Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 20:36:28
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: MM 9 dohrano-dotazy pro odborniky  (Přečteno 4866 krát)

Romanius

• Nováček
  • *
MM 9 dohrano-dotazy pro odborniky
« kdy: Červenec 06, 2014, 15:22:31 »

Ahoj vsem,
dohral jsem mm9 ve verzi 1.3 a mam par otazek-v deniku mam stale 4 questy co jsem splnil-zabij Draka,uzdrav Nutty Nutrigana,vycisteni lazni Arslegardu a umisteni orbu prenosu -je to bezny bug a nebo to nejaka verze updatu ci figl upravuje?
Dalsi veci je celkem divne carodejovo oko-asi v 9 jeskynich ukazuje zlute znacky monster ale zadne tam nejsou -ma nekdo radu nebo je to opet bug_
S tim souvisi mistnost v Dragheimskem vezeni hned za straznym s propustkou ktera je zamcena a nevim jak ji otevrit...diky za rady..
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #1 kdy: Červenec 06, 2014, 20:50:35 »

Ahoj, ty první tři jsou opravdu bug, u toho orbu si už nevzpomínám, jak to bylo.

U toho oka je to spíše spojeno se spawnem monster, kouzlo je zaznamená, ale oni se nakonec nespawnou, takže je neuvidíš. Občas se mi to taky stávalo. Pokud bych to měl k něčemu přirovnat, tak si vybav třeba Verhoffinovy ruiny. Když zabiješ kostlivce, indikátor nebezpečí zezelená, za chvilku opět zežloutne a kostlivec se spawne. Někdy se mi však nespawnul.

Na to vězení bych se musel kouknout. Zkusím kdyžtak v týdnu devítku nainstalovat a podívat se na to.
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
« Odpověď #2 kdy: Červenec 06, 2014, 22:09:42 »

diky moc za info...u tech orbu mi v deniku sviti u zasluhze jsem je instaloval jen do 5 bank a u tusim Guberlandu to tam neni,ale odevzdal jsem to...

to vezeni je fakt divny ted jsem znovu testovl novou hru a v jednom pripade se ty dvere otevrely-otevreli je ti dva strazni uvnitr,ale nevim kdy jak a co to umozni...
U tech spawnu je to ok-jen v sini bohu jsou ve zdi prizraky a dokonci prokukuji ze zdi...a pak v chramu kejhovitu jsou videt taky asi 3 cervena monstra a nemuzu je lokalizovat...
IP zaznamenána