Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 12:40:25
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Podakovanie adminovi  (Přečteno 19206 krát)

Falagar

• Nováček
  • *
Podakovanie adminovi
« Odpověď #30 kdy: Červen 09, 2014, 22:15:24 »

Na youtube jsem koukal je spousta tutoriálů na Unity3D, ale nebude to jenom tak, sice některé tutorialy jsou pěkně dělané, ale bude to makačka se něco naučit. Jako když by jsi měl vážně zájem a zkusit nějaký menší projekt, tak se mnou určo počítej :)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Podakovanie adminovi
« Odpověď #31 kdy: Červen 10, 2014, 20:00:34 »

Počítám s tím, že několik měsíců zabere příprava a učení, tomu se vyhnout nepůjde v žádném případě. Takže pokud bych se příští měsíc do něčeho pustil, tak nějaká serióznější ukázka se objeví až další léto :D Určitě bych se vyhnul RPGMakeru apod. Jestli se do toho vrhnu, tak s tebou budu určitě počítat. Ostatně předpokládám, že by se přidali i další.
IP zaznamenána
This is the end ...

JCMurphy

• Starší člen
Podakovanie adminovi
« Odpověď #32 kdy: Červen 10, 2014, 21:05:07 »

od půlky července (s trochou štěstí možná i celej :D ) budu mít přes 2 měsíce volna... jestli najdeš na netu nějaký ty materiály na studium, tak sem dej link
rád bych pomohl víc, ale musím se taky učit do školy ;-) (obzvlášť teď)
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

ash2001

• Nováček
  • *
Podakovanie adminovi
« Odpověď #33 kdy: Červen 11, 2014, 06:42:19 »

caute,
ako napisal Elemir, ak by ste zacali s nejakym mensim projektom tak myslim ze by sa pridali aj dalsi, vsak kebyze mam ako pomoct tak aj ja prilozim ruku k dielu (napr. vytvorit nejake 3d objetky to by slo, ale s texturou na ne to by uz bol trochu problem :D
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Podakovanie adminovi
« Odpověď #34 kdy: Červen 12, 2014, 17:56:40 »

Ahoj, tak grafik taky nejsem moc obstojný, zvládám akorát 2D, ale v principu nejsem kovaný ani v modelování. Teoreticky mi to vzdálené není, ale ta praxe prostě chybí, takže bych uvítal pomoc i v tomto ... sakriš, teď to vypadá, jako že opravdu něco vážně plánuju :D
IP zaznamenána
This is the end ...

Falagar

• Nováček
  • *
Podakovanie adminovi
« Odpověď #35 kdy: Červenec 23, 2014, 14:18:31 »

Uff, omlouvám se za pozdní reakce a že jsem se tu dlouho neukázal:)
Každopádně jsem rád, jak vídím, že jsou tu i další ochotní lidé kteří by se rádi zapojili do projektu :-)

Mám takový návrh Elemire...co založit diskuzi na tohle téma, at je to přehlednější i pro lidi co sem nově zavítají a vidí že se tu plánuje MEGA PROJEKT :) Budem si tam klábosit, kdo co umí a s čím by pomohl, navrhovat atd. :)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Podakovanie adminovi
« Odpověď #36 kdy: Červenec 23, 2014, 21:26:40 »

Jo, zítra zkusím něco vytvořit a uvidíme :)

Tak já se tu taky nevyskytuju úplně pravidelně, poslední dobou mě zaměstnává všechno možné. Postupně si odmázávám různé resty a snad dojde i na stránky :D
IP zaznamenána
This is the end ...