No já si právě myslím, že o růži věděla a věděla, že jí má Triss, protože k léčbě otravy jí nepotřebovala a přidala si jí do seznamu až po té, co vycítila příležitost využít Geralta. Ale on by nejspíše ani nikdo jiný nebyl schopný tak složitý jed vyrobit. Nicméně takové to, že půjdeme prohledat pokoj a najdem něco důležitého, jelikož majitel spěchal a zapomněl to, to je v této fázi hry použito hned 2x (nejprve s tou růží a pak s tou knihou jedů) a to není zrovna dobrý způsob, jak rozvíjet příběh. Kdyby Filippa, nebo ta její učednice nespěchaly, Geralt by byl v řiti.
Jinak jsem zjistil, že max level je zřejmě 35 úroveň a výše to již nejde, což je dosti velké zklamání a zhruba od půlky Loc Muinne už hra ztratila na kouzle úplně. V podstatě jsem tam jen splnil zakázku na chrliče (otřesný) a již se Gerlat nerozvíjel, tedy chvíli mi trvalo, než mi to došlo, takže jsem ještě mezi tím stihl resetovat VB a znovu je rozdělit, ale od té chvíle Geralt sice získává expy, ale úrovně již získat nejde. (doufám, že tento efekt nezpůsobilo právě to resetování VB, ale spíše asi ne, protože i před splněním jsem byl již ve zkušenostech nad potřebnou hodnotou pro další úroveň).