Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 14:27:17
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 111

Autor Téma: Might & Magic X Legacy  (Přečteno 280254 krát)

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #735 kdy: Leden 29, 2014, 02:51:31 »

ked uz mas pozehnanie zeme tak by tam uz nemal byt ten ´vandrak´ :) ... chod sa tam pozret :)
IP zaznamenána

flash

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #736 kdy: Leden 29, 2014, 03:38:35 »

vandrak tam bude samozrejme porad...
spis bych zkusil zajit do mesta a podivat se poradne po všech moznostech dopravy :)
IP zaznamenána

flash

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #737 kdy: Leden 29, 2014, 05:15:32 »

Hmm..takze pokud na moste stoji strazny i po zabiti bose v kovarne, tak to je bug a ja mel za to ze tam proste stoji schvalne a jde to jen povozem ze Sorpigalu, udajne to ma cosi spolecneho s upgradem z early acces na plnou verzi ale nekomu to dela i při verzi z krabičky.
PS: a me to bylo divny proc tam ten vandrak porad stoji :)
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #738 kdy: Leden 29, 2014, 06:53:52 »

Ten zmiňovanej bug ti právěže ani nedovolí do Elemental Forge odletět, takže to tím asi nebude. Mluvil si po návratu z Elemental Forge s Jonem Morganem? Já na to potom zapomněl a vandrák mě taky nechtěl pustit. Jak jsem si Jonem Morganem ale promluvil tak hned zmizel.
IP zaznamenána

cenda

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #739 kdy: Leden 29, 2014, 07:03:58 »

dik,uz uz to mam
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #740 kdy: Leden 29, 2014, 07:21:45 »

U bugů jsem si včera párkrát všiml, že ty problematické animace v boji asi nejsou ještě úplně vyřešené.

Další věcí je pití lektvarů při boji. Často se mi stane, že chci dát lektvar členovi, který je pod nějakým negativním stavem (červená šipka dolu), např. omráčen, tak mi to hra dá najevo tím, že lektvar automaticky vypije další postava v řadě. Správně by tam mělo být upozornění, že tohle tato postava udělat nemůže protože ... "a tady důvod". Červená šipka se totiž používá i stavů, kdy postava pít lektvary může.

Včera jsem četl recenzi na slovenském serveru a v diskuzi jsem našel zmínku, že už vyšel malý patch. Akorát jsem si nevšiml, že by Uplay něco aktualizoval - u jiných kientů mě to před spuštěním hry upozorňuje.
IP zaznamenána
This is the end ...

flash

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #741 kdy: Leden 29, 2014, 08:24:49 »

ja jsem ve tretim aktu a strazny na moste stoji porad, s morganem jsem mluvil nejmíň 100x a strazny tam stoji jak tvrdy y :)
S odletem do kovarny jsem problém nemel (mimochodem to je spis vysada pirátských verzi ze nejde odletet). uvidim az to budu hrat podruhe co s tim straznym bude, ted holt přes most nemuzu a musim vždycky  povozem:)
IP zaznamenána

Cougy

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #742 kdy: Leden 29, 2014, 09:38:00 »

Zdravím,
tak jsem čerstvě také majitelem této hry (předchozí díly jsem nehrál), nyní jsem odehrál cca 2 hodiny a spokojenost :)
před začátkem jsem trochu pročetl toto forum + trochu ofiko forum ale spousty informací a principů mi jistě unikly takže se předem omlouvám pokud moje poznatky budou uplne mimo.
s výběrem party jsem si dával sakra načas, furt mi tam něco chybělo... inspiraci jsem bral i odsud(plus trochu ofik) konrétně od Hynnate, Hammerstorm,Sefarion,Elemir... téměř všichni se shodli na paladinovi, BD a freemage pak někdo občas runového kněze a druida.
Nakonec jsem postavil tedy složení paladin, BD, druid, freemage...
složení funguje ale podle mého je v celku slabé na dmg. Většina tu chválila paladina díky celestial armor/božské brnění a heal podle mého je ten jeho heal dost slabý dle popisu a musel bych cpát spousty bodů do moudrosti abych nahnal manu, ale tím pádem maximálně poškrábe brnění soupeři páč nebude dávat žádnou dmg tím pádem je z něj čistý support tank, ale pokud by zůstal jako poslední v partě nic neumlátí takže k čemu paladin? pak druid v bledě modrém toho jsem zvolil kvůli tomu jak většina uvádí, že je nutné mít magii země kvůli regenraci a dalším kouzlům, ok a plus má možnsot magii vody na velmistra jenže voda dává co jsem vypozoroval slabý dmg např. oproti ohni vyplatí se tedy druid se velmistrem vody ( jsou tam užitečná kouzla, která vynahradí dmg?) - tzn druhý support pro mne zatím takže k čemu druid?.
proto si říkám proč tyto 2 chary (paladin,druid) nenahradit runovým mágem který má jak magii světla tak země na možnost velmistra + velmistr ohně (i když předpokládám, že pokud ho pojedu čistě na support aby healoval a daval armor nezbude dost bodu na magii ohně a tím padem dmg), ale byl by to pouze 1 support místo 2 a tím se mi uvolní místo v partě pro dmg dealera například orca či dalšího BD...
takže by vyšla parta Orc(dmg),BD(dmg),runový kněz(support), freemage(dmg-support)
takže, které z těchto dvou složení vidítě jako vyvážené/účinné.
ted už jen otázky bez mých úvah :)
1) k čemu je základní magie u freemage a je dobré ji expit? (nikde jsem nenašel rozdělení všech škol a příslušných kouzel)
2) u BD expit rovnou daggery místo mečů jelikož je později bude používat?(s daggery jde mít více útoků za kolo jak s meči?)
3) co expit se u jednotlivých charů na začátku? (abych necpal body do vlastnostní, které později vůbec nevyužiju a tím je promarním)
4) obtížnost.. lehčí nebo těžší varianta, když s touto serií nemam zkušenosti ale zase nechci aby to bylo tak jednoduché, že bych si mohl dovolit mnoho chyb a přesto by to nebyl problém..

nějaké otázky se mi vypařily z hlavy ale myslím, že už takhle je toho dost a třeba později mne ještě něco zásadnějšího napadne. (za chyby a překlepy se předem omlouvám)
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #743 kdy: Leden 29, 2014, 10:10:21 »

Citace: flash
ja jsem ve tretim aktu a strazny na moste stoji porad, s morganem jsem mluvil nejmíň 100x a strazny tam stoji jak tvrdy y :)S odletem do kovarny jsem problém nemel (mimochodem to je spis vysada pirátských verzi ze nejde odletet). uvidim az to budu hrat podruhe co s tim straznym bude, ted holt přes most nemuzu a musim vždycky  povozem:)

Mam stejny problém :0( Strazny je na moste a cestovat se da jen povozem.
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #744 kdy: Leden 29, 2014, 10:34:46 »

4cougy ..... ja som si skupinu vybral len tak ktora sa mi pozdavala a je to hratelne :) ... mam orca barbara ... na DMG ... ma 2-hand zbran .... mam elfa drooda na heal .... ale ked je omraceny skor nez stihol dat regen tak vecinov davam loading :D .... potom mam humana maga ... na DMG asi :) .... a potom  mam este trpaslika zveda ci co je to za classu :D .... ten ma dobru sekerku stit a kusu :D ... z kusov je pomaly velmajster :D ... co nema asi nik :P .... relikvia kusa je nadov dobra :)
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #745 kdy: Leden 29, 2014, 10:41:28 »

hmmm ortut a siru ako ziskam? :) ze na trhu ale tam sa neda z nikym obchodovat
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #746 kdy: Leden 29, 2014, 10:46:48 »

update .... uz to mam :D ...
IP zaznamenána

Sefarion

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #747 kdy: Leden 29, 2014, 11:05:51 »

4 Cougy
Základní magii jsem vyexpil na úrovni experta je tam kouzlo identifikace věcí a HLAVNĚ odstraňění veškeré magie z tvojí party(zmatení,paralýza,únava.... je to super kouzlo obzvlášť když na mága navlečeš předměty které mu proti těmto stavům dávají 100% odolnost.

Já expil meče a byl jsem s dmg hodně spokojený někde jsem četl že daggery mají dmg  na konci větší ale není to zak zásadní.

Logicky expi to v cem muze postava vynikat

Pokud jsi novacek mozna bych si dal tu lehci ale nevim o kolik je to snazsi ja rovnou hral tu tezsi.

Jinak mas tu samou skupinu se kterou jsem to ja dohral a je dobra nemuzu si na ni stezovat :)
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #748 kdy: Leden 29, 2014, 11:14:06 »

poradte mi ... kde najdem Q na povysenie maga? ... niekto pisal ze v tych stokach? ... to NPC co malo byt ta spojka? ... no ten tam uz nieje ... najdem ho niekde inde?
IP zaznamenána

Cougy

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #749 kdy: Leden 29, 2014, 11:32:12 »

Citace: Sefarion
Základní magii jsem vyexpil na úrovni experta je tam kouzlo identifikace věcí a HLAVNĚ odstraňění veškeré magie z tvojí party(zmatení,paralýza,únava.... je to super kouzlo obzvlášť když na mága navlečeš předměty které mu proti těmto stavům dávají 100% odolnost.

Já expil meče a byl jsem s dmg hodně spokojený někde jsem četl že daggery mají dmg na konci větší ale není to zak zásadní.

Logicky expi to v cem muze postava vynikat

Pokud jsi novacek mozna bych si dal tu lehci ale nevim o kolik je to snazsi ja rovnou hral tu tezsi.

Jinak mas tu samou skupinu se kterou jsem to ja dohral a je dobra nemuzu si na ni stezovat :)

děkuju za radu ohledně zakladní magie to se určitě hodí! jak identifikace (nuchutně předražené) tak debuff se bude hodit...

jj určitě expim to co je pro danou classu to hlavní ale třeba někdo expí u mágů i odolnost kvůli hp tak jestli se to opravdu vyplatí :)

jinak vyplatí se kupovat zbraně u kováře (koupil jsem zatím jenom ty nejlevnější kuše a luky aby měl každý něco na dálku)? mne zatím peníze stačí na dokupování zásob pro odpočinek, kouzel, lahviček a povyšování dovedností :-D

vyplatí se u paladina válečnictví? prý taunt vůbec nefunguje/bug (takže by tank byl k ničemu :-D

uvažoval jsi právě o runovém knězi který by nahradil paladina a druida dohromady? :)
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 111