Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 00:29:09
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: mm7  (Přečteno 4866 krát)

Yuyana

• Zasloužilý člen
mm7
« kdy: Březen 01, 2013, 10:35:17 »

Tak jsem po dlouhý době zas pustila sedmičku a udělala partu. (Lučištník/klerik/rytíř/rytíř.) Chtěla jsem dělat q s trumpetkou, ale nedostala jsem ho. Musela jsem propásnout datum a ten pitomec soudce zemřel. A já si zrovna dala na tý partě tak záležet, měli jsme splněnejch tolik q... no, nějak to dohraju, až bude nálada a až se psychicky vyrovnám s Erathijskou vlajkou na vlastnim hradě.

Takže jsem udělala novou partu (druid/klerik/paladin/paladin), svůj oblíbenej healteam (je to míň efektivní, než víše zmiňovaná skupina, ale mám fetiš a musim s tim žít :-D). Gobliní paladin je super tank, nevěřili byste, kolik nepřátel si chce praštit zrovna do něj :-D.

Pravda, drak na prvnim ostrově jde vždy po klerikovi. Je na něj vysazenej. Když jsem ještě neuměla uhejbat, dávala jsem mu ten questovej štít, protože mu ho drak zásadně ničil a nebyl problém ho kliknutim zas opravit. Tím mohl chudák klerik dostat i 5 zásahů a přežít :-D.

Takže teď budu hlídat datum a tvrdě vyžadovat trumpetu. Fakt je, že za healteam se dobře začíná :-D. Klerik v bezvědomí? Nezájem. Klerik bez many? Nezájem. Druid má many kotel a má alchemku, což je taky +. Dokonce i gobliní druid s inteligencí a osobností 7 se vypracuje na nejvíc many z party, i když začíná na nule :-D.

Už se těšim na vyvražďování Jámy. Bude tam krásně čisťoučko. Za healteam člověk ani nepotřebuje moc levelů, jsou odolný jak švábi. Stačí, aby zdrhl jeden člověk s milimetrem hp a během pár vteřin jsou zpět a už vás stunujou :-D.
IP zaznamenána

JCMurphy

• Starší člen
mm7
« Odpověď #1 kdy: Březen 01, 2013, 19:04:25 »

co máš za problém s trumpetou??
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

Yuyana

• Zasloužilý člen
mm7
« Odpověď #2 kdy: Březen 02, 2013, 00:20:09 »

Nedali mi jí, to je celej problém :-). Odmítám Erathijskou vlajku, je neestetická a já nejsem na straně Erathie. Ale teď je to dobrý, jsme na straně NWC. Už jen čekáme na smrt. Ne na naší :-p. My neumřeme, jsme lepší než upíří švábi. Jen kdyby se nám podařilo najít experta s mejskou. Jdu koukat do návodu, snad ho vykoukám.
IP zaznamenána

JCMurphy

• Starší člen
mm7
« Odpověď #3 kdy: Březen 02, 2013, 12:05:26 »

kdo ti ji nedal? po splnění questů se špionem a plány Riverstide ti ten quest posel oznámí a pak si ji jenom vyzvedneš v truhle v Tulareanském lese, ne?
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

Yuyana

• Zasloužilý člen
mm7
« Odpověď #4 kdy: Březen 02, 2013, 15:01:53 »

Žádnej posel, žádná trumpeta :-). Neřeš, to se prostě stává.

Já sem nepíšu proto, že bych měla nějakej problém, to já obecně nemívám :-D. Já jen tak, že zas hraju sedmičku se svou oblíbenou partou. Nic víc v tom nehledejte. Dneska vyzvednem novýho soudce a půjdem na druhý povyšováky.

Edit: Hotovo. 31lv a nikde nic, co by mi dokázalo konkurovat. To je chyba, ne? :-p Každopádně domasakrujeme titány a pak půjdeme čistit jámu. A schválně vynechám tréning, protože to už by bylo nefér :-D.

Ten druid je docela dobrej, jsem se ho bála vzít, že bude slabej, (a taky že je) ale zas má hodně many, takže svý využití má.
IP zaznamenána