Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 01:16:09
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 78

Autor Téma: Dohrál jsem, hraji a chci dohrát  (Přečteno 243408 krát)

JCMurphy

• Starší člen
Dohrál jsem, hraji a chci dohrát
« Odpověď #150 kdy: Březen 24, 2013, 02:39:20 »

mě byl ten fešák nějakej pověědomej :D brali jsme ho před týdnem v zootechnice, mám k nim poznámky:

řadí se mezi masná plemena, hnědé ochlupení, skvělé zdraví, samorosti, stačí pastva, emo patka

co si ještě dodatečně pamatuju, tak je to primitivnější plemeno (to není urážka, ale zlí lidi označují méně výnosná zvířata jako primitivní...) ovšem taky to znamená, že mají lepší plodnost a odolnost, než ostatní
a že pochází ze Skotska už snad člověk pozná podle jména...

-omlouvám se za offtopic, ale já tu školu zatím nedokážu využít k ničemu jinému :D
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #151 kdy: Březen 24, 2013, 11:34:32 »

Hej, on tu studuje krávy :-D. Já jsem zahradník, těší mě :-D. Rozeznám tulipány od celeru už na první pokus. Lepší plodnost, říkáš? Takže je to pořádnej samec! Lepší con. se u zvířecích společníků hodí. Navíc levný krmení. Prostě mám dobrej vkus na krávy... bejky. Mlíko od něj tak nějak nečekám :-D.

Mě se "primitivní" zvířata vždycky líbily víc, než ty přešlechtěný mutanti. Můj pes je taky "primitivní". Má to velký výhody. Já jsem taky "primitivní" :-p. Ale to jste si asi všimli :-p.

Takžeee, narazili jsme na maximální level takovou rychlostí, že jsme si málem rozbili hlavu. Jsme teď 7/7 a už víc nebudeme. Vyčistili jsme sólo a bez nároku na expy nějakou věž s baziliškama a nemrtvejma frajerama, co jsou za ně 4 tisíce XP (grrr). Naštěstí klerik je supersilnej a použitelnej i na nízkym levelu. Našli jsme knížku na wisdom pod pastí, která zabije toho, kdo jí spustí. Pro klerika sranda.

V iw1 byla (pokud vim) kniha pouze na charisma. Autoři hry věděli, že je to zbytečnej stat, a proto hru nijak neohrozí, když si jí hráč rozkopíruje a vytáhne si cha na 25. Tady jsou knihy na všechno, asi se počítá s poctivejma hráčema :-D. Pravda, poctivej hráč ještě může hru dohrát víckrát, pro lepší pocit :-p.

A samozřejmě, našli jsme knihu na charisma. Mám jí v invu, nějak jí nepotřebuju, tak jí syslim. Najala jsem nosiče a odebírače XP (až po věži, bohužel), ale stále jedu sólo. Vždycky čekaj někde v bezpečí, až jim donesu loot. Maj super zaměstnání, co? :-D. Problém je, že bejvaj unavený, takže se musim koukat na jejich ospalý ksichty :-p. Snad se jm nic nestane, když budou mít trošku spánkovej deficit.

Nějak mi neni jasný, co mám dělat dál, tak jen courám. Však ono se to časem ukáže.

Narazila jsem na vesničku těch modrejch ..x... spratků. Vyvolali medvěda, medvěd přišel a rozsápal je :-D. A to jsem ho ani neovládla, prostě sám od sebe. Přesně ví, na čí stranu se přidat. Aby ne, medvědi jsou extrémě inteligentní.

Jo, a potkala jsem Drizzta. nic extra. Jen tak na okraj. Mnohem víc mě zaujaly ty tři potvůrky, který mi daly autogram a pak démon, kterej hledal svýho pejska :-p.

Odvracení nemrtvejch se nejeví jako zrovna praktická věc. Člověk už je pak nikdy nenajde :-D.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #152 kdy: Březen 24, 2013, 13:41:14 »

Knížka je v jedničce na všechno, díky datadisku jsou pak k dispozici ještě 2 bonusové knížky na moudrost, takže tu lze zvednout až o 3 body. Proto tak rád hraju za kněze :) Odvracení nemrtvých má smysl jen pro jednoduché kostlivce, ty lze opravdu zničit, ostatní max. utečou - proto je lepší svitek ochrany.

A obráceně, v klasické jedničce je povolávání kostlivců docela silným, kouzlem, neboť kněz vyvolá tolik kostlivců, kolik činí jeho vlastní level. Je to plno havěti, co překáží každému se k mé postavě jen přiblížit :D Bohužel v BG:EE to jede podle dvojky, což je pěkně na ... vygenerujou se nemrtví dle schématu, v horším případě jedna zombie a ghůl, kteří taky hned padnou. Jedna z věcí, kdy jsem tuhle edici začal pomalu pohřbívat. U tebe to asi bude podobné, protože to taky vychází z dvojky.

S maximálním levelem se už jde tak akorát potácet po mapě :) Jdi se ještě podívat na vlkodlaky apod. Tam jsou ještě nějaké výzvy k mání.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #153 kdy: Březen 24, 2013, 13:53:29 »

Fajn, kde je najdu a kudy tam? Nějaký nebezpečí, na který se připravit?

Kostry byly ze začátku fakt silný, super proti casterům a proti baziliškům, ale už zaostávaj. Tedy... pořád ještě jsou efektivní, ale proti ohnivejm týpkům z věže to byly spíš "živý" štíty.

Taky už jsem využila stealth, je to praktický, když člověk potřebuje vyvolávat a nemůže, protože po projití dveřma má na sobě bazilišky.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #154 kdy: Březen 24, 2013, 13:57:10 »

Najdi vesničku Ulgothův vous na SV od Baldurovo brány. Odtud je řízena i expedice do Durlagovo věže. Speciální přípravy to nepotřebuje, možná mít v zásobě nějaký ten posilující lektvar :D
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #155 kdy: Březen 25, 2013, 11:33:09 »

Tak jsem si přeuložila návod do texťáku a postupně projíždim lokace a umazávám hotový q. Jsou tam úkoly, který bych sama nikdy nenašla. Proč nejsou vchody do domů označený? Mám tam souřadnice a stejně to hledám několik minut.

Nějakej chuligán mi sebral moje botičky! Prej že jsou jeho a že mi za ně dá 100g. To tedy zdaleka nebyla cena těch bot a navíc jsem na ně byla zvyklá. Dobře se v nich plížilo. A to zdaleka nebyl jedinej případ, kdy mě někdo okrad. Grrr, půlčíci. Nesnášim tuhle malou zlodějskou verbež. Vážně, půlčíci? Co to je? Vždyť to potřebuje dva úspěšný hody na šplhání, aby to mohlo prolézt oknem! Možná jsou nějak křížený s opičkama. Každopádně jsem pro jejich komletní vyhlazení.
http://www.giantitp.com/comics/oots0439.html tohle je jedinej půlčík, kterýho jsem ochotná uznat. Možná proto, že neni zloděj. A taky nemá boty. Mě zloději nevaděj, pokud odstraňujou pasti a tak. Ale krást nesměj.

Každopádně jsem se dnes špatně vyspala, takže se pro změnu dozvíte, co mi na hře vadí :-D.

- Seřval mě nějakej druid, že prej mu dupu po lese, jako stádo ogrů. Já? Ranger? Já mám víc druidskejch kouzel, než oni všichni. Já mám plížení. Já jsem 100% přírodní. Asi někde nasával. Příště na něj sešlu "Drž savce". Mám chuť zkusit, jestli seřve i druida, ale jsem si celkem jistá, že ano.
- Nelíbí se mi deník. Nedokážu v něm nic najít a je psanej stylem desetiletý holčičky. "Oh, potkala jsem Drizzta a byl děsně fajn."
- Ocenila bych míň citově zabarvený odpovědi pro mojí postavu. Mám pocit, že hraju za hysterickýho fanatika :-p.
- Knihy na zvedání statů. Mám z nich špatnej pocit. Moje poctivost se pere s powergamerstvim. Jedna moje část si myslí, že mít všechny staty na 25 zničí postavu. Druhá moje část má dojem, že to bude totálně super. Zatim se držim, i když se přiznávám, že je to spíš zásluha lenosti, než čehokoliv jinýho... Hej, jsem to já, kdo má v IWD2 postavu se statama 40/20/14/27/40/20. Stejně tak jsem to já, kdo za ní nehraje... Jsem jako Viktor Frankenstein, stvořim monstrum, a... :-D

Je tam hromada jinejch věcí, ale moje špatná nálada už zdrhla pryč, takže už si nemůžu stěžovat :-D.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #156 kdy: Březen 25, 2013, 12:22:44 »

Botky najdeš ještě jedny, hra s tím víceméně počítala :) Má je jeden ork v Ulcasteru. Orientace je ještě v pohodě, alespoň tušíš, kde hledat. V Golden Landu často dostávám úkoly, kdy mám na výběr prolézt vše od západu k východu nebo si zahrát na jasnovidce :D V BG se mi ještě nedávno stalo, že jsem našel vchod do domu, kde jsem nikdy předtím nebyl (Beregost).

Druid tě seřve vždycky, pustil se i do mojeho druida. Ale je pravdou, že za ním stál i zbytek družiny včetně rozbujařelého Minsca :)

Někteří kvůli těm statům importují postavu opakovaně, v principu to vlastně proti ničemu neni, holt tu ta možnost je, tak jí někteří využijou. Mě vždycky postačí jen ta moudrost, ale je pravdou, že mít postavu s odolností 25 musí být zajímavé.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #157 kdy: Březen 25, 2013, 13:03:22 »

Tak... technicky to člověk zná z Tormenta, no. Pravda, bezejmennej má navíc tu regeneraci :-D. Dakkon regeneruje o poznání pomaleji. Mám u něj v jednom savu odolnost 24 a sílu 25. Odolnost je o fous menší, ale je to strašnej drtič. Dvě třetiny hry nás táhl za sebou :-D. Já si v klídečku jedu svůj intel/wis :-D. Vždycky se ale snažim mít sílu 18, když nabírám Vhailora, protože zvednutí od něho automaticky překlene všechny ty 18/x rovnou na 19 nebo 20. Dřív to bylo i 21, ale s tim novym patchem už nejsem dost zákonná :-). A to přísahám při každý příležitosti. Pravda, asi 2x lžu.
Samozřejmě u bosse má Dakkon k dispozici ještě jedno vylepšení, ale to já nepočítám, protože už neni na co ho využít :-). Pak jsou tu užitečný prstýnky z glabrezu, co dávaj stamku +3. No, kdo by je nechtěl :-D. Jen je zdlouhavý je farmit a jsou vlastně před koncem. Jeden už člověk má na jistotu z démona z truhličky, k tomu ještě jeden, to je +6, tetování +3 k síle, tetování +2 k síle, náramek +1 a další tetování +1 síla :-D. A jsme tam. Pravda, třída zbroje nemůže klesnout pod -10, ale Dakkon by dal i -20 :-D.
Víte, co miluju? Prokletej prsten +2 zbroj, kterej se nedá sundat z prstu, na kterym ho najdete, takže si musíte ukousnout vlastní prst a připojit si tenhle :-D. Dá se dostat zadarmo víceméně od začátku a je fakt dobrej. Než člověk najde lepší... počkat, jakej lepší :-D. Jedině ty z glabrezu, a těch neni nikdy dost :-p. Každopádně Grace ho dovede sundat, i když to někdy neni napoprvé.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #158 kdy: Březen 25, 2013, 22:03:14 »

Dojel jsem kus toho komiksu v odkazu. Chvílema jsem měl jen problém s překladem, takže to nešlo číst tak rychle :) Ale jinak dobrý. Někdy mě překvapuje, kam lidi na ty nápady chodí :D
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #159 kdy: Březen 25, 2013, 23:28:24 »

Jo, komix je super, už ho sleduju nějakou dobu. Pravda, ty příběhově intenzivní fáze jsou občas složitý i na mě :-D.

Kostry. Miluju kostry. Jsou tak užitečný, až to neni možný. Tankujou pavouky, bazilišky, vyčerpávaj mágům kouzla, zabíjej golemy imunní na magický zbraně, zabíjej sirény... Občas bych chtěla hrát za kostru.

Jinak, říkám bratrovi: "Ty zatracený golemové jsou imunní na magický zbraně." A bratr: "Tak jdi do minulosti a řekni dělníkům, ať jim udělaj nějakou vadu" :-D. To jsou mi žerty. Ještě že vim, co na ně platí a měla jsem namemorovaný kostry.

Nevim, jak ve druhý edici, ale ve třetí by klerici s dobrym přesvědčenim neměli vytvářet nemrtvý a démony/ďábly, protože se to bere jako Zlý kouzlo. Heh, Icewind 2, hodnej Lathanderův klerik, vyvolá osum gelugonů a hromadu zombíutopenců :-D.

Gelugon je můj oblíbenej ďábel, z démonů mám nejradši glabrezu.
......................
Pronásleduje mě nějakej ocas jménem Elminster. Mám to zabít? :-p Ne, vážně. Proč mě pronásleduje? Postava na nějaký 42. úrovni? Vyvolenej Mystry? (Ten chlap píchá bohyni... kchm kchm.) Věk něco přes tisíc dvěstě? Co po mě ten tak může chtít? (Autor týhle postavy to s powergamingem vážně přehání, kam se hrabu.) Proč já tam vlastně jsem, že. Kdyby měl skončit svět, tak si Elminster uprdne a bude zase dobře.

A samozřejmě Drizzt. Nechápu, proč maj takový tendence ho cpát do obou dílů hry. Popravdě nemám ráda, když se postavy nějakýho autora vyskytujou někde, kde je ovládá někdo jinej. Nebo někde, kde jdou zabít. Ještě že Artemise vynechali :-D. Bohužel Jarlaxle to štěstí neměl. Chudák. A on je takovej sympaťák. Pravda, Kimmuriela by člověk občas zabil s chutí :-D, ale i ten má něco do sebe.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #160 kdy: Březen 26, 2013, 09:37:15 »

Ta rada o minulosti je z NWN, že? :) někam do minulosti jsem tam lezl, abych na konci po všech těch peripetiích na 4 rány sundal hlavního démonického strážce ... na to nezapomenu, do té doby jsem je považoval za podstatně silnější.

Elminstera myslím nezabiješ, hlášku na tohle téma má až ve dvojce v ToB, ovšem preventivně svůj odchod urychlí. Do hry byl podle mě danej jen proto, aby to vypadalo, že postava hraje opravdu důležitou roli ve FR. Obecně Harfeníky moc nemusím, Jaheira je vyjímka, ale jen proto, že to obvykle spolu táhnem :D Zajímavý je i pokus zabít Goriona. Jinak ostatní power postavy lze při troše vůle porazit celkem snadno - mág na západ od Beregostu a kněz na východ od Beregostu.

U kněze dobrého přesvědčení mě na počátku zarážela jen jedna věc a to, že se s osmi kostlivci v pohodě prochází po městě :)
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #161 kdy: Březen 26, 2013, 18:17:41 »

Hehe, jo, no :-D. To mě napadlo taky, když jsem s houfem koster potkala ty druidy. Řikám si: Sakra, vypadám jak nekrouš, to mi určitě nebudou věřit :-D. Naštěstí jim víc vadí dupání. Taková kostra váží jen 14% původní hmotnosti, takže určitě nedupe.

Dnešní herní seance byla velmi zábavná. Dovolte mi nyní oznámkovat útočný strategie některejch nepřátel:
- Strategie jedna: úzká chodba blokovaná vojákama a za nima mág. To zní celkem logicky, než mág začne solit řetězovej blesk a jedinej přeživší je moje postava (imunní na magii :-D), která ho dorazí na jednu ránu.
- Strategie dvě: malá kruhová místnost, tři mágové a já. Mág jedna začíná fearem. Opět, dokonale logický. Mág dvě sesílá Agannazars scorcher, a tady se to s.re :-D. Moje postava nemá kam utéct a tak obíhá mágy dokolečka.

Oba maj za 5, ale je jim to jedno, protože jsou mrtví. možná si mysleli, že mě oberou o expy, ale já už stejně žádný nedostávám :-D. Ti mágové mě mohli docela dobře zabít, jak v prvnim, tak ve druhym případě. Neměla bych šanci pozabíjet všechny miniony v chodbě, než mi vyprchá imunita.

Další věc, která mě dostala, je obchůdek s prokletejma svitkama. Sakra, já chápu, že taková věc se může zlejm lidem hodit, ale k čemu je potřebuju já?
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #162 kdy: Březen 27, 2013, 09:49:54 »

Tak jsme se byli (já a nosiči) podívat do budovy Železnýho trůnu a trošku jsme jim pomohli s úklidem. Nekladli velkej odpor, akorát nahoře jsem to musela loadnout, protože jsem nečekala tolik knězů s ohnivejma kouzlama a neměla jsem imunitu. (Kouzlama, kouzlama, ne kozlama, co to píšu... zvířecí společník pro kněze, ohnivej kozel :-D.) Moje postava byla sice půlku boje zmatená, ale jelikož byli nosiči o patro níž, tak to vůbec nevadilo :-D.
.....................................................
Tak mi včera došlo, že považuju svoje nosiče za chcípáky, který musim držet od nepřátel a zuřivě bránit, ale ono to tak docela neni... můj nosič bojovník/zloděj má sílu 18/00, stejný THAC0 jako já a jen o půl útoku míň. Druhej bojovník/mág má sílu 18/93, THAC0 je o fous horší, ale i tak se nemá za co stydět. Samozřejmě v přímym boji jsou výrazně slabší, protože klerik je prostě machr, ale chcípáci to tedy nejsou... Navíc maj oba solidní +2 výbavu, meče, luky, zbroje...

Nebrala jsem klasický postavy k najmutí, udělala jsem multiplayer a stvořila jsem si nosiče sama, abych si mohla zvolit portréty a zvuky. Jako zvuky tradičně používám svojí několikavteřinovou nahrávku ticha :-p. Mám ráda, když postavy mluvěj, ale problém je, že často mívaj dlouhý hlášky, který při opakování rychle začnou obtěžovat. Ideální hlášky má bezejmennej. Obecně Torment je na hlášky dobrej, alespoň tedy podle mě. Samozřejmě tam mám nějaký zvuky přetažený z Icewinda, ale ty jsou... rezervovaný pro repliky mejch Icewind postav :-p. Vždycky si zvyknu na určitou kombinaci portrét-zvuk a jinde už je nepoužívám :-p.

Nemůžu říct, že by mi nosiči vůbec nezasahovali do hry, zloděj občas něco odemkne, mág občas (když náhodou nestačí můj vysokej lore) něco identifikuje, jednou seslal odhalení přesvědčení, když jsem potřebovala vědět, kterýho z těch dvou, co se vzájemně obviňovali, mám teda zabít... Prostě jsou tam a tak je občas využiju, ale do boje se nijak nemíchaj, a to ani jakožto buffeři. Pravda, občas dělaj (neúmyslně) živý štíty, ale nesměj se bránit :-D a musej rychle utéct, aby už dál nezasahovali. nosič-zloděj má dva killy, což mě dost překvapilo. Zabil dva vlky, a jelikož nemá skript, tak to znamená, že jsem se uklikla a poslala jsem ho , aby je zabil. No nic, no. Nosič-mág má nulu.
.....................................................
Každopádně radostně postupujeme ve hře a těšíme se, až bude město za náma, protože úkoly ve městě já totálně nesnášim. Pořád ještě mám problém s navigací a ty mraky budov to nezlepšujou.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #163 kdy: Březen 27, 2013, 16:20:06 »

Jinak, hrabala jsem se v článkách o herních mechanikách. Zajímavý čtení. Věděli jste, že pěsti mnichů maj rozsah jako halapartna?

Co se týče tý CON 25, tak bonusový hpčka maj jen "bojovníci" (rangeři, paladini a bojovníci), ostatnim stačí con 16. Multiclass bojovníci by měli mít poloviční bonus. Regenerace by měla bejt všem, a je to 1hp za 6 sec.
Takže, čistokrevnej ranger dostává 10 HP (bojovník), čistokrevnej priest 8 HP a můj miláček dostane 5 HP každej rangerskej level a 4 HP každej klerickej. To znamená, že na 7/7lv má stejně hp, jako normální 7lv postava (což je poněkud nefér). Fakt je, že když vemu IWD1 a srovnám svýho multiclass bojovníka se svym čistym bojovníkem, tak rozdíl HP je docela krutej. Paradoxně je fakt, že ten multiclass vydrží mnohem víc :-D.
Bonusový HPčka jsou prvních devět levelů a bojovník s con 25 dostane +7. Ostatní +2, maj smůlu :-D. Nikde jsem nenašla údaj o zaokrouhlování pro multiclassy, každopádně bonus za zvýšenou CON prokazatelně dostávám. Až příště odleveluju, podívám se, kolik to bylo.

Dexterita na 25 je hezká pro zloděje, bonusy do jednotlivejch skillů se pohybujou kolem 40% (35-50). Armor a ranged THAC0 dávaj jen sudý čísla, takže pokud nejste zloděj, tak vám 24 stačí, ale proč, že :-D.

Ranger dostane svoje první kouzlo na 9lv, což znamená, že základní hra svym maximálnim levelem neumožňuje rangerům kouzlit. Mě je to fuk, já mám rangerský kouzla až do čtvrtýho... počkat, rangeři nemaj čtvrtej level :-p. Jejich ztráta. Já ho mám. Každopádně ranger je tu pojatej spíš jako slabší bojovník, kterej neumí s plátovkou a pomalu expí.

Na svym levelu klerika nejsem schopná těžit z WIS nad 22. WIS 25 dává jen jedno bonusový kouzlo sedmýho levelu. To je celkem bída.

(Sakra, já jsem ale spamer.)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #164 kdy: Březen 29, 2013, 10:09:52 »

Ok, základní hra dohraná. Čas hodnotit, čas instalovat datadisk. Čas zabíjet vlkodlaky, jak mi bylo doporučeno.

Takže.
Dialogy: 0/10. Bylo tam pár vtipnejch hlášek, ale většinou jsem skřípala zubama. Odpovědi byly buď totální lezení do řiti, nebo naopak posílání tamtéž. Chyběla neutrální odpověď, slušný odmítnutí... Často mě přepadali náhodný lidi s dialogem, kterej neměl žádnou informační hodnotu, k ničemu nebyl... Místo psaní těhle nepotřebnejch textů mohli trochu vylepšit to, co bylo podstatný.
Banditi a další potvory, donekonečna opakující stále stejnou hlášku, postavy, který říkaj nahlas něco, a píšou něco jinýho... Nakonec jsem to hrála bez zvuku.

Příběh: 1/10. Dvakrát jsem byla ve vězení, dvakrát mě z něj vyteleportovala náhodná mobka, kterou jsem nikdy předtím/potom neviděla. Představte si, že sledujete napínavej příběh, hlavní hrdina je v nebezpečí, chytili ho záporáci, musí utéct... a tak přijde nějaká no-name postava a prostě ho teleportuje pryč.
Pak je tu samotnej fakt, že jsem se nemohla bránit zatčení. Proč? Byla by to lepší zápletka, než prosit stupidního skrčka o teleport. Nemám v povaze škemrat o nějaký milosti u lidí, který se mi víceméně posmívaj. Buď bych mu vyhrožovala smrtí, nebo bych se nechala popravit.
Přítomnost Elminstera totálně znevažuje mojí postavu. Je to takový jasný naznačení, že je všude dost jedinců, který jsou schopný použít mě místo toaleťáku. Jo, ať existuje, fajn, ale ať nepředstírá, že mě zná. "Ahoj, já jsem Elminster, kámoš tvýho otce, nic ti neporadim, nic ti nedám, v boji ti nepomůžu, ale mám 42lv a chrápu s bohyní, to já jen tak, abys věděl."
Hlavní záporák na mě nějak neudělal dojem. Nebejt údajů ze druhýho dílu, vlastně bych si ho ani moc nevšimla. To jen tak na okraj, ničemu to nevyčítám, ale přišel mi takovej neslanej.

Zbytek: 6,5/10. Ovládá se to solidně, je to poměrně přehledný, ale ty neoznačený vchody... O deníku už jsem mluvila.
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 78