Tak jsem to před chvili dohral. Ackoliv nemam moc rad ciselna hodnoceni, MMX bych dal 8/10 a kdyby nebyla tak spatne optimalizovana tak 9/10. Jo, spravne, libilo se mi to:)
Jinak cela parta lvl 33, a nevim, tak kolem 40 hodin.´Ukoly všechny hotove, jedine co jsme neudelal bylo modleni o tech soch, pac ta u Oka me nefunguje, nebo delam něco spatne a nevim co.
Na hádanky a puzzle jsme prisel sam, az na Air shard, na to jsem se musel podivat, protože po hodine marného zkouseni mi vůbec nebylo jasne jaky to ma princip. Ciselna chyba v ukolu z Obelisky me taky stala dost casu:)
A co se mi nelíbilo a co mi ve hre chybelo? Spis detaily. Ocenil bych nejakou peknou statistiku hry, lepsi vyobrazeni postav v inventari (i v MM9 se aspoň ten obrazek zmenil po povyseni), nejake zuzitkovani tech statisicu goldu co clovek na konci ma, nejakou jednodussi vyrobu predmetu, alchymii,ocarovavani bilych itemu. vetsi vyber portretu. Dost mi lezlo na nervy kouzlo které roztoci a rozmaze obraz dokolečka, chápu ze jde o zmateni, ale když to je po padesate tak nic moc. Zaverecna část hry trpi tim ze uz není cesty zpet, az po titulkach.I když pribehove to smysl dava.
Pribeh byl celkem dobry, a mozna me to donuti rozehrat Heroes 6 Complete které mi trci na Uplay a nic se s nima nedeje.
Nejsmutnejsi je, ze když dojedou zaverecne titulky, tak se clovek vrati zpet do světa kde uz neni vůbec nic co delat, kdyby se to aspoň respawnulo, když uz nic:)
Ale jinak vyborna hra na kterou jsem cekal leta, tesim se na nejake to DLC (i když je rad nemam) a snad na pokracovani. Jo a taky se timhle Limbic u me stal firmou které se jakz takz da verit (ta optimalizace)