U mě to nebude o nic lepší, vidím to taky tak až na tu neděli.
zkopčím sem alespoň ten začátek ...
Elemir:Instalace dala docela časově zabrat, ale nějak jsem neodolal a ještě před odjezdem do práce nakoukl. Z tvorby postavy jsem zprvu zrovna odvařený nebyl, protože je to jen volba pohlaví vs rasa vs povolání vs ksicht. Na nějaké grafické tvoření zrovna nejsem, vždycky mě to spíš lezlo krkem. Názor jsem změnil až ve chvíli, kdy se mi ten vytvořený týpek začal nápadně podobat

Stihl jsem tak jen nějaké to intro, o kterém už jsem beztak věděl a skončil v cele. Ovšem do ní mě přišly navštívit hned dvě slušné kočičky

Jedna si říkala Liana a druhá Cassandra ... vůbec nevím, o koho jde, navíc ta druhá tu první poté odeslala do nějaké pevnosti, jejíž jméno jsem samozřejmě zapomněl ... zatím jsem nenašel, zda-li lze ve hře spustit titulky, ale mile mě překvapilo, že se v těch rozhovorech docela chytám i tak. Ukončil jsem to ve chvíli, kdy mi hra předala ovládání postavy. Na tohle si budu muset opravdu udělat nejprve čas

Možná to ještě ráno prubnu, abych věděl, jak jsem na tom s výkonem. Hra mi to sama dost osekala, něco málo na medium, ale dost toho je na low. Jediné, co mě zatím zaujalo jsou nagelované vlasy/vousy ... to budu muset asi v nastavení pohledat a vypnout
Yuyana:Tak kočičky... :-D Cass je přeci detektiv, to je jasný :-D. Předchozí hra je v podstatě založená na tom, že Varrick jí vypráví, co se stalo. Leliana je z prvního dílu. Nic o ní nevim, lezla mi krkem tak, že jsem s ní vůbec nemluvila :-D.
Založ na to vlákno, ať se nám to tu neztrácí .
Elemir:OK, to bude asi nejlepší

Tak Leliana, já jí rozumněl právě Liana, ale vlastně jsem o ní už četl v Cluebooku k jedničce (kdysi dávali k originálce takovou příručku formátu A4), ale dále viz téma na Dragon Age: Inquisition na fóru.
Yuyana:Já předpokládám, že se jedná o ní, protože je tam jako.. poradkyně. Moje hra nedorazila, tak snad zítra.