Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 20:39:15
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: povyšovací úkol  (Přečteno 6191 krát)

Návštěvník

• Host
povyšovací úkol
« kdy: Březen 19, 2014, 07:47:56 »

Kde najdu povyšovací úkol na magii vzduchu a sekyru. Dík
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
povyšovací úkol
« Odpověď #1 kdy: Březen 19, 2014, 08:06:28 »

Povyšovací úkoly na magii vzduchu a sekyru v MMX? Nemyslel jsi spíš šestý díl? MM6 - Povolání postav, tabulka na konci stránky.
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
povyšovací úkol
« Odpověď #2 kdy: Březen 19, 2014, 09:30:11 »

Hraju MMX a mám magii vzduchu na max, našel jsem učitele velmistr magie vzduchu, ale ještě mě učit nemůže. Na fóru jsem se dočetl, že před velmistrem musím splnit úkol. Tak nevím co s tím.
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
povyšovací úkol
« Odpověď #3 kdy: Březen 19, 2014, 11:09:02 »

Před naučením libovolné dovednosti na velmistrovskou úroveň se nejprve musíš nechat povýšit v rámci povolání. Teď jen záleží, koho chceš povýšit. Velmistrem magie vzduchu může být mág a šaman. Velmistrem sekery zvěd a obránce. Povýšení mága zadáva Zouleika ve Skalním útesu (ale až po osvobození Falagara ve třetí kapitole). Ostatní jsou dostupní hned: povýšení šamana - Skalní útes, povýšení zvěda - Vantyrské hory, povýšení obránce - hospoda před Karthalem.
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
povyšovací úkol
« Odpověď #4 kdy: Březen 20, 2014, 09:35:58 »

Už jsem Zouleiku našel a úkol splnil. Děkuju za radu.
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
povyšovací úkol
« Odpověď #5 kdy: Březen 22, 2014, 22:44:48 »

Čau..

Předpokládám, že na velmistra palcátu potřebuju povýšení - (nevím, jak je to přesně) válečný rváč, nebo tak nějak, je to tak?

Díky Swifft
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
povyšovací úkol
« Odpověď #6 kdy: Březen 22, 2014, 23:03:40 »

Ahoj, je to Válečný štváč. Kdyžtak viz Povyšovací úkoly.
IP zaznamenána
This is the end ...

Deranius

• Host
povyšovací úkol
« Odpověď #7 kdy: Březen 22, 2014, 23:24:01 »

Zdravím,
také plním úkol s Pao Kaiem, ale před jeho hnízdem stojí NPC orčí hlídka s tím, že pouští jen orky. (Orčici (fuj to zní divně :-) ) mám,úkol v questbooku mám, tak nevím, v čem je problém). Co sem přehlídl?
Díky moc.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
povyšovací úkol
« Odpověď #8 kdy: Březen 23, 2014, 14:07:29 »

Ahoj, na Ubi fóru už se tenhle problém objevil viz Pao Kai nest inaccessible . Nedávno se tu řešil obdobný problém, ale obecně tohle všechno vypadá na bugy. Řešení k tomu zatím není, resp. možná by to šlo úpravou dialogu té hlídky (OrcGuardDialog.xml), ale to spíš hádám. Kdyžtak mi zkus ten save poslat.
IP zaznamenána
This is the end ...

Deranius

• Host
povyšovací úkol
« Odpověď #9 kdy: Březen 23, 2014, 18:05:24 »

Díky moc. Já to taky googlil, než sem s tím začal obtěžovat. Ale to forum sem paradoxně nenašel..hmm, sejvík určitě pošlu, až se dostanu domů na počítač, pokud máš chuť se tím zabývat.
Jinak ještě přidám ještě jedno díky za stránky. Sice posílám první dotaz, ale pár let už sem chodím a k dílům 6-8 jsem si tu hodiny často jen tak četl. (A pak vždy ten či onen díl znova rozjel...:D, to se nedalo).
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
povyšovací úkol
« Odpověď #10 kdy: Květen 25, 2014, 19:16:39 »

Orčí hlídka nepustí a nepustí, ani mýho orka. Zkusil jsem poupravovat OrcGuardDialog.xml, ale marně (neznám ty logický vazby, tak jsem jen zkoušel true x false, 0 x 1 atd.). Nezkušel jste to někdo úspěšně touhle úpravou?
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
povyšovací úkol
« Odpověď #11 kdy: Květen 25, 2014, 20:06:37 »

Krom toho je potřeba zkoušet i různé části umazávat, ale to je právě to, s čím moc zkušeností není. Spíš doufám, že Limbic se vzpamatuje a vydá v dohledné době patch. Už jsou potichu moc dlouho.
IP zaznamenána
This is the end ...