Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 18:39:06
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Vlastnosti postav  (Přečteno 9209 krát)

Yuyana

• Zasloužilý člen
Re:Vlastnosti postav
« Odpověď #15 kdy: Červenec 17, 2015, 21:02:58 »

Aha. No, hádám, že je to funkční. Jen si říkám jestli by nefungovali tři mágové a jeden druid :-).

Osobně už zůstanu u střepina spamu, starýho MM6kaře novejm kouskům nenaučíš :-p.
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #16 kdy: Červenec 19, 2015, 00:41:16 »

ono je to vesměs jedno, jen druidi umí i léčit, což se hodí v bojích s nepřáteli, kteří zabíjí na jednu ránu. Prostě máš vždy nějakého v záloze, co probere ty ostatní. Ono mi nikdy nepřišlo, že je černá magie v mm6 až tak užitečná a tak se bez ní víceméně obejdu. Ale dračí dech se občas hodí, no :).
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #17 kdy: Červenec 19, 2015, 08:03:19 »

Hehe, rozdíly v osobnim stylu jsou viditelně obrovský :-). Je fakt, že je super, že jde ta hra hrát různě. Nemám ráda hry, kde člověk musí hrát konkrétnim stylem, aby byl úspěšnej.

(Ona ta černá magie skutečně neni užitečná, ale když to napereš do někoho střepinou z bezprostřední blízkosti, tak ho to BOLÍ. A bolí to i jeho kamarády okolo. Vyžaduje to velmi specifickej styl hry kdy je tvym cílem zastihnout nepřátele v co nejtěsnějšim houfu a rychle je rozsekat :-D. Problém je s těma co lítaj, pokud je strop dostatečně vysoko. džini, například. Džiny nemám ráda.)

Já se ti přiznám, že dračí dech vůbec nepoužívám :-D. On útočí jedem a proti jedu je hodně odolností. Jak je to imunní na střepinu (a toho moc neni) tak do toho jedu ohněm. Jak je někdo v bezvědomí, vyhlašuju stav krize a mizim městskou branou ke chrámu. Varianta B, máme klerika, ale toho používám jen právě u těch nepřátel, co vyřazujou jednou ranou, nebo při lehčích zraněních. Protože když už mi postavu skutečně utlučou do bezvědomí regulérně, tak je to známka většího problému.

Jinak, potvory, co srážej do bezvědomí dávaj vždycky životy na 0, takže nosim v inventáři lahvičky pro klerika. Tim nehrozí, že bych zůstala bez něj, kdybych třeba měla mágy bez many a nemohla pláchnout. Ne že bych nenosila lahvičky na manu pro mágy. Vždycky mám minimálně dvě - na městskou bránu. Já jsem ráda do akce připravená tak, že se mi opravdu, ale opravdu nemůže nic stát :-D.

Já mám obvykle léčitele velmi ráda (můj oblíbenej tým na sedmičku podle toho vypadá) a moje předchozí sestava na 6stku byli dva mágové dva klerici, ale později jsem to omezila na jednoho právě proto, že skoro nic neléčim. Buď zmasakruju nepřátele nebo mizim.

Zajímavý že sedmičku hraju přesně naopak. 4 healeři, regenerace many, dostanu dračí dech, všichni červený životy, bzum bzum bzum, za pár vteřin všichni zdraví a jde se dál.
« Poslední změna: Červenec 19, 2015, 08:08:02 od Yuyana »
IP zaznamenána