Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 00:05:16
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Jedna poznámka k panu Malwickovi MM7  (Přečteno 5408 krát)

Kusák

• Host
Jedna poznámka k panu Malwickovi MM7
« kdy: Listopad 02, 2013, 13:04:20 »

Ahoj, teď jsem dohrál MM7 za dobro a zjistil jsem jednu věc, o které se na zdejších (jinak skvělých a velmi obsáhlých) stránkách nepíše. Přijal jsem hůlku a pak úkol ukrást tapisérii a krádež jsem ignoroval. Když jsem pak po nějaké době došel do Tatalie, dostihl mne posel se zprávou, že Harmondale je drancováno. V Tatalii jsem tedy zašel do Cechu žoldáků a Stantley se mi vysmál, že mi obsadili můj hrad a že jsem o něco chudší - ukradli mi peníze v bance:-) O tuto zprávu přijdete, když se po ignorování krádeže  vrátíte hned do Harmondale.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #1 kdy: Listopad 05, 2013, 12:08:27 »

V bance peníze neukládám, takže tohle mi uniklo. Jednou jsem za ním v cechu byl, ale pro změnu kvůli tomu, že jsem tam prostě dorazil dřív, než mi posel stihl oznámit útok na hrad (nesl jsem tu tapisérie, ale nestihl to :)). Až bude čas, tak to zkusím doplnit.
IP zaznamenána
This is the end ...

Roman

• Nováček
  • *
« Odpověď #2 kdy: Prosinec 22, 2013, 04:20:59 »

Nejlepší je ho nechat zabít těmi vážky a hůlku si vzít. Pak po mně nikdo nic nechtěl. (Ale to se tady asi ví :) škoda, že takové triky provést M&MX nejspíš nebude nikdy možné)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #3 kdy: Prosinec 23, 2013, 02:52:39 »

Já ho buď ignoruju, protože hůlka neni potřebná, nebo ho zaříznu osobně. Rozhodně s nim nedělám obchody. Vlastně si myslim, že zabít takovýho parchanta by hra měla odměnit, ne naopak. Nebo by mělo jít vzít si ho stranou na malou... vycházku :-D.
IP zaznamenána

Kusák

• Host
« Odpověď #4 kdy: Prosinec 29, 2013, 10:51:34 »

To: Elemir
Také obvykle peníze v bance nemám, leželo tam jen 20 000,- za úkoly ve válce lidí a elfů. Dával jsem to sem hlavně proto, že je to dějová linie zde nezmíněná a další ukázka toho, jak je tato skvělá hra propracovaná.
To: Roman
Nalákat vážky do vesnice je je dobrý trik - zabijí Malwicka a když je jich hodně, tak i celou vesnici. Tím získáte nejen hůlku, ale třeba i loutnu od Alissy. U mne to ale mělo jeden negativní efekt. Když se vážky dostaly k piedestalu zrychlení, tak přestal fungovat a nefungoval pak ani piedestal zrychlení v Zemi obrů.
To: Yuyana
Obchody s Malwickem mi nevadí, ze začátku se hůlka hodí - v Harmondale se jí dají likvidovat celé skupiny goblinů. Tapisérii ale nekradu, prostě si pak zabojuji s těmi darebáky, co mi přišli vykrást hrad, v té době jsem obvykle na levelu 50, tak padají jak mouchy.
IP zaznamenána

Tomi

• Host
« Odpověď #5 kdy: Září 03, 2014, 21:18:13 »

hlavne s nou lahsie zabijes draka :)
IP zaznamenána