Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 07:40:40
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 111

Autor Téma: Might & Magic X Legacy  (Přečteno 279847 krát)

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #885 kdy: Únor 01, 2014, 15:17:56 »

elemir .... overil som si gregora v seaheaven .... pise ze je expert v strednej zbroji ale naucil ma na majstra .... takze je to fakt len chyba v preklade ... a velmistr obojrucnych mecov .... je v skutocnosti velmystr obojrucnych zbrani :) .... tiez overene :) ..... ja uz hru pomaly dokoncievam ... niektory u mna v parte uz dosiahly lvl 30 .... este musim ponahanat trenerov dalsich .... nejde mi dokoncit uloha pre velmistra kuse v horach nad hradom portemort ... nasiel som len 4 z 5 cielov .... ak to niekto robil a nasiel vsetkych 5 tak nech pls napise ze mam len hladat dalej .... este tu mam asi 3 dungy kde som nebol tak ich pojdem vycistit ....
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #886 kdy: Únor 01, 2014, 15:22:56 »

dalsi preklep som si vsimol .... krag hak povedal v jednej vete : ann je moje dcera .... ma tam byt moje vnucka ....
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #887 kdy: Únor 01, 2014, 15:24:47 »

mal niekto q na mayneriho privesek? .... pravdepodobne Q z toho piratskeho mesta ... ja som ho ziskal ale ziadny Q na neho nemam
IP zaznamenána

flash

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #888 kdy: Únor 01, 2014, 15:46:42 »

Jak si tak procitam fora o hre, tak hra ma skutecne vazne technicke problémy, me teda bezi vzasade dobře, ale spousta lidi nadava kde muze. Obrazovky uvnitř domu mají hodne svtelnych zdroju a prehrivaji graficke karty, vsimnul jsme si toho taky, moje karta ma kolem 80-85 stupnu, coz je docela hodne a nepamtuju ze by nejaka hra takhle kartu vytezovala.Nekomu teplota vyleze az na 100 stupnu coz uz je na poskozeni karty.Pomaha snizeni fps v options, ale to funguje jen při vypnutem vsync, takze se zase pak pro zmenu vlni obraz. Limbic dneska dal na steam textovy patch:D Ovšem o optimalizaci ani slovo.Dale pisou ze patch jen tak hned nebude, ze pry nechteji věci uspěchat, je to prusvih, pac plno lidi uz ma hru dohranou a ruzne chybky akorát kazi dojem a patch nekdy za 14 dnu jim bude uz ukradenej.
maje další zkušenost je ze cim dal clovek ve hre je tim hra bezi hur, a to i na stejnych mistech.Kuprikladu v Sorpigalu v aktu 1 mi hra bezi 55 fps ale třeba v aktu 3 uz to je jen 35 fps, při stejnem nastaveni, na stejnem miste a ve stejnou denní dobu. když nahraju save z prvního aktu fps se vrati na tech 55. Mam trochu podezreni ze hra stále pocita inventare a bestiar a tak dále i když jsou zavrene, protože to je jedina věc která se v prubehu hry. pak me taky napadlo ze to muze mit souvislost ze save, který se neustale zvetsuje..Akt 1 kolem 1mb Akt 3 kolem 6 mb.
hra jako takova je celkem profesionalne udelana, ale optimalizace je hrozne amaterska, je to skoda. Ale tak to holt u her co delaji nemci uz byva, fajn hra a technicky nic moc:)
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #889 kdy: Únor 01, 2014, 15:52:47 »

yop vela veci by mali opravit ... napr. zaseknuta bojova hudba ktora hra aj po boji pokial nebude loading .... a podobne ... vravis ze textovy patch? ,,,, to asi tie preklepy opravuju .... tiez je tam vela chyb ..
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #890 kdy: Únor 01, 2014, 16:01:27 »

Učitele si postupně vypisuju, tak pak se k tomu ještě dostanu :)

Celkem snadno jsem získal Shalassyno požehnání, takže na venkovní mapě už mám i vodní lokace za sebou. Pyrranaste byl docela tuhý, bylo to na pár loadů a i tak jsem musel 1x dva členy oživovovat. Teď jsem se dostal ke světelné části (?) a hned Virtual library C++ error ... asi jsem už moc dobrý, tak mě to nechce pustit dál :D

Dynamická světla jsou k ničemu, to je přesně to, co jsem neměl rád na Skyrimu. Jenomže ten šel alespoň plynule. Zhoršování s dobou hraní jsem si taky všiml, mám podezření na cyklickou chybku v save pozicích, chová se to podobně, jako si popsal. Nějaká hra už s tím měla problémy a řešilo se to tak, že se save uložil do nové pozice a načítalo a ukládalo se zas chvíli z ní. Tím pádem padá používání autosave. Když odbočím, podobně nesmyslně se chovaly datové soubory Outlooku, i když si z něj něco vymazal, soubor už svou velikost nezmenšil. Naopak narůstal stále dál.
IP zaznamenána
This is the end ...

flash

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #891 kdy: Únor 01, 2014, 16:13:13 »

Tim textovym patchem jsem myslel to ze je tam dlouhej příspěvek od nekoho z Limbicu co delat když hra blbne:)
IP zaznamenána

slash

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #892 kdy: Únor 01, 2014, 16:20:44 »

ahoj začal jsem ted hrát a splnijsem vše co se dalo na tom začátku mám pořád nezpřístupněný ten most kvuli banditům jinakmám hotové vše kromě jeskině trola jeskině s drakem a tech duchů a krypty u nich tak už nevim co mám dělat abych mohl dál poradte prosím diky
IP zaznamenána

slash

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #893 kdy: Únor 01, 2014, 16:34:02 »

skončil jsem  u toho týpka co mi nabídl cestovat do kovárny živlů ale ta věta je šedivá a nejde potvrdit prý až budu připraven ale už fak nevím co mám udělat abych byl !!
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #894 kdy: Únor 01, 2014, 16:37:50 »

slash ... ak si sa uz vratil z kovarne zivlov a stale tam je ten blbecek na moste tak mas bug ako kazdy druhy co citam :) ... ale mal by ist uz povoz do seaheavenu ... :) ... no ja som teraz bol v sovej jaskyni a nieje tam nic ... jaskyna mala ... jedna kniha tam bola je bez potvor a je tam ohnisko na ktore sa dalo kliknut .... ale mne to nic nerobilo :) lebo tam nemam Q .... bol som uz aj v ylathovom chrame a tiez tam nieje nic zaujimave okrem tuhych subojov a jedneho brutalneho prepadu .... v strede je nejaka socha na ktoru sa da kliknut ale mne to zas nic nerobilo .... este mi ostava jeden dungeon do ktoreho nemam Q ale snad tam nieco bude zaujimave :)
IP zaznamenána

slash

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #895 kdy: Únor 01, 2014, 16:45:31 »

Ne tam tam jsem ještě nebyl tu větu mám šedivou nemohu se dostat do te kovarny živlu
IP zaznamenána

slash

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #896 kdy: Únor 01, 2014, 16:53:31 »

tak mám asi nejspíš někakej bug v tý hře  lítám tam už aspon 20 dní (herních¨) a nickoho jsem už nepotkal ani ve městě sví tí mi jen ten rukopis v pravo dole co jsem našel v tom přepadeným hraděa ve městě mi zmízí svítí jen za městem ale nevím komu ho předat !!
IP zaznamenána

cenda

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #897 kdy: Únor 01, 2014, 17:20:28 »

elemir...takze vlaste za jeden den musim vymlatit cely agynsky poloostrov :D nejaky patch to neresi treba?
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #898 kdy: Únor 01, 2014, 17:25:04 »

ak niekto bude v dungu sudgerd tak tu mam melodiu co tam bude moct zahrat  -... je to : G C D F D G
IP zaznamenána

cenda

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #899 kdy: Únor 01, 2014, 17:30:43 »

ale to ma by nejaky bug, ja vystoupim uplne z jakehokoliv mesta a i kdyz tam nikdo neni, hned se zapne bojovy mod, uz i behem nacitani
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 111