Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 19:37:47
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Úlomek vody nebo něco jak dál  (Přečteno 8432 krát)

Návštěvník

• Host
Úlomek vody nebo něco jak dál
« kdy: Únor 08, 2014, 01:39:50 »

Sakra jak dál.Po mé zkušenosti s ostatními hrami za mé herní existence tato skutečně s obtížností vede.Nebo již jsem stár.Úlomek vody.Po tolika hodinách bezcílného bloumání se nemohu dál pohnout.Mám úlomek země a ohně.Rozdělané questy na velkém útěku ale na fórech ohledně nalezení nějakého úlomku se dočítám pouze tématu ztraceného města a skály lebek.Klíč na čtvrté úrovni lost city nemohu nikde najít, ve skále lebek 2. patro potřebuji požehnání ke kterému vede ten úlomek.Skryté dveře s ozubenými koly taktéž nemohu otevřít údajně kvůli vnímání.Je to peklo.Dále hra bez tohoto neumožnuje jakýkoliv posun.Kde ten úlomek je a co pro to musím udělat.Prosím o radu...
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #1 kdy: Únor 08, 2014, 08:19:52 »

Běháního kvůli úlomkům je v desítce hodně. Úlomek vody se opravdu nachází na 4. patře Ztraceného města. Je v takové zapadlé truhle v chodbě na východě (dlouhá chodba směrem nahoru, souřadnice [30,18]). Jakmile potom získaš Shalassino požehnání, budeš moci pokračovat v hlavní linii.

Tajné dveře se dají otevřít i s nižší hodnotou atributu, ale je to pak určováno náhodně. Stačí ti tedy třeba Vnímání 25 (pro ty ozubená kola) a např. 1 z 5 pokusů bude úspěšný. Každý dungeon má totiž nastavené konkrétní hodnoty, při kterých je teprve úspěšnost 100%. V Act III by sis měl vystačit s velikostí do 35.
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
« Odpověď #2 kdy: Únor 09, 2014, 19:20:19 »

mi to u těch dvěří píše,že nemám správný klíč nevíš kdo ho má?sem to celé prošel a nemám ho
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
« Odpověď #3 kdy: Únor 09, 2014, 19:42:47 »

Citace: Návštěvník
mi to u těch dvěří píše,že nemám správný klíč nevíš kdo ho má?sem to celé prošel a nemám ho

Tohle by ti mělo pomoci.
IP zaznamenána

loulec

• Host
Re:Úlomek vody nebo něco jak dál
« Odpověď #4 kdy: Duben 19, 2015, 12:25:02 »

ahoj... tak mam stejny problem... jsem ve 4 patře ztraceného města ..celé jsem to prošel ale nemám klíč který otevírá chodbu kde je ukryt ulomek vody poraďte... kde je chyba..
díky
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #5 kdy: Duben 19, 2015, 16:09:41 »

Ahoj, koukni na mapku Verschollene Stadt - Ebene 4. Klíč se nachází v bodě 7.
IP zaznamenána
This is the end ...

cengis

• Host
« Odpověď #6 kdy: Září 21, 2015, 16:19:37 »

mam taky problem ulomek vody mam..dojedu do mistnosi s temy pakamy ..a rekneme vodopady..za nimiz jsou dalsi dvere...u tech mi to pise ze nemam potrebny klic jaky je to a kde ho popripade najdu...
dekuji
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #7 kdy: Září 22, 2015, 09:25:44 »

Musíš vyřešit to puzzle s pákami a fontánou. Pak se objeví vodní elementál a od něj ten úlomek získáš.
IP zaznamenána
This is the end ...