Mě to taky nikdy nelákalo, ale v MM8 je na to vhodná možnost a tak jsem si říkal, že to zkusím a když to nepůjde, zak to vzdám

. Ale ono je to opravdu jednoduší, než by se mohlo zdát. Hlavně asi proto, že jediná postava získává všechny exp, které by se jinak dělily mezi 4-5 postav. Díky tomu teď třeba stojím před krystalem a jsem na 143 levelu a to jsem vše proběhl a vyvraždil jen jednou

. Zas zajímavé to je kvůli různým negativním stavům, například - ochromení = smrt. Což zrovna ty krystalové obludy dělají a já nemám nic, co by mi dávalo proti ochromení imunitu. Do teď jsem to nepotřeboval, ale krystal bez takové věci zřejmě neprojdu

.
Hrát na 1 levelu 7čku se dá, jen nemá smysl hrát za druidy, jelikož jejich výhoda tam nevynikne. Spíše je lepší standardní skupina (Paladin, Lučišník, Kněz,Mág) a každého rozvíjet v nejpotřebnější dovednosti. (například mága v magii vzduchu kvůli létání, atd). Taky je důležitý si před prvním načtením každou mapu uložit, kvůli soutěžím o vlastnosti a hned jako první jít a tu soutěž na mapě najít a zjistit, na co je. Protože to je jediný zdroj VB - až na studnu v Eolofu, kam se ale člověk dostane zřejmě až na konec a pak už má tedy VB dost a dost, ale je m to na prd). Vykašlat se na ty, co dávají málo VB atd. Jelikož ve hře je více soutěží, než vlastností. Já to hrál s tím, že jsem vykuchal opravdu všechny obludy ve hře, krom robotů na konci.
Největší sranda byla pomocí luků kuchat titány, draky a démony v Eolofu. Při střílení se titáni a démoni do sebe pustili a začal opravdový masakr. Démoni je zasypávali deštěm meteoritů, titáni je kuchali tím svým kouzlem

. Kdybych se do toho nepletl, tak 2-3 titáni by asi zvládli vykuchat všechny démony na mapě

, i když králové démonů jim dávali kapky. Nejhorší nepřátelé pro mě pak byli mistři a šampioni meče.