Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 04:32:25
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 91 92 [93] 94 95 ... 111

Autor Téma: Might & Magic X Legacy  (Přečteno 279624 krát)

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1380 kdy: Únor 28, 2014, 14:22:52 »

bubushow:

Jinak nevím jak kdo, ale já jsem ty nebezpečné jeskyně v původní verzi procházel bez nejmenšího zaváhání. Stačilo si nepřítele trochu přidržet a pak ho ustřílet na dálku a než ke mě došel tak už měl tak málo životů že jsem ho celkem v pohodě umlátil. V jedné jeskyni jsem našel unikátní kuši v další zase luk, či kopí. Což ted, samozřejmě nejde a vyřídit takovou potvoru je nad síly běžné  družiny na 10lvl.
IP zaznamenána

Hynnate

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1381 kdy: Únor 28, 2014, 14:23:03 »

Nevíte nahodou heslo k braně v té spomínce v dungu 1000 hrůz ? :D
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1382 kdy: Únor 28, 2014, 15:06:09 »

1000
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1383 kdy: Únor 28, 2014, 18:44:18 »

4bubushow: Protože DVD obsahuje jen lehce upgradovanou verzi oproti Early Access a přitom si ponechává jeho vybalancování. Kdybys to hned updatoval na verzi 1.3.1-14561, tak už to máš takové, jako teď.
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1384 kdy: Únor 28, 2014, 18:47:16 »

Nevíte co se chystá u might and magic x? patch, dlc?
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1385 kdy: Březen 01, 2014, 12:32:22 »

tak a dohráno
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1386 kdy: Březen 01, 2014, 13:22:22 »

Co se chystá u MMX, ví asi málokdo. Podle mě to bude druhý pokus o patch a pak teprve risknou DLC.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1387 kdy: Březen 01, 2014, 19:13:53 »

Jenom ještě taková drobnost, dneska jsem na Celestial Heavens našel odkaz na zajímavou videorecenzi. Neangličtináři si asi moc neužijou, ale řekl bych, že i angličtináři budou mít místy problém :). Byť to negativy jen srší, je to úplně jiná liga, než ta nepovedená videorecenze v jedné naší komerční televizi.

Odkaz viz Might & Magic X: Legacy.
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1388 kdy: Březen 01, 2014, 19:40:20 »

Na základě této zprávy jsem si našel tu recenzi. To si dělají jako prdel? Ta hra navazuje na šestý nebo sedmý díl? a to kde? Uznávám že v té hře není život jako ve skyrimu ale ruku na srdce jedna hra je tahová, druhá nikoliv a jaká hra měla jaký rozpočet. Jedinou tahovou hru, kterou jsem hrál se jmenovala brány skeldalu a ta je co se týče herních mechanizmů podobná jako tahle a upřímně bych si jinak krokovací hru nepředstavil jedině snad možností přeskupit skupinu. neříkám že je ta hra bůhví jak dobrá, ale na retro hru splňuje očekávání.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1389 kdy: Březen 01, 2014, 20:00:09 »

Musíš to brát spíš jako vtip - vůbec to nebrat jako vážně myšlenou recenzi. Ono i u lidí, co krokovací dungeony zažili, je názor nejednotný, natož u hráčů, co zrovna "vyrostli" na Skyrimu a spol. Autor toho videa je snad dokonce zastáncem/obdivovatelem D&D, proto tam vyskočil Dragon Age ... počkat, Dragon Age ale není D&D, ne?
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1390 kdy: Březen 01, 2014, 20:38:33 »

Jo, vy neznáte Zero Punctuation? Tohle neberte vážně, tohle je jen sranda :D V jeho recenzích na hrách hledá to nejhorší a snaží se je pohanět tak, aby to bylo navzájem i zábavné. Přitom mluví neustále bez přestávek, proto Zero Punctuation :D O hře něco dobrého řekne jen málokdy, jediná hra kde byla jeho recenze pozitivní a kterou miloval byla Portal :D
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1391 kdy: Březen 01, 2014, 20:49:25 »

Já o něm dneska slyšel prvně, ale právě jsem to hned od počátku nebral vůbec vážně, takže mě to přišlo celkem vtipné :)
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1392 kdy: Březen 01, 2014, 22:43:18 »

Já myslel tu u u replaye

vtipné recenze jsou od conana

mi o něj připadalo jako že neví co rezenzuje

http://www.youtube.com/watch?v=32uUNUypjYs
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1393 kdy: Březen 01, 2014, 23:58:30 »

Huh? Huh? Někdo mluví o Dragon Age? Protože to já znám :-p. To skutečně není DnD :-D. A dokonce to ani neni krokovací.
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1394 kdy: Březen 02, 2014, 00:02:06 »

zajímavé je, že vehře se skupina "přestavět" dá :D, tedy obrázky dole v liště, leč vzhledem k neexistující formaci, což by mělo být snad základem krokovacích her, to nemá žádný význam. Myslím právě to, že ve hře není formace, je docela chyba hry. Ono je to právě díky tomu někde mezi krokovacími dungeony a MM6-8. Jinak já žádnou recenzi nečetl a ani me víceméně nezajímají, názor si raději udělám sám :).
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 91 92 [93] 94 95 ... 111