Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 00:07:19
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Kampane locked :/  (Přečteno 4814 krát)

Nostredemus

• Nováček
  • *
Kampane locked :/
« kdy: Červenec 31, 2013, 16:41:29 »

Zdravim lidi, jsem zacatecnik s M&M3 a mam problem s odemknutim skrytych kampani.

Priznam se, ze mam zatim jen cracklou hru stazenou z netu, originalka je na ceste,takze nevim,jestli to muze byt dano timto, v kazdym pripade se tedy jedna o M&M3-complete v cestine.

Problem spociva v tom,ze jsem jsem odehral vsechny casti za Gelu, za Crack Hacka i za Gem, nasledne se mi otevrela nova kampan za Yoga,ale posledni 2 casti i po uspesnem projeti vsech jednotlivych kampani na obtiznost tezka (ikona pěšáka) zustavaji dalsi casti sede.

Chtel bych se tedy prosim zeptat,v cem muze byt problem a poprosit timto o radu.
Pro uplne info jeste dodavam, ze me napadla i ta varianta,ze mam low skore, protoze jsem v jednotlivych kampanich nepresahl zatim hranici 800 bodu.

Pokud nekdo tedy muze poradit,uvitam kazdou pomocnou ruku,rad bych tu hru dohral do konce.

Predem vsem zucastnenym dekuju
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #1 kdy: Srpen 05, 2013, 09:30:44 »

Ahoj, jen pro upřesnění - M&M 3 je docela jiná hra, to co máš na mysli jsou Heroes of M&M 3, konkrétně datadisk Shadow of Death.

A rovnou se přiznám, že Shadow of Death jsem ještě nedohrál, takže jsem ještě kus od skrytých scénářů. Zkoušel jsem se podívat, co k tomu má napsané Gremlin, ale vypadá to, že jeho stránky jsou už bohužel neaktivní. Určitě se tu ale vyskytují lidé, co to dohráli, tak zkus vyčkat.

Edit: Zpět, stránky existují, jen jsem zapomněl, kam je Gremlin přesunul (redirect z heroes.cz už nefunguje, neb doména je zas volná). Je to tedy http://heroes5.kvalitne.cz/. Ovšem nepíše tam nic navíc. Jen nutnost dohrátí všech čtyř úvodních kampaní, poté se otevřou dvě další a nakonec tajná kampaň. Skóre bych netipoval. Mimochodem, u mě se jako těžká obtížnost hlásí ikonka věže, pěšák je tuším ta nejlehčí.
IP zaznamenána
This is the end ...

Nostredemus

• Nováček
  • *
« Odpověď #2 kdy: Srpen 05, 2013, 10:38:34 »

Dekuju za odpoved,
 vypada to,ze jsem nakonec problem vyresil.

a) Prvni problem byl se spatnymi verzemi patchu,takze jsem reinstaloval system

b) Problem teto cracknute verze je v tom, ze se musi ukladat kazdy prechod do dalsiho scenare jednotlivych kampani a pribeh musi byt kompletni.
Pokud se tento save prepise,nebo smaze A TO KAZDY Z NICH, tak se v prehledu jednotlivych kampani nezobrazi "fajfka" , ze je dana kapitola splnena,coz ma za nasledek prave muj problem, tedy to,ze kdyz neni vse "odfajfkovany" tak se dalsi cast neodemkne.

Pro info po reinstalu a stazeni jine verze hry jede vse v poradku.

To Admin:

Verze hry kterou mam ma v sobe nekolik neshod. Ja to hraju na uroven nejlehci, ovsem v prehledu je prave zmineny symbol pesce popsan,jako uroven těžká, ovsem po dojeti cele kampane,kdyz se clovek zapisuje do zebricku, tak po vypsani inicialu se v tabulce objevi,ze jsem hru projel na obtiznost lehka.
Proto tedy soudim,ze tohle je pouze slovickareni a ze se spis tedy jedna o chybu v prekladu nebo vysvetlivkach.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: Srpen 05, 2013, 14:40:19 »

Já mám Complete verzi, co byla původně distribuována přímo u nás v cz, je to z té samé edice jako HoMM IV. Patche jsem na to tuším nikdy neinstaloval, ty byly naopak potřeba u původních verzí, kdy byly datadisky rozdělené a tam to opravdu stálo za to. Hlavně když se to mělo zároveň počeštit. Za prvé je člověk musel stáhnout všechny a za druhé si dát bacha na jejich pořadí. Podobné hrátky už jsem naštěstí nikde jinde nezažil

U těch save je to dobré vědět. Osobně každý scénář ukládám zcela běžně, ale to spíš z důvodu, abych se mohl kdykoliv zpětně podívat na podmínky scénáře apod. Takže to znamená, že až budu pokračovat, tak budu nejspíše muset vytáhnout ze zálohy všechny save pozice - pokud je teda ještě mám :)

Neshody můžou plynout z patchů, je možné, že třeba v mé Complete verzi je tohle zase opravené. V angličtině jsem tenkrát hrál jen samostatné mapy a to obvykle v default nastavení.
IP zaznamenána
This is the end ...