Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 22:01:39
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Pan Q  (Přečteno 7529 krát)

Pietrac

• Pokročilý
Pan Q
« kdy: Leden 12, 2015, 18:59:19 »

Nevíte proč se lidi v MaM6 bojí se střetnutím s panem Q?
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
Pan Q
« Odpověď #1 kdy: Leden 12, 2015, 19:00:15 »

Protože je ošklivej a má nadváhu?

Možná jsou spíš na kávu a jeho neustálý "čáj" je obtěžuje? :-D
IP zaznamenána

Pietrac

• Pokročilý
Pan Q
« Odpověď #2 kdy: Leden 12, 2015, 19:06:31 »

No, s tou nadváhou máš pravdu ale je celkem hezkej :)
IP zaznamenána

lordgraa

• Host
Pan Q
« Odpověď #3 kdy: Leden 13, 2015, 10:39:31 »

Já setkání s panem Q vyřešil papírkem v klávese pro útok a čtvrthodinkovou procházkou na čertvém vzduchu :)

Když jsem se vrátil, pan Q byl mrtev a jeho čááj mi zabil "jen" dva členy družiny.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Pan Q
« Odpověď #4 kdy: Leden 13, 2015, 12:12:53 »

Q jsem asi nikdy na férovku beze ztrát nesundal. Obvykle to proto řeším přes ten roh, aby to netrvalo tak dlouho. Je srovnatelný s trojicí Tolberti, Robert Moudrý a Muž s Blasterem ze sedmičky, akorát že on stejného efektu dosahuje tím, že boj s ním je tak zdlouhavý. Doporučuju popadnout pořádné očarované zbraně.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
Pan Q
« Odpověď #5 kdy: Leden 13, 2015, 13:47:15 »

Q šel na férovku střepinama (černá magie poctivejch 60 bodů) za dva tahy (každá postava střílela 2x, možná jedna nebo dvě i 3x, bylo to strašně rychlý).

S černou magií na třiceti bodech (což neni zas tak moc, zvlášť když člověk najde dva prsteny s bonusem :-D) už se dá zabít celkem rychle, když má člověk míň, tak prostě vymlátí manu a zbytek uřeže...

Rozhodně bych ho nestavěla vedle Tolbertiho, kterej dezintegruje skoro každou ranou postavy i po dvou...
IP zaznamenána

Pietrac

• Pokročilý
Pan Q
« Odpověď #6 kdy: Leden 14, 2015, 18:20:56 »

Já sem pána Q sundal uź po druhé na férofku, jsem si dal kouzla Den ochrany, Den bohú a Hodina moci a zemřel ani jednoho mi nezabil.
Trvalo to tak 10-15 minut, ani léčit jsem se nemusel :)
IP zaznamenána

Adam23

• Pokročilý
Re:Pan Q
« Odpověď #7 kdy: Březen 11, 2015, 22:51:25 »

Na Q se mi osvědčily jiskry a spreje a plameny na mastera. Pak ty projektily pěkně naskakujou.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #8 kdy: Březen 12, 2015, 08:28:52 »

Jiskry a ohnivej proud jsou naprosto super kouzla. To je krásně vidět v dalších dílech mm. Čim člověka nejvíc zmastěj titáni? Jiskrama. Na zabíjecí kouzla je imunita, na jiskry ne. Vzdušný elementálové v rovině vzduchu? Ti nejslabší jsou nejsilnější, protože maj jiskry... expertský kouzlo, který ale hravě strčí do kapsy i zpopelnění. Já, jakožto notorickej meleečkář nemám tyhle kouzla u nepřátel ráda :-D.

Velká výhoda kouzel s více projektilama je ta, že prakticky nikdy nedáte opravdu malou ránu. Vždycky se to nějak zprůměruje. (Je příjemný přijít ke zlatýmu drakovi a sundat ho střepinou na jeden výstřel, to člověk dračim dechem obvykle neudělá :-p.)
IP zaznamenána

Lord Owl

• Host
« Odpověď #9 kdy: Prosinec 22, 2015, 19:45:24 »

Q šel na férovku střepinama S černou magií na třiceti bodech (což neni zas tak moc, zvlášť když člověk najde dva prsteny s bonusem :-D) u...

Jak je to s těmi bonusy. Vždycky jsem byl přesvědčen, že pokud mám dva prsteny jeden bonus + 5 a druhý bonus +6, tak nemám bonus 11, ale 6 ???
Dokonce ani u jiné očarované zbroje se to nesčítá, ne ??
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #10 kdy: Prosinec 22, 2015, 20:22:35 »

Nesčítá, ona měla více mágů, takže prsteny rozdělila mezi ně.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #11 kdy: Prosinec 23, 2015, 08:05:14 »

Jop, tři mágové a klerik, čtyři kandidáti na prsten. Prsteny s bonusem k magii se samozřejmě nesčítaj... pokud se nejedná o artefakt a normální prsten (což v šestce pokud vim neni, ale v sedmičce jo). Bonus za jeden prsten je +50% ke skillu, zaokrouhleno dolů. Je dobrý hlídat si, aby člověk neměl v součtu větší skill než maximum (60), šestka má s maximama problém a buguje se to :-).

Zajímavý, že podpůrnou magii (den ochrany) jde normálně seslat s magií na 90ti bodech (60+50%), a normálně se to navýší, ale střepina začne bejt uplně směšně slabá.
« Poslední změna: Prosinec 23, 2015, 08:11:45 od Yuyana »
IP zaznamenána