Ahoj, to je velice pěkná otázka. V základu je to podobné v příkladech uvedené kombinaci meč + kopí. Útočný bonus se počítá jen z jedné dovednosti, takže:
Útočný bonus = bonus ze síly + útočný bonus meče + útočný bonus dýky + 8 bodů z dovednosti (mistr meče 8 bodů)
Je jedno, ve které ruce která zbraň je (no, ne tak docela, viz edit na konci). Zranění je pak (bonus se připočítá k výsledné horní a spodní hranici):
Zranění = bonus ze síly + (výsledný rozsah zranění meče + výsledný rozsah zranění dýky)
Výsledný rozsah zranění pro zbraň zahrnuje i případné bonusy (např. oheň, kyselina apod.). Nemusí se to přičítat hned, lze až na konci, je to obyčejné sčítání, takže je to v tomto případě celkem jedno.
Př.: meč útok 12, zranění (15-21); dýka útok 7, zranění (9-13); bez bonusu ze síly (0) ->
Útočný bonus = 0 + 12 + 7 + 8 (dovednost) = 27
Zranění = 0 + ((15-21) + (9-13)) = (24-34)
Trojitý zásah v kombinaci meč + dýka ... původně jsem psal, že by se nepočítal, protože je proveditelný jen v kombinaci dýka + dýka (kvůli rychlosti -> doba zotavení). Jenomže jak už je naznačeno v editu na konci, bude to jinak

Provést ho lze jedině tehdy, pokud je dýka v levé ruce. Důvod je nejspíše velmi prostý -> levá ruka, pravá ruka, levá ruka = trojitý zásah. Každopádně ani u dvou dýk se nejedná o trojnásobek jednoho zásahu, ale sčítají se jednotlivé zásahy každou dýkou/mečem během komba.
Specifický bonus jako je násobné zranění proti konkrétnímu monstru se podle mě počítá jen k té zbrani, která ho má (výsledný rozsah zranění zbraně).
Ono je možné si to úplně klidně představit, jako když nejprve zasáhneš jednou zbraní a poté až tou druhou. Jak už jsem psal, jde o prosté součty. Výhoda je hlavně v tom, že se k tomu použije celkový útočný bonus, takže vzroste pravděpodobnost zásahu a dýka přeci jen více snižuje dobu zotavení, takže na kola to vyjde lépe.
Edit: Ještě menší dodatek k útočnému bonusu. Na začátku jsem psal, že se v tomto případě počítá jen z jedné dovednosti. Pokud nejsou obě dovednosti stejně vysoké, bylo by nasnadě říci, že se počítá z té vyšší, ale neni to tak úplně pravda. Ve skutečnosti to vše záleží na tom, jakou zbraň držíš v levé ruce, protože zrovna z její výše dovednosti se útočný bonus počítá. Holt se musíme smířit s tím, že ten kdo to vymyslel byl levák