Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 11:32:43
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 111

Autor Téma: Might & Magic X Legacy  (Přečteno 280099 krát)

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #795 kdy: Leden 30, 2014, 01:07:44 »

Prehledna tabulka dovednosti, treba se bude nekomu hodit.

http://mmx-trainers.reloecc.eu/
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #796 kdy: Leden 30, 2014, 02:21:57 »

nemozem nikde najst therona :(.... co ma mat nejaky kluc pre mna ... mal by byt niekde v karhale no neviem kde
IP zaznamenána

cenda

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #797 kdy: Leden 30, 2014, 02:53:19 »

lidi, mam zavest dedka do observatore na nejake pohori, ale nevim kaj to je, podle mapy je to na mori u skalneho utesu, ale tam nikde se neda jit :(
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #798 kdy: Leden 30, 2014, 03:21:07 »

cenda .... tam sa myslim dostanes az ked budes mat pozehnanie vetru ...
IP zaznamenána

cenda

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #799 kdy: Leden 30, 2014, 03:30:10 »

tak to je pecka, ttedka budu dedka vsude tahat, pozehnani vetru doufam dostanu az na konci hry :D
IP zaznamenána

flash

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #800 kdy: Leden 30, 2014, 04:02:01 »

Dedka si drz jak to pujde, dava 10% experience navic:)
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #801 kdy: Leden 30, 2014, 06:04:39 »

A navíc je zadarmo, to nequestove NPC co si na stejny bonus muzes najít chce docela pálku :)
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #802 kdy: Leden 30, 2014, 06:11:33 »

Jinak jak byste hodnotili povolání od nejlepšího po nejhorší? Já asi takto:

Bojovníci:

1. Blade dancer
2. Barbar
3. Defender
4. Mercenary

Hybridi

1. Crusader
2. Hunter
3. Scout
4. Ranger

Kouzelníci

1. Freemage
2. Runepriest
3. Shaman
4. Druid

Celkove nejhorší jsou Ranger a Mercenary. Nejlepší asi Blade dancer a Freemage.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #803 kdy: Leden 30, 2014, 07:26:07 »

Ten přehled trenérů na http://mmx-trainers.reloecc.eu/ je pravdepodobně opis z jednoho postu na oficiálním fóru, obsahuje u dvou dovedností stejné nesrovnalosti. Aktualizovaný seznam je v článku Umístění učitelů.

U hodnocení povolání těžko říci. Včetně Early Access jsem zkusil jen defendera, šamana, druida, runového kněze, paladina, bladedancera a zřejmě barbara. Je to spíše o složení družiny jako celku a preferované taktice.

Ve hře mi přijdou docela předimenzovaní orci, takže takže mezi kouzelníky by šaman zaujímal první místo. Ovšem má omezení na školy magie, ostatně jako ostatní. Obstojně mu sekunduje druid. Když to však vemu podle počtu dovedností a užitečnosti dané školy magie, pak mi vyjde to samé, co tobě.

Hybridy hodnotit moc nemůžu, tam znám jen toho křižáka, ale u bojovníků je to jasnější. Jenom bych defendera s barbarem dal na stejnou úroveň. Beru to spíše podle dostupnosti zbraní, jak mi to zatím vycházelo. Nejsnažší je schánět meče, nejhorší je sehnat dobrou sekeru. U trpaslíků mi vadí absence Boje s obouručními zbraněmi, to je dost omezuje.
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #804 kdy: Leden 30, 2014, 09:04:54 »

Kouzelníci jsou vybalancovani nejlíp, ani jeden z nich není vyslovene špatný, třeba ten Druid je potom super Support se svojí schopností.

Ranger je spatnej protoze strelne zbrane sou slabe, stejne tak scout. Nejlepší je za ne namaxovat dvojite dyky/sekery a v te chvili jsou jenom horší Blade Dancerove a schopnosti pokročilých povolání moc nevyužijí. Jedine co jad něj mají je přístup k větší magii a tam je to zase horší Druid/Runepriest. Nechci tím říct že jsou nepouzitelni, dají se z nich udělat silne postavy ale oproti ostatním jsou slabi. Hunter je super tank ale ve výsledku je nejlepší hybrid crusader, hlavně kvuli schopnostem paladina, ale i celkove.

Co se tyce bojovníků tak to je jasne. Blademaster je strasne OP, hlavně když ma meče a v tom vraku lodi na plazi u Karthalu se da najít úžasna relic roba, primo sita na nej, o mecich ani nemluvim. Poškození dava strasne velke a kdyz davate body i do uhybani tak je z něj super evasion tank, ten muj se vyhne tak 80 procentum ran. Magie zeme taky neurazí už jen kvuli regeneraci.
Barbar dava strasne pecky a proto je pred defenderem, i když jsou asi tak nastejno. Kdyby byly taunty lepší nebo byly formace tak je defender vyš.
Mercenary je příklad toho, jak neudělat univerzální postavu. Myslím že snad i Ranger je lepší.
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #805 kdy: Leden 30, 2014, 09:07:08 »

Jsou zlute věci porad stejne a na konkretnich mistech? konkretne mne zajima kde najdu zlutou jednorucni sekeru a zlute kopi.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #806 kdy: Leden 30, 2014, 10:26:20 »

Ad žluté předměty - dělal jsem si výpis, co jsem kde našel, ale z hlavy si teď nevzpomenu. Takže to sem večer připíšu a zkusíme to porovnat s ostatními. Podobnou otázku mám k hádankám, u těch si nejsem podobně jist, zda-li se neobměňují z nějakého seznamu možností.
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #807 kdy: Leden 30, 2014, 11:46:16 »

ja by som stale toho therona potreboval najst v karhale .... kde mam hladat pls?
IP zaznamenána

Hammerstorm

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #808 kdy: Leden 30, 2014, 12:14:20 »

Otázka: Hrobka Tisíce hrůz... Jak se jmenuje ?

Theron je v jedno z hospod.

Otázka
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #809 kdy: Leden 30, 2014, 13:32:25 »

Tomb of 1000 Terrors
IP zaznamenána
This is the end ...