Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 23:10:51
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Artefakty v MM7  (Přečteno 5608 krát)

Kusák

• Host
Artefakty v MM7
« kdy: Říjen 11, 2013, 14:28:57 »

Ahoj, rád bych se poptal na funkčnost artefaktů v MM7. Hraji s neoficiálním patchem a následně nainstalovanou češtinou pod Win 7 64 bit. Zpočátku to zlobilo, ale po zapnutí režimu kompatibility na win XP sp2 to jede. Ale zdá se, že nefungují žádné artefakty - vílí prsten, prsten ducha, Clankeův amulet ani minotaurova sekera (víc artefaktů zatím nemám). Prostě když artefakty nasadím, vypadá to, že nedělají nic.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Artefakty v MM7
« Odpověď #1 kdy: Říjen 16, 2013, 15:16:43 »

Ahoj, jednou jsme tu o tom už diskutovali a zrovna u Vílího prstenu to nějak započalo. Číselně se efekt nikde neprojevuje, ale pokud začneš kouzlit nebo vyrábět lektvary, tak by se už měl jejich vliv objevit. Svým způsobem je to bug.
IP zaznamenána
This is the end ...

Kusák

• Host
Artefakty v MM7
« Odpověď #2 kdy: Říjen 16, 2013, 19:30:09 »

Ahoj, díky za odpověď. Zkoušel jsem to trošku otestovat a stejně je to podivné (mezitím jsem hru dohrál do konce). Mám odstřelovače, magii vzduchu na mistra s 10. body. Když zakouzlím např. létání, kouzlo trvá 10 hodin. S Vílím  prstenem ale taky, takže to vypadá, že nedělá nic. Útočná kouzla jsem neprověřoval. Podobně prsten ducha u kněze. Nic nepřidává ani Zokarrova a Minortaurova sekyra a Clankeův amulet. Zato sandály Hermes a helma Oko mysli fungují v pořádku. Pak mám ještě Kovářské rukavice, ty ale neověřím (nemám v partě trpaslíka) a Stínovou masku, u které taky funkčnost neověřím, mám pasti i kradení na velmistra. Spíš by mne zajímalo, zda je problém v neoficiálním patchi nebo jinde.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Artefakty v MM7
« Odpověď #3 kdy: Říjen 18, 2013, 06:09:30 »

Když se to tu předtím probíralo, tak se používal ještě původní Monk's patch. Někdo to zkoušel na kouzlech, ale už si nepamatuji přesně na jakých. Až se dostanu domu, tak to můžu zkusit ještě ve Win98 s originálním patchem 1.1.
IP zaznamenána
This is the end ...

Kusák

• Host
Artefakty v MM7
« Odpověď #4 kdy: Prosinec 29, 2013, 12:32:56 »

Tak mi to nedalo a ještě jednou to zkoušel. Hraji pod Win 7 64bit, po instalaci aplikuji Monk´s patch a pak jsem aplikoval i GrayFace patch. Všechny předměty, co mají v názvu "Artefakt" nebo "Relikvie" fungují. Speciální předměty z úkolu Acromage a z pokladu obelisků fungují také. Ale speciální předměty získané během hry: Prsten ducha, Vílí prsten, Zokarrova a Minortaurova sekyra a Clankeův amulet nedělají nic.
IP zaznamenána