Snažím se to upnout na MEGA, ale nedaří se mi dostat na stránky MEGA ...
Miluji své ADSL, takový ekvivalent vytáčeného připojení. To, že jsou všichni ostatní ve čtvrti důchodci neznamená, že někdo nepotřebuje rychlejší net ...
Nástroje s návodem asi nebudou možné - nástroje jsem hledal celé hodiny a navíc nefungovaly. Musel jsem ručně předělávat .exe soubory. Hexeditací apodobně. Prostě jsem je mrzačil, dokud se nepoddaly. Více jak hodinu. Nemám ponětí, jaké změny jsem kde udělal (mám mizernou paměť), pointou jest, že není způsob, jak proces provést znovu, takže mohu maximálně poskytnout pár věcí, návod a své .exe soubory.
S verzí z gogu to prý funguje. Postoval jsem všechno i na Celestial Heavens fórum. Nicméně je potřeba přenastavit jednu věc v config souboru, aby hra najela. (vypnout používání cd ... já mám retail cd verzi, takže to mám zapnuté ...)
S češtinou to se vší pravděpodobností fungovat nebude. Pokud tedy někdo nemá češtinu upravenou pro Mokovo / Grayfacovo patche. Já češtinu nepoužívám.
Jinak z fóra Celest. Heav. danému člověku to nefungovalo na Windows 7, ale na jeho XP ano. Já mám Windows XP, takže pokud to nefunguje na novějších ... mohu maximálně říct, že musí být vypnuté UAC a v každém případě nesmí hra být v jakékoliv adresářové struktuře, která obsahuje stringovou hodnotu "Program Files". Protože jinak to blbě vezme konfigurační soubory ... a u všech exe souborů dát pravým tlačítkem a vlastnosti, tam kompatibilita a zaškrtnout spouštět jako administrátor (popř. XP komp.). Víc je na vás. Pokud chcete, můžete si můj post na celestial heavens vygooglit (jméno jako obvykle Templayer), jsou tam i odezvy.