Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

  • Březen 29, 2024, 02:43:52
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 34

Autor Téma: Dragon Age: Inquisition  (Přečteno 62175 krát)

Yuyu

  • Host
Re:Dragon Age: Inquisition
« Odpověď #390 kdy: Květen 24, 2019, 11:47:17 »

Hovor H je každej třetí. Máme jména zákazníků, který zná celý callcentrum. Máme lidi, se kterejma nesmíme mluvit, prostě je rovnou předáváme na vedoucí. Máme lidi, který vůbec nechápou, která bije.
IP zaznamenána

Yuyu

  • Host
Re:Dragon Age: Inquisition
« Odpověď #391 kdy: Květen 24, 2019, 16:01:03 »

Fajn :-). Pak napiš, jak to vyhovuje a jak se daří. Doufám, že to bude dobrý, roguny jsou moji oblíbejci a nerada vidim, když se jim nedaří :-D. Je pravda, že já vždycky hraju hry víckrát, a prostě se je naučim, hraju to čistě kvůli boji, takže už mám tu rogunu zavrtanou pěkně hluboko, kdyby mě někdo o půlnoci vzbudil a řekl tumáš rogunu hraj!, tak žádnej problém :-D.

Navíc mám hromadu praxe z wowka, + Thief/Dishonored, mám úzký pole působnosti, ale moje duše je hráčská :-D.
IP zaznamenána

kloudici

  • Host
Re:Dragon Age: Inquisition
« Odpověď #392 kdy: Květen 24, 2019, 20:57:36 »

Jasně, až získám specku, dám vědět. Snad to nějak zvládnu, i když rogunou jsem  "zatím nepolíbená" (na rozdíl od mého vnuka - pro něj je roguna NEJ postava) :D
IP zaznamenána

Yuyana

  • Zasloužilý člen
  • *****
  • Příspěvků: 2237
Re:Dragon Age: Inquisition
« Odpověď #393 kdy: Květen 24, 2019, 21:06:29 »

Já jsem proti rogunám, ale ráda za ně hraju...  :-D Prostě jsem nějak raději lovec než kořist. ALe v PvP ne neangažuju.

Asi si taky pustim DA, dojedu si toho artificera, nahážu na hromadu nějaký nepřátele, a pak se uvidí, co budu dělat.
IP zaznamenána

Milhaus

  • Zasloužilý člen
  • *****
  • Příspěvků: 1891
Re:Dragon Age: Inquisition
« Odpověď #394 kdy: Květen 27, 2019, 07:40:42 »

Já ztrávil spoustu času v té pevnosti, mnohem déle, než jsem čekal. Celou pevnost důkladně prozkoumal, se všemi zdejšími lidmi promlouval, se společníky ty ostatní pomlouval, zadal jsem otrokům i nějaké mise na válečném stole. U trůnu proběhl soud se zlounem, co zotročil mágy v Rudoskalí, nechal jsem si ho jako agenta. Těch úkolů spojených se společníky, nebo na válečném stole bylo poměrně dost.

Ve zdejší kovárně se objevila nějaká trpaslice, která vytunila možnosti výroby věcí, konečně jsem tak pochopil, k čemu jsou mistrovské výrobní materiály. Když už jsem byl v tom, vyrobil jsem si krapek lepší hůlku ohně, zkoušel jsem jí vyrobit pomocí mistrovských materiálů s 20%/30%/40% šanci na kritickou výrobu, což by mělo způsobit 10% zvýšení všech vlastností předmětu. Ukázalo se, že 20% a 30% předmět zřejmě nemá žádný efekt, jelikož výroba vždy skončila neúspěchem, s 40% se mi povedlo hůl vyrobit, ale pokus o výrobu ledové zase selhal. Asi zde nepomůže metoda load/save. Každopádně jsem tak získal velmi schopnou hůlku toho ohně. Navíc jsem jí vylepšil o runu, která by měla zvyšovat zranění proti "živým", což ještě zvýšilo její útok.

Získal jsem i úkoly pro specializace, ale zjistil, že to s nimi nebude tak jednoduché, jak jsem doufal. Zajímavé, že všichni mí společníci je již mají, jen já je stále nemám.

Když bylo jasné, že je jen tak nesplním, protože mi chybí věci, začal jsem procházet další lokace, nejprve jsem je tedy odemčel (všechny, krom lokace s císařovnou), což také umožnilo posílat otroky pro suroviny nebo byliny v okolí těchto lokací, což zdá se se dá dělat donekončena. Ostatně jsem tak některé potřebné suroviny i získal pro spcializace.

Nejprve jsem se vydal na Bouřlivé pobřeží, neboť jak mi došlo, byl tam poslední společník, který mi chyběl, tedy druhý válečník, nějaký železný býk jmenem Iron Bull. Toho jsem ostatně poměrně rychle našel a najal jej i s jeho kumpačkou k inkvizici. Nicméně do party jej nebral a místo toho jako válečníka si nechal toho šedého strážce, neboť v této lokaci byli zpoleznci a jej baví zabíjet zpolzence a s každým zabitým mě měl radší. Taky tu byli nějaké úkoly se strážci, takže to bylo i logický. Vzal jsem do party i trpaslíka lotra a Solose a jali se tudle lokaci procházet důkladněji. Skoro vše jsem zde spnil, jen na jihozápadě byla nějaká asi jeskyně se zavřenými dveřmi, ve které by měla být naleziště rudého lyria, které mám ničit a nepřišel jsem na způsob, jak se tam dostat. V lokaci asi bude někde i drak, potkal jsem jej, jak se pere s nějakým obrem, obra jsem zabil, drak někde zmizel. Taky tu byl úkol s nějakými asi trpaslíky v dole, pravděpodobně DLCčkový, podle angličtiny, ten jsem tedy prozatím neplnil.

Následně jsem se vydal do někakých močálů, kde jsem měl za úkol najít nějakou hlídku vojáků, nebo co. Tadle lokace nebyla velká, ale bylo to peklo. Zdejší nemrtví se neustále objevovali, zřejmě pokaždé, když jsem se dotkl vody, sice prd vydrželi, ale jejich neustálé zabíjení mě pomalu dovádělo k šílenství. I tudle lokaci jsem nakonec prošel, na konci zabil nějakého hňupa a osvobodil vojáky. Jak se ukázalo, otec hňupa pak následně zaútočil na mojí pevnost pomocí koz a stal se zajatcem. Odsoudil jsem jej k vyhnanství do severní říše zla a na cestu jsem mu dal tolik zbraní, kolik unese.

Následovala lokace s názvem Hornolesí (nebo tak nějak). Tudle lokaci jsme na kráko navštívili už ze Serou v rámci nějakého jejího úkolu, ale to nebyla oficiální návštěva. Nyní tedy byla oficiální. Do party jsem vzal zase strážce a trpaslíka lotra, jak jsem zjistil, lotra baví zabíjet rudé templáře, kteří se zde vyskytovali. Mnohem více tu však bylo opět nemrtvých, nicméně nějakých ještě slabších, než v lokaci předchozí. Boje byly velmi snadné, nicméně úkoly zde byly vcelku zajímavé. Původní cíl, proč jsem sem šel, bylo najít nějakého šedého strážce a poslal mě sem nejspíše hrdina z druhého dílu (pochopil-li jsem to dobře). Ovšem celá náplnil byla spíše o tom, zastavit nával nemrtvých, kteří lezli z jezera, v kterém byla trhlina a nešlo se k ní dostat, když tam byla voda. Bylo nutné nejprve jezero vypustit. To šlo udělat, ale bylo třeba projít skrz zdejší pevnost v které byli nějací banditi. To nebyl moc problém, po její vyčištění jsem navíc pevnost zabral ve jménu inkvizice a tak jsem měl už pevnosti dvě. (tadle ale nebyla tak důležitá). Před tím jsem již celou lokaci prošel, takže zbývala jen část na jihozápadě, pak hráz a půovdní vesnice Hornolesí, kterou zatopili vodou, kam jsem se právě potřeboval dostat. Na hrázi jsem tedy upusil onu vodu, prošel tu starou zničenou vesnici, našel i nějakou jeskyni, v té je kov vhodný pro výrobu bleskové hole s vysokým poškozením. Na konec jsem tedy i uzavřel onu trhlinu, dořešil tak problém s nemrtvými a v celé lokaci se konečně vyčasilo a začalo svítit sluníčko. Na pláži se objevily wywerny, což jsou takoví malí dráčci, se kterých padá slušná kůže a taky vyletěl k jednim troskám drak. Tento drak byl bleskového typu, zjistil jsem, že i na něj mnohem lépe působí hůl ledová, po zkušenostech s drakem ve Středohoří, už tento neměl příliš šanci. Celá tato lokace tak byla nejspíše vyřešena.

Během procházení jsem získal i věci potřebné na to, abych se stal bojovým mágem nebo nekromacerem a mohl tak i vyrobit potřebné předměty. Chybí mi předměty potřebné pro mága trhlin, z hlediska specializace. V průběhu se taky otvíraly nové dialogy se společníky a zase i nějaké další úkoly na válečném stole. Dopracoval jsem to tak na 15 level a 8 úroveň inkvizitorství. Nyní asi půjdu do nějaké té další lokace, kam jsem mohl jít už v době, kdy jsem byl v útočišti, jelikož tomu předpokládám asi odpovídá i obtížnost lokací.
« Poslední změna: Květen 27, 2019, 08:01:50 od Milhaus »
IP zaznamenána

Yuyana

  • Zasloužilý člen
  • *****
  • Příspěvků: 2237
Re:Dragon Age: Inquisition
« Odpověď #395 kdy: Květen 27, 2019, 08:59:30 »

Joo, save/load při výrobě nepomáhá. Prostě zkus, jestli to dává bonus, a když ne, udělej z toho nějakej šmejdskej item a prodej vendorovi.
IP zaznamenána

Yuyu

  • Host
Re:Dragon Age: Inquisition
« Odpověď #396 kdy: Květen 27, 2019, 12:09:38 »

Je fascinující luštit, co kterej název znamená. Přemejšlim, co je to to hornolesí. Crestwood? Dle Seřinýho q? Osobně bych asi nebyla kreativní a nechala názvy názvama. Už v rámci zachování komunikace mezi hráčema, co to hrajou anglicky.

Nějakou trpaslici si můžeš pamatovat z jedničky, je tam na ní quest. Každopádně je otravná. Je na mym seznamu postav, co bych krouhla, kdyby to šlo. První je Varric, hned po něm Cullen.
IP zaznamenána

Milhaus

  • Zasloužilý člen
  • *****
  • Příspěvků: 1891
Re:Dragon Age: Inquisition
« Odpověď #397 kdy: Květen 28, 2019, 09:21:16 »

No já nevím, jestli si ty jména a názvy pamatuji správně. Možná je to nějak jinak.

Trpaslici si nepamatuji, ale ona myslím není nijak významná, krom jednoho dialogu s ní se zdá, že s ní ani není třeba mluvit, nebo i ona v průběhu něco říká, pro bych se za ní měl občas zastavit?

Varric mi třeba nijak nevadí, nemá jednoduchou roli lotra, co jej dohnalo svědomí. zajímavý úkol byl s ním a Cassandrou a erotickou knihou, kterážto následova hned po jejich vzájemné hádce kvůli hrdinovi ze dvojky, kterého kryl. Na to, jak uhození jsou všichni společníci, si řekněme drží zdejší standard. Řekl bych, že patříke zdejší "silné" trojce postav, hned vedle Cassandry a Solase. Ti ostatní jsou prostě nějak navíc, asi kvůli těm specializacím, aby měl hráč od každého typu jednoho.
IP zaznamenána

Yuyu

  • Host
Re:Dragon Age: Inquisition
« Odpověď #398 kdy: Květen 28, 2019, 10:55:20 »

Náhodou to neni proto, aby měl člověk vůbec na výběr? :-D. Jinak co se týče rolí, tak on ten Varric tam taky žádnou nemá, až na jednu scénku s Hawkem, a osobně bych byla raději, kdyby na mýho Hawka nesahal. Moc by se mi ulevilo, kdyby přestal předstírat, že jsme kamarádi. Alespoň za inkvizitora ho můžu štvát :-D. Vždycky zapnu výzvu, která zdvojnásobuje ztráty souhlasu a udělám něco, čim ho naštvu.

Takže mám Cass, a jsem ochotná vzít do party Doriana a Seru. Vyhráli tak nějak.. kontumačně, konkurence se prostě nedostavila.
IP zaznamenána

kloudici

  • Host
Re:Dragon Age: Inquisition
« Odpověď #399 kdy: Červen 01, 2019, 22:46:43 »

Ahoj. Opět si jdu pro radu.Potřebuji získat specializaci pro Tempesta, ale pořád mi chybí jedna Spirit essence a nevím, kde ji můžu sehnat. Pozavírala jsem hromadu trhlin (rifts), ale tu třetí ne a ne získat. Může mi někdo poradit? Už mě to štve - všichni mí společníci už mají dávno specializaci, jenom já pořád ne  :'(
IP zaznamenána

Yuyana

  • Zasloužilý člen
  • *****
  • Příspěvků: 2237
Re:Dragon Age: Inquisition
« Odpověď #400 kdy: Červen 01, 2019, 23:07:37 »

Spirit esence, hm. Nejjednodušší - pokecat s Colem o minulosti, najít Rhyse, a pak druhou misi co navazuje splnit s Lelianou.

Další možnost zabíjet démony, no.
IP zaznamenána

Milhaus

  • Zasloužilý člen
  • *****
  • Příspěvků: 1891
Re:Dragon Age: Inquisition
« Odpověď #401 kdy: Červen 02, 2019, 00:11:35 »

Já jsem na asi 17 úrovni, projel jsem západní pláň a taky nemám specialitzaci, chybí mi nějaké knihy pro mága trhlin, abych splnil všechny a mohl se rozhodnout, kterou. Ale přijde mi, že u mága na tom zas tolik nezáleží, u lotrů nevím, projistotu je učím všechny, jak stoupají na úrovních, všichni umí luky, trochu plížení a zbytek ve specializacích. Ono ty body stejně není moc kam dávat. U kozelníka se nejspíše ještě rozhodnu mezi mágem trhlin a nekromacerem, bojový mág mi přijde na nic.
IP zaznamenána

Yuyana

  • Zasloužilý člen
  • *****
  • Příspěvků: 2237
Re:Dragon Age: Inquisition
« Odpověď #402 kdy: Červen 02, 2019, 00:26:48 »

No, mě naopak přijde jako jedinej, kterej má smysl. Dělám to stejný jako bez specializace, ale mám k tomu štíty.
IP zaznamenána

kloudici

  • Host
Re:Dragon Age: Inquisition
« Odpověď #403 kdy: Červen 02, 2019, 10:16:47 »

Ty mise mám splněné, a z démonů zatím padá kde co, jenom ne spirit :D No uvidím, v nejhorším to dohraju bez specializace. Ale díky.
IP zaznamenána

kloudici

  • Host
Re:Dragon Age: Inquisition
« Odpověď #404 kdy: Červen 02, 2019, 11:15:00 »

Tak už mám všechny 3 spirity, ten poslední mi vypadl z přízraku, který vylezl z Dálského hrobu na Vznešených pláních ve Val Bellanaris.

https://www.2i.cz/i/gVEUj
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 34