Díky, dobrá práce, z videa je toho dost vidět. Rozhraní nevypadá zas tak ulítle, naopak mi to přijde celkem přehledné. Akorát u tvorby postavy mě zaujal vzhled elfa. Vzpomněl jsem si přitom na legendární výrok Karla Šípa, který si kdysi na vietnamské tržnici koupil nějakou bundu značky Adidas. Jenomže na rukávech byly místo dvou proužků rovnou proužky čtyři. Obchodník na jeho dotaz jen odvětil: "čím víc proužků, tím víc Adidas ..." Aneb čím delší a špičatější uši, tím víc elf

Grafika mi přijde na první pohled celkem roztomilá, ale je fakt, že technologicky je hodně velký krok zpět. Vždyť už v roce 2006 jsme tu měli Gothic 3. Jakž takž se to dá porovnávat ještě s Oblivionem, ale i ten na tom je lépe. Je to škoda. Jenmo mě z toho města neni moc jasné, jestli lze "vstoupit" do všech dveří domů?
Zklamaný jsem ovšem z toho, že hned úvod začíná v Sorpigalu a jako napotvoru je tu i královna pavouků. Jinak však město vypadá živěji co do příběhu - interakce s NPC. Dungeon je oproti městu na tom graficky lépe. Ale pořád ten border kolem všeho aktivního, to mě opravdu ničí. Sakriš, když oldskůl dungeon tak přece se vším všudy. Kobkaři si rádi věci hledají, ne že jim svítí na dálku. Border kolem potvor je navíc opravdu děs.
U posledního videa si nejsem moc jistý, jestli jsem to viděl správně, poněvadž mě to přijde celkem nepochopitelné. Zbojník opravdu používá luk jako tupou zbraň? Logické by přeci bylo, kdyby družinu ostřeloval z dálky + by měl penalizaci na ústup, aby se s ním třebas melee družina nemusela honit po celé mapě. Jinak jestli jsem to správně pochopil, družinu v jednu chvíli smí napadnout jen určitý počet monster a ostatní čekají? Gothic 3 měl takhle řešenou obtížnost hry, ale třebas v porovnání s WoX mi to moc dobré nepřijde, tam se do mě pustily hned 3 čarodějnice a málem jsem se nedostal ani na řadu

Předpokládám, že výtky budou plynout i ze strany hráčů, takže se řada věcí bude ještě měnit. Pro mě je to v současné chvíli asi nehratelné. O to víc obdivuju, že jste se do toho s bubakem pustili už teď. Budu se těšit na další poznatky.