Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 18:39:04
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: konec hry  (Přečteno 4225 krát)

Pajk

• Host
konec hry
« kdy: Červen 02, 2014, 23:42:36 »

ahoj ,tak po neuspěchu s první skupinou bojovníků kde mi stop udělil Perren,jse mi už moc nechtělo hrát od znovu,ale... ta hra je super a po měsíci mi to nedalo a dal jsem novou partu štítového strážce,válečného štváče,vyzyvatelku krve a arcikouzelnici.Hrou jsem procházel jak nůž máslem,plnil úkoly a najednou o5 Perren.Za minutu bylo po něm!!!Asi nej problém jsem měl v letním paláci na tom nádvoří.Musel jsem to brát útokem přímo cyklon,řetězový blesk,agonie,ohnivý úder a nebeská zbroj s tekutou membránou.Jsem rád,že jsem se ke hře vrátil a i když mi je půl století tak jsem se vtekal i bavil a radoval.Parta jsem měl komplet na 36 levelu,doba hraní 0roků,1 měsíc a 12 dní skore 514610.Děkuji Elemire a Killere bez vašich rad a tohoto fora bych to nedal.Moc díky pánové
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
konec hry
« Odpověď #1 kdy: Červen 03, 2014, 08:51:55 »

Ahoj, tak gratuluju k dohrátí. Jestli chceš, tak mi můžeš poslat závěrečnou obrazovku do galerie, viz Síň slávy.
IP zaznamenána
This is the end ...

Pajk

• Host
konec hry
« Odpověď #2 kdy: Červen 03, 2014, 10:20:54 »

tak to bych moc rád,ale bohužel mám pc jen na hraní a nevím jak to tam dát:(
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
konec hry
« Odpověď #3 kdy: Červen 03, 2014, 11:07:06 »

Záleží teď na verzi Windows, jakou máš nainstalovanou, ale obecně v adresáři Documents and Settings nebo Users si najdi aktuální profil přihlášeného účtu a v něm najdeš adresář Documents (Dokumenty) a v něm podadresář MightAndMagicXLegacy. V něm je pak podadresáři ScreenShots, kde najdeš uložené výsledkové listiny ve formátu PNG. Normálně mi ten obrázek pošli jako přílohu v emailu + nějaký krátký popisek do mailu (email viz Kontakt).
IP zaznamenána
This is the end ...

Pajk

• Host
konec hry
« Odpověď #4 kdy: Červen 04, 2014, 10:54:16 »

super máš to v e-mailu a jak to tak vypadá rozjedu to znovu a bez bojovníků,ale to se ještě uvidí.....
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
konec hry
« Odpověď #5 kdy: Červen 04, 2014, 18:18:14 »

Už jsem to přidal na web.
IP zaznamenána
This is the end ...