Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 22:04:03
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Artefakty a relikvie MM6  (Přečteno 5321 krát)

Návštěvník

• Host
Artefakty a relikvie MM6
« kdy: Listopad 16, 2014, 13:52:29 »

V MM6 pumpuju zlatýho draka a nepřemožitelnýho titána, ale nemůžu dostat meč Hades, kterej bych chtěl. Možná jsem ho omylem prodal, jestli to na to má vliv.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
Artefakty a relikvie MM6
« Odpověď #1 kdy: Listopad 16, 2014, 15:10:46 »

Občas prostě některý artefakty nepadnou.

Co se týče znovunalézání už jednou vlastněnejch artefaktů... Myslim, že až na některý exoty (níže) se mi nepovedlo najít jeden artefakt 2x.

Artefakty z truhly za obelisky mi všechny padly znovu, takže ty lze mít 2x. Mordredů jsem jednou měla u sebe pět (podle popisku je jich devět, takže jsou asi výjimečný). V sedmičce se mi podařilo mít dva cepy "Spravedlnost". V jednom drakovi.
IP zaznamenána

ivo

• Host
Artefakty a relikvie MM6
« Odpověď #2 kdy: Listopad 17, 2014, 17:57:51 »

Možná to přidat přes nějaký editor ,ale to by bylo až moc "jednoduché"  .
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
Artefakty a relikvie MM6
« Odpověď #3 kdy: Listopad 17, 2014, 18:07:20 »

Osobně mi přijde nejjednodušší nehrát za postavy, který uměj vzít do ruky meč :-D. Já, jakožto hrdá majitelka třech mágů a pěti Mordredů (ten šestej ne a ne padnout :-D) ručim za to, že mágové jsou plně schopný rozsekat zbraněma co chtěj, a to co nechtěj rozmlátěj magií :-).

Mágové jsou schopný dohrát hru uplně nahý. Člověk strašně ušetří za opravy. Nebo za body do opravování, který v šestce (jakožto oblečenej člověk) cpu uplně všem.

Fakt je, že Hades je zrovna jedna z decentních zbraní. Takovej jako větší Mordred :-D.

Jinak, já ty Mordredy nefarmila. Padly samy a uplně náhodou. Jeden za quest, jeden v druhle, dva z potvor.
IP zaznamenána

ivo

• Host
Artefakty a relikvie MM6
« Odpověď #4 kdy: Listopad 17, 2014, 20:29:15 »

Když se hrál ,tak sem měl za jednu hru "jen 2 Mordredy" u kouzelníka.
Jinak u ostatních meč nebo palcát.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
Artefakty a relikvie MM6
« Odpověď #5 kdy: Listopad 18, 2014, 19:04:34 »

V šestce je jen velmi málo artefaktů, který používám. V podstatě podpora magie + Mordred. V dalších dílech jsem začala používat artefakty až s GrayFace patchem, kterej umožňuje jejich vytvrzení. Jinak to nemá smysl (opravovat zbroj nebo zbraň každý dvě vteřiny...), zvlášť když sóluješ za něco, co nesmí umět opravovat. A člověk ani nemusí bejt sólista, aby mu chyběly dovednosti, jako můj sedmičkovej "heal team", kterej nemá odpasťování ani na začátečníka...
IP zaznamenána