Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 04:01:04
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 80 81 [82] 83 84 ... 111

Autor Téma: Might & Magic X Legacy  (Přečteno 279576 krát)

Marketinuska

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1215 kdy: Únor 19, 2014, 14:54:48 »

Takze ted si uz nemapatuju co mi dal guverner za ukol: jestli to byl: Morganovi oci a usi a nebo se mi tento ukol aktualizoval u toho Kilburna a mam ho tedy od nej.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1216 kdy: Únor 19, 2014, 15:12:21 »

Ten dopis je právě pro Kilburna, musíš si s ním na to téma promluvit.
IP zaznamenána
This is the end ...

Marketinuska

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1217 kdy: Únor 19, 2014, 15:37:52 »

Bohužel tam tu možnost nemám (promluvit si s ním o tom), myslím, že jsem si s ním o tom již promluvila ( i když mi ten dopis stále svítí).

Myslím, že jediné co mi zbývá je začít od znovu, doufat a postupovat podle "návodu", origo hra nebo nehrát :-D
Ale ještě jednou díky všem! :)
IP zaznamenána

Sefarion

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1218 kdy: Únor 19, 2014, 18:07:35 »

Ahoj patch už je venku :) Jdu vyzkoušet jak moc jsou boostnuté luky a ty tři nové dungeony
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1219 kdy: Únor 19, 2014, 20:48:15 »

Tak ten patch hru dobře optimalizuje
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1220 kdy: Únor 19, 2014, 22:30:41 »

Jj, díky za info. Dostanu se k tomu až zítra. Budu muset opravit i novinky. Dneska jsem ještě předělával ingame mapu, takže mi to celé uniklo. I když asi bych to měl už nechat stahovat. KILLER psal o cca 1 GB dat.

Jinak mapu postnu až zítra. Bude to docela zajímavé pekvapení, co udělá, když pozadí není černé ale bílé, doplněné čtvercovým rastrem :D

Edit: Tak mapu jsem nakonec aktualizoval. Není v plném rozlišení, ale když si jí otevřete v samostatné stránce, bude to celkem dostačující.
IP zaznamenána
This is the end ...

Milhaus

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1221 kdy: Únor 19, 2014, 22:42:47 »

Citace: Cougy
Jo a 4 mágy ne už kvůli spotřebě manovych lahví (uz 2 magove mi dost chlastali )a potřebuju aspoň jednoho jakože tanka kterým BD může tak trochu byt když mu budu cpát všechny láhve na zvyšeni hp plus jeho vysoke šance na uhyb. ... některe souboje jsem ustál jen díky paladinovy....

myslím, že trpaslík je nejlepší mág a nejužitečnější magie je magie světla, země a ohně. Já to hraji jako první hru na těžkou se 3 mágy (trpaslík, člověk, ork) a elfem tanečníkem a ork postupem času dost ztrácí (ale zase se hodí na začátku hry, protože přece jen vydrží o něco víc). Časem je ale trpaslík i odolnější. Celkově mám dojem, že "tank" ve hře je nepotřebný, jelikož jej jednoduše nelze na nic využít. Hodně řeší nebeská zbroj, takže ideální by asi bylo 1 trpaslíka rozvíjet ze začátku v magii světla, druhého hned od začátku v magii ohně, třetího hned odzačátku v magii země a lidského mága určit základní magii. Jakmile dosáhnou v těchto magiích maxima, učit je ty další. Ale zase to má i nevýhody, například hráč tak získá jen 2 povyšovací úkoly. A také na začátku bude tato skupina slabá v boji, než se trochu zlepší v magii ohně. Při této hře je dobré často spát a kupovat jídlo.
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1222 kdy: Únor 19, 2014, 22:44:49 »

Citace: Marketinuska
Bohužel tam tu možnost nemám (promluvit si s ním o tom), myslím, že jsem si s ním o tom již promluvila ( i když mi ten dopis stále svítí).

Myslím, že jediné co mi zbývá je začít od znovu, doufat a postupovat podle "návodu", origo hra nebo nehrát :-D
Ale ještě jednou díky všem! :)

A zkoušela si vypnout ten firewall v PC. Ono mě se totiž v tom bodě hra nějak zablokovala a odmítala si přiznat, že jsem ve druhé kapitole. Ačkoliv jsem měl všechny úkoly od guvernéna zadány, mohl jsem koňmo jít do druhého města, hra pořád byla jakoby v prvním aktu, voják zůstal na mostě a nechtěl mě pustit atd. Pomohlo právě to vypnutí firewallu. Možná to vyřeší ten nový patch.
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1223 kdy: Únor 19, 2014, 23:08:57 »

Já upřímně nevím kdy se do této hry pustím, pravděpodobně až o víkendu, než jsem si hru pořídil tak jsem se podíval na letsplay od hrej a hodně váhal zda si jí pořídit nebo ne. Je fakt, že asi návaznost na heroes VI to má. Modely těch nagů byly parádní, nicméně hra na mě působí spíš jako brány do skeldalu, než jako might of magic VI. Asi nějaký potenciál má, určitě má a velký ovšem mám obavy aby jsem jí po půlhodině nevyhodil z okna. Bylo by fajn, kdyby tam přidali víc ras a povolání. Třeba temný elfy, gobliny, nemrtví.
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1224 kdy: Únor 19, 2014, 23:35:20 »

Nevíte někdo jak získat hromomečovou helmu? hra je aktivována na uplay deluxe edition,
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1225 kdy: Únor 20, 2014, 00:03:27 »

Za zkoušku to stojí, desítka určitě nesedne všem. I dost z těch, co ji rozehrajou a douhrajou, už se k ní nevrátí. Ale to byl úděl i předchozích dílů. Brány Skeldalu jsem nehrál, takže to nemohu porovnat. Spíš to můžu porovnat se starými Might and Magic, ... vlastně ani moc ne. Je to opravdu zajímavý mix, těžko to někam řadit. Na jedné straně to působí jako odlehčená verze WoX, ale na druhé to zas přináší nové věci.

ad Hromomečova helma: kód na její aktivaci měl být u DVD s hrou?

A teď k patchi, staženo mám, koukl jsem, no  a protože jsem byl poblíž Karthalu, zkusil jsem Limbo. Tak to jsem opravdu nečekal :D Za mě plus.
IP zaznamenána
This is the end ...

Sefarion

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1226 kdy: Únor 20, 2014, 00:14:54 »

Byl by někdo tak laskavý a popsal mi jak se dostat do Limba  a Dreamshardu ? U limba jsem došel do té hospody pokecal o tom s tou čarodějnicí vyspal jsem se  a nic se nestalo :/ a u Dreamshardu vůbec netuším kam jak a proč :D :(

Pevnost vran jsem vyčistil  a docela spokojenost s obtížností a velikostí jediné na čem bude mít dost lidí zásek podle mého názoru jsou první dveře na kód.. Ten český překlad je poněkud nešťastný ikdyž zde asi nebylo moc možností.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1227 kdy: Únor 20, 2014, 00:20:20 »

Limbo je jednoduché, na mapě se objeví nový dungeon v Yon-Chalském lese (kousek od cesty k velmistryni magie ohně). Musíš tam jen dojít. Já to včera do přehledu opisoval z oficiálního infa, takže ten spánek s tím nemá nic společného.

Dream Shard - Najdi nejdřív Yeshtar, už si nevybavuju, kde přesně je (zkusil jsem zatím jen Limbo) a ta by měla mít na toto ténma obsáhlý rozhovor.
IP zaznamenána
This is the end ...

KILLER

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1228 kdy: Únor 20, 2014, 00:21:39 »

Citace: Návštěvník
Nevíte někdo jak získat hromomečovou helmu? hra je aktivována na uplay deluxe edition,

Kód k helmě byl rozdáván na jakémsi Gamescomu. Pokud ses ho nezúčastnil, tak ho nemáš.
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1229 kdy: Únor 20, 2014, 00:27:40 »

Citace: Elemir
Já to včera do přehledu opisoval z oficiálního infa, takže ten spánek s tím nemá nic společného.

Nepřeložil jsi náhodou "The rest is up to you…" (=Zbytek je jen na vás...) jako "a vám už jen stačí uložit se k spánku" ? :)

Citace: Sefarion
a u Dreamshardu vůbec netuším kam jak a proč

Hrobka tisíce hrůz

Citace: Sefarion
ediné na čem bude mít dost lidí zásek podle mého názoru jsou první dveře na kód.. Ten český překlad je poněkud nešťastný ikdyž zde asi nebylo moc možností.

Stačilo si do mapky zaznačit jednotlivá písmenka a pak je přečíst od shora dolů (ze severu na jih).
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 80 81 [82] 83 84 ... 111