Hromada lidí jí říká Cass, alespoň mimo hru určitě :-D. Co na to ona... nevim. Ale Viv protestuje proti oslovení "Viv" :-D. Takže jí tak budu říkat i nadále.
Tři Warrové je blbost, no. Ze stejnýho důvodu jsem se já vzdala svojí pozice mága, i když jsem zásadně mág. Ale docela jsem se vpravila do toho tankování, spotřeba poťáků u mágů mírně klesla :-D. Dřív jsem tankovala s Casss napůl, což bylo na jednu stranu jednodušší, protože tank mohl být na dvou místech naráz, ale zase mi dělalo problém držet se na dosah, protože mobky šly po někom jinym, a ona je odkopávala, a prostě lítaly všude a já ne a ne je trefit :-).
Teď jsem v práci, takže se konečně trošku rozepíšu (protože nemůžu nic hrát :-)).
Takže... nevýhody hry.
Jediná věc, která mě štve... je fakt, že ranged maj potřebu se tulit k nepříteli. A teď pojďme všichni obejmout pana míšu, kterej má plošňák a všechny nás rozmete. A na to, abych je poslala pryč musim dávat taktickou kameru, protože v normální je nepošlu.
Tim to končí. Nechápu stížnosti ostatních lidí. Neřeknu, když se jim něco bugne, ale jinak?
A teď bych ráda vypíchla některý pozitivní věci, kterejch jsem si všimla, a který jsem fakt nečekala.
Předevšim je to déšť, kterej nemá žádnej vliv na plynulost hry. To vidim prvně. Ani s mym počítačem ten ceďák vůbec nehne, žádná ztráta plynulosti. Dřív jsem se počasí bála jak čert kříže. Když jsem viděla ten liják na videu, tak jsem si říkala, že do týhle lokace snad ani nebudu moct. A dneska jsem tam hodinu a půl běhala a bylo to krásný :-D. I na moje nízký nastavení je to hezký, brouzdat přírodou v dešti, zvlášť když já mám déšť ve skutečnosti moc ráda. Takže jedinej problém v tý lokaci byla Dorianova mořská nemoc :-D. Chudák, ale mě bylo z pohledu na ty vlny taky zle. Nechala jsem ho chvíli jezdit na koni, ale jeho ostruhy strašně clipovaly s bokama toho nebohýho zvířete, takže jsme pak šli pěšky :-p.
Druhá věc jsou mágové a jejich bariéry. Čekala jsem, že hoši budou házet bariéru naráz, plejtvat CD, házet jí nějak špatně... a ono ne. Normálně hodí bariéru jeden, a druhej buď kreje jinou část party někde jinde, nebo hází až po vypotřebování tý první. Mám je spolu v jedný partě asi tři-čtyři hodiny, bojovala jsem dost, a fakt s tim nedělaj kraviny. Neříkám, že jsou optimální a že by to opravdu nešlo líp... ale chovaj se soudně.