Jak si tak procitam fora o hre, tak hra ma skutecne vazne technicke problémy, me teda bezi vzasade dobře, ale spousta lidi nadava kde muze. Obrazovky uvnitř domu mají hodne svtelnych zdroju a prehrivaji graficke karty, vsimnul jsme si toho taky, moje karta ma kolem 80-85 stupnu, coz je docela hodne a nepamtuju ze by nejaka hra takhle kartu vytezovala.Nekomu teplota vyleze az na 100 stupnu coz uz je na poskozeni karty.Pomaha snizeni fps v options, ale to funguje jen při vypnutem vsync, takze se zase pak pro zmenu vlni obraz. Limbic dneska dal na steam textovy patch:D Ovšem o optimalizaci ani slovo.Dale pisou ze patch jen tak hned nebude, ze pry nechteji věci uspěchat, je to prusvih, pac plno lidi uz ma hru dohranou a ruzne chybky akorát kazi dojem a patch nekdy za 14 dnu jim bude uz ukradenej.
maje další zkušenost je ze cim dal clovek ve hre je tim hra bezi hur, a to i na stejnych mistech.Kuprikladu v Sorpigalu v aktu 1 mi hra bezi 55 fps ale třeba v aktu 3 uz to je jen 35 fps, při stejnem nastaveni, na stejnem miste a ve stejnou denní dobu. když nahraju save z prvního aktu fps se vrati na tech 55. Mam trochu podezreni ze hra stále pocita inventare a bestiar a tak dále i když jsou zavrene, protože to je jedina věc která se v prubehu hry. pak me taky napadlo ze to muze mit souvislost ze save, který se neustale zvetsuje..Akt 1 kolem 1mb Akt 3 kolem 6 mb.
hra jako takova je celkem profesionalne udelana, ale optimalizace je hrozne amaterska, je to skoda. Ale tak to holt u her co delaji nemci uz byva, fajn hra a technicky nic moc:)