No, dát druida do hry by chtělo udělat mu i povyšovák :-). A nějaký portrétky :-).
Já brala v sedmičce i rangery a zloděje, ale použitelností neoplívaj. V sedmičce neberu mágy (hraju zásadně za dobro), bílá magie stačí jednou a velmistrovství magií mi nechybí (navíc ho člověk dostane poměrně pozdě). V podstatě lučištník, klerik a dva rytíři. Je to podle nálady, ale klerika mám vždycky.
Ranger vypadá na pohled sympaticky, ale je nečekaně slabej. Hodně lidí se za něj pokouší hrát sólo, ale mě to nepřipadá vhodný. Nezkoušela jsem to, děsej mě hrobečky, ale kdybych chtěla, radši si vyberu postavu, která umí něco pořádně, než pana křížence. Druidi jsou dost vhodný, ale já je osobně nemám moc ráda. Pravda, heal team o složení druid/klerik/paladin/paladin byla legrace.
Jde o to, že když máte klerika, tak už nepotřebujete nic, co má magie těla/ducha/mysli a bílou. Rangera nepotřebujete nikdy, protože kouzlit s ním opravdu nebudete a na damage nevyniká. No, ale to je otázka vkusu, sedmička se dá pohodlně dohrát za cokoliv.
Bratr zásadně tvoří homogenní týmy, například 4x rytíř, 4x klerik, 4x paladin, 4x lučištník... Nejvíc si chválil asi lučištníky. On je trochu extrémista :-).