Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 19:33:42
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Síň slávy (díly 1 až 5)  (Přečteno 5461 krát)

Richmond

• Zasloužilý člen
Síň slávy (díly 1 až 5)
« kdy: Srpen 30, 2015, 19:29:56 »

Ahoj,
líbí se mi Síň slávy na zdejších stránkách. Zvažuje admin také možnost přidat totéž pro starší díly? V květnu jsem dohrál MM1 a mám uschovanou gratulaci k dohrání :)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Re:Síň slávy (díly 1 až 5)
« Odpověď #1 kdy: Srpen 30, 2015, 21:19:10 »

Ahoj Richmonde, to samozřejmě není problém. On zatím nebyl moc důvod, protože prakticky všichni, kdo tady první pětici dílů hráli a dali o sobě vědět, tak psali rovnou deníky do Coracových zápisků (StriderCz, Ali), takže se to potom objevilo tam.

Pošli mi výsledkovou obrazovku a nějaký popisek (+ datum dohrátí) mailem a já něco skutím :)

Rozšířit to budu muset už jen kvůli Lords of Xulima.
IP zaznamenána
This is the end ...

Ringo

• Starší člen
« Odpověď #2 kdy: Listopad 10, 2015, 08:52:32 »

Tak finální obrazovku Might and Magic I jsem si odklikl, aniž bych si udělal screen. Docela mě to štve, ale co už. Save asi někde ještě mám, ale mořit se s poslední lokací, která je docela obtížná, se mi zrovna moc nechce:-) Stejně nemám ani finální obrazovky MM III, MM IV, MMVI a MM VIII, které jsem dohrál, takže bych to stejně neměl komplet. I když ten MM I, to je taková raritka pro mě, tam mě o mrzí nejvíc ten final screen s hodnocením:-)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: Listopad 10, 2015, 09:27:58 »

Já jsem teď začal věci raději řešit tím, že hry rovnou nahrávám. Když se přihodí něco kuriózního popř. bug, tak to alespoň můžu hned ukázat. Uteklá finální obrazovka by mě určitě zamrzela.

Když koukám na ten tvůj výčet a vidím tu osamocenou čtyřku, tak tiše závidím. Když jsem rozehrával World of Xeen, tak jsem tuhle variantu okamžitě zavrhl, protože ten zkušenostní limit mě docela vyděsil.
IP zaznamenána
This is the end ...

Ringo

• Starší člen
« Odpověď #4 kdy: Listopad 10, 2015, 12:01:51 »

ad osamocená čtverka - já to hrál hodně dávno, v době, kdy tu pětku nikdo neměl:-) Nejhorší je, že jsem ztratil save, chtěl jsem pak plynule přejít do pětky a teď budu to muset hrát i s tou čtverkou. ale už to budu hrát spojené do World of Xeen od začátku.

Jinak já hry nenahrávám teda vůbec. Maximálně udělám pár screenů. Většinou vůbec nemám čas se tím zabývat, jsem rád, že si vůbec něco zahraji. No škoda toho finálního screenu k MM I, možná se někdy hecnu a tu závěrečnou lokaci dám ještě jednou, zmapovanou ji mám, tak nebudu moc bloudit, byly tam šílené ty neviditelné bariéry.
IP zaznamenána

Richmond

• Zasloužilý člen
« Odpověď #5 kdy: Listopad 10, 2015, 12:43:11 »

Tedy to bych si rval vlasy! Já hrál MM1 snad 7-8 měsíců, věnoval té hře moře úsilí a trpělivosti. A nemít pak certifikát o dohrání?! :) Přitom po mně zbylo několik stovek típnutýách obrazovek z Dosboxu, dělám to tak už automaticky, že speciálně ve starých hrách nebyly deníky/žurnály a tudíž každá informace měla svou váhu a jakmile ji človšk propásnul, mohlo ho to stát fůru času. Takže i proto jsem při naskočení obrazovky s bodama instiktivně zmášknul Ctrl+F5 :)
IP zaznamenána

Ringo

• Starší člen
« Odpověď #6 kdy: Listopad 10, 2015, 16:51:43 »

Richmond: Ono to vzniklo tak, že jsem nechtěl típat text, čekal jsem prostě finále s obrázkem, a ono tam je jako definitivní finále tohle, z toho obrázek zachovaný mám:-) Ještě jsem si mohl uložit ve screenech ty moje natrénované postavy na těch 55 levelech:-)

http://www.oldgames.sk/images/oldgames/rpg/Might.and.Magic.1/Ringo_52cc7c44e5da0.png
« Poslední změna: Listopad 10, 2015, 16:56:03 od Ringo »
IP zaznamenána