Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 01:39:23
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Artefakty MM9  (Přečteno 4504 krát)

Ivan

• Host
Artefakty MM9
« kdy: Duben 05, 2013, 15:28:59 »

Chtěl bych se zeptat na artefakty v MM 9, protože jsem se k tomuto dílu dostal až nyní. MM 7 a MM 8 už jsem dohrál několikrát, tudíž vím, že artefakty je možno najít v některých truhlách, bonus za výhru v arcomage a hlavně z mrtvol draků a titánů (MM 7). Dočetl jsem se, že v MM 9 můžu najít artefakty v tvz. Černých truhlách. To je můžu sehnat jenom tam a nikde jinde?? V MM 7 bylo možné mít pouze 15 artefaktů nebo relikvií, poté už nepadaly, v MM 8 to bylo neomezené. Tak se mi nechce věřit, že v MM 9 bych jich bylo jenom tolik, kolik je černých truhel. To by jich bylo fakt málo.:-(
IP zaznamenána

bubak

• Host
Artefakty MM9
« Odpověď #1 kdy: Duben 05, 2013, 17:07:47 »

co si pamatuju tak pouze černé truhly, vím že jsem si je nabugoval v jedné jeskyni s drakem kde se dala truhla přes load/save vykrádat dokud to člověka neomrzelo, ale tuším že je limit na artefakty. Vím že těch artefaktů je fakt požehnaně, ale měl jsem jenom zlomek :(
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Artefakty MM9
« Odpověď #2 kdy: Duben 05, 2013, 17:44:39 »

Je to tak. Pokud se vynechá bug, který popisuje bubak nade mnou, tak je jich přibližně tolik, co černých truhel. Nějaký ten artefakt se dá najít i mimo truhly, např. amulet Zelený mužíček (dar od Zeleného mužíčka). V tomhle ohledu právě postrádá význam skládat sety artefaktů, protože je to normální cestou nemožné splnit.
IP zaznamenána
This is the end ...

Ivan

• Host
Artefakty MM9
« Odpověď #3 kdy: Duben 05, 2013, 19:06:35 »

No, ten bug pořád nechápu. To není jako bug v MM 7 nebo MM 8? Že se uložilo před jeskyní nebo před mrtvolou draka a loadovalo, dokud jsem neměl artefakt nebo relikvii, kterou jsem chtěl? V 9 je možné vykrádat jednu černou truhlu pořád dokola a nasyslit si tak víc artefaktů? Velice mě totiž láká si hru rozjet za povolání, který můžou sbírat sady. Jinak bych si dal místo paladina hraničáře, 6, 7, i 8 jsem tak hrál..
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Artefakty MM9
« Odpověď #4 kdy: Duben 05, 2013, 19:52:59 »

Viz http://www.svetmightandmagic.cz/mmix/mmix_artefakty.php třetí odstavec. Nikdy jsem to myslím nezkoušel, objevovalo se to takto v diskuzích.
IP zaznamenána
This is the end ...