Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 16:40:51
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Divinity: Original Sin  (Přečteno 53340 krát)

Jandik

• Host
Re:Divinity: Original Sin
« Odpověď #45 kdy: Leden 10, 2017, 21:44:23 »

Ahoj , mám prosbičku.
Utekla mě Avelyn od doktora na sever mapy , a nenašel jsem tam žádnou cestu , poradíte prosím jak se tam mám dostat , moc moc prosííím , a jinak díky za návod
IP zaznamenána

Chidlink

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #46 kdy: Leden 10, 2017, 21:46:38 »

Dostaneš se tam skrze jeskyni, která je severně od města, jsou tam dost silný příšery, tak bacha :D
IP zaznamenána

Jandik

• Host
« Odpověď #47 kdy: Leden 10, 2017, 22:12:20 »

Ahoj . Už mám prozkoumané vše kromě ohnivé oblasti a kostela , můžeš prosím trochu přiblížit o jakou jeskyni se jedná , prosííím , moc děkuji
IP zaznamenána

petstr

• Host
« Odpověď #48 kdy: Leden 10, 2017, 22:36:41 »

Zdarec, souřadnice tý jeskyně:
x:271
y:368
Před ní tě čeká trošku tužší souboj :-)
IP zaznamenána

Jandik

• Host
« Odpověď #49 kdy: Leden 10, 2017, 22:59:50 »

??? , tvl já jsem ale kokot , no robota jsem už udělal dříve , ale vůbec mě nedošla ta druhá cesta ven a nějak jsem ji přehlídnul. mooooc díky , a nejdříve jsem si myslel že se otevře ta cesta ven , když budu mačkat ty páky co jsou dole. ale ty asi na nic nejsou že
IP zaznamenána

petstr

• Host
« Odpověď #50 kdy: Leden 11, 2017, 21:42:23 »

myslím že ne, sice už je nějaká doba co jsem tam byl, ale mám za to že jsem jen porazil robota a prošel jeskyní dál.
IP zaznamenána

Jandik

• Host
« Odpověď #51 kdy: Leden 12, 2017, 17:56:26 »

ok , díky.  :)
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #52 kdy: Září 15, 2017, 22:49:32 »

Vyšel druhý díl. Což pro mě znamenalo se konečně zabývat tím, co se okolo hry děje, jak získat klíč na steam a podobně. (od dob podpoření na kickstarteru jsem to skoro nesledoval). Chvíli mi trvalo, než jsem zjistil, že se musím registrovat na stránky www.larianvault.com a až po přihlášení na tamní účet jej ještě propojit s kickstarterem. Zjistil jsem mimo jiné, že jsem mohl zkusit i tu alfa a beta verzi na steamu, která vyšla dřív.

Také již vyšly různé recenze, které jsou hodně lichotivé, jedna česká, kterou jsem četl: http://skillzone.cz/divinity-original-sin-2/review/

ta je až překvapivě hodně juchající, až z toho mám obavy. Nicméně čeština není a nejspíše dlouho dlouho nebude a zde asi texty budou oříšek i pro ty, co anglicky umí dobře, tedy je to prozatím mimo mé možnosti.
IP zaznamenána

Dygon

• Nováček
  • *
« Odpověď #53 kdy: Leden 12, 2018, 14:25:04 »

Ahoj,
potřeboval bych poradit, jak vybrat truhlu v lávě a dostat se do královi pokladnice v zimním království.
IP zaznamenána