupili, protože MMI v kroužkové vazbě dorazila v celkem chatrném balení a taky s páskou. Pochybuju, že by to někdo přebaloval, spíš jsem prodávajícího naštval, že zrovna natrefil na chvilku, kdy si té aukce všimlo minimum lidí