Pomalu už se mi to tu schází, ale efekt nákupů na eBay nebyl úplně takový, jak jsem si myslel

.
Doplňky k US edici MM6 Milenium jsou ok, vlastně jsou naprosto skvělé. Takhle zachovalé mapy jsem opravdu nečekal. Bohužel, část ohledně Heroes 3 je plachta z Heroes Milenium, takže nejde o originál vložitelný do Heroes 3 krabice (je to jedna obří plachta obsahující potisk všech plachet Heroes 1-3). Jsem za ní rád, to ano, ale ... ale, vlastně je to jedno

.
Prodejce krabičky US edice MM6 Milenium se bohužel neozývá, takže nevím, na čem jsem. Bez něj to nezkompletuju, nebo budu muset sáhnout po jiné nabídce.
US manuál k Daggerfallu je ve skutečnosti úplně stejný manuál jako u UK edice, akorát je navíc vložený do pevných ozdobných desek. Už jsem jednou dokonce UK balení s touhle verzí manuálu viděl, takže tady jsem myslím trefil do černého a nyní mám krabičku Daggerfallu kompletní.
Chybí mi už jen Magicword / Iconlist pro Wizardry 6. V amiga verzi ho mám, ale u PC verze chyběl. Jedna možnost se nabízí, ale zvažuji, jestli jsem ochotný za to dát tolik peněz.
Další kompilace zatím neplánuji, už bych se chtěl neúplným nabídkám raději vyhýbat

.
Edit: uf, eBay mi oznámil, že moje MM6 Milenium už je zabaleno, tak snad už se brzy vydá na cestu. Prodejce mi přitom na mou zprávu ani neodpověděl, ale jak jsem se koukal, on má s komunikací obecně problém a zásilky posílá opožděně celkem pravidelně. Hlavně už aby to bylo na centrálním skladu, ať mám jistotu. O tuhle krabičku bych opravdu nerad přišel, obzvláště když jsem si to předkompletoval.
Edit 2: nakonec jsem se rozhoupal i k nákupu Wizardry 7 Gold. Našel jsem jedno slušné factory sealed a povedlo se mi dohodnout si nižší cenu o 11 USD. Dostal jsem se tak pod 1500 Kč, ale poštovné a DPH to stejně dost přizvedly. Jsem proto rád, že na to kupující přistoupil. Škoda, že jsem se k tomu neodhodlal už před léty, kdy byla větší nabídka a přijatelné poštovné.
Z těch dražších plánovaných věcí mám tedy prozatím vše a teď si budu muset rozdělit nové priority. Descent to Undermountain bych stále rád, ale to kdyžtak počká. Ve hře je krom toho kompletace série Heroes of M&M, ale to si asi rozdělím do celého roku. Pořád totiž zvažuji Gold Boxy, minimálně sérii PoR a k tomu přemýšlím o prvních Wizardry - naštěstí bude nejspíš trvat, než narazím na vhodné nabídky, takže letos to asi nebude

. Každopádně Heroes bych letos rád dokončil, jednička a dvojka jsou mnohem menší problém než trojka a ta už je na cestě.