Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 14:23:37
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 75 76 [77] 78

Autor Téma: Dohrál jsem, hraji a chci dohrát  (Přečteno 242266 krát)

Yuyana

• Zasloužilý člen
Re:Dohrál jsem, hraji a chci dohrát
« Odpověď #1140 kdy: Září 28, 2025, 11:38:46 »

Chtěla jsem vám ukázat sugestivně tvarovanou skálu, ale selhala bezpečnostní kontrola :-D. Tak nic. Ale dorazila jsem do pouště. Koneečně. Akorát jsem cestou někde ztratila přívod elektřiny a nevim kde.
IP zaznamenána

Mytago

• Nováček
  • *
« Odpověď #1141 kdy: Září 29, 2025, 14:49:55 »

A postupuješ vo výrobe, príp. transporte surovín "decentralizovane/centralizovane" alebo "na pankáča" (vybudované ako príde) ?
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #1142 kdy: Září 29, 2025, 14:54:23 »

Můj styl výstavby je centralizovanej chaos, ale aktuálně se pokoušim o expanzi / decentralizaci a nějakou tu organizaci. Chtěla jsem to dotáhnout někam, kde budu mít hodně vylepšení, abych to za dvě hodiny nepředělávala, když už to zorganizuju.

Ale ano, mám kilometry pásů a trubek po lese a vedou všechny na základnu, jediný co držim extra jsou elektrárny.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #1143 kdy: Září 29, 2025, 18:54:05 »

Tak, a teď mi teprve došlo, že jsem idiot. Celou dobu si zpracovávám slimáky a protejny ručně, protože jsem si řikala - je to pár kousků, co to budu házet do stroje. A teď když se mi to nahromadilo, tak si řikám - hej, hodim to tam. A došlo mi, že mám v tom stroji zdvojnásobovač. Celou dobu jsem mohla mít 2x tolik. Kdybych jen byla línější a hodila to do mašiny místo toho se s tim dělat růčo.
IP zaznamenána

Richmond

• Zasloužilý člen
« Odpověď #1144 kdy: Listopad 13, 2025, 13:44:20 »

Tak jsem se po 14 letech od dohrání UU1 pustil do znovu do Styžské Propasti. Tentokrát jsem si vybral Shepherda a zaměření na Unarmed. Umělá inteligence mi na toto prohlásila, že půjde "stylové hraní a zajímavou výzvu" :) Pastýř holt má snížené všechny 3 základní atribury (STR,DEX a INT), ale zase je takovej všeuměl. Snad se povede dohrát bez všech těch magických zbraní, i když podpůrná kouzla určitě budu používat.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #1145 kdy: Listopad 13, 2025, 20:35:51 »

No, já bych po pauze snad taky mohla něco rozehrát, teď když jsem uklouzla na mokrý podlaze a narazila si záda tak, že se skoro nemůžu hejbat :-D. Ideální čas vytáhnout něco ze zásoby. Na Steamu mi jistě chystaj hezký slevy.
IP zaznamenána

Richmond

• Zasloužilý člen
« Odpověď #1146 kdy: Listopad 14, 2025, 12:56:38 »

Tak v případě nehybnosti jsou asi nejlepší hidden objects hry :))
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #1147 kdy: Listopad 14, 2025, 13:06:09 »

Myslíš jako najít všechny louže a kolečkový brusle.

Mám velkou zásobu hidden objects her, koupila jsem je loni ve slevách a když mám mizernou náladu můžu zalézt s tabletem do postele a klikat.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #1148 kdy: Listopad 14, 2025, 18:53:09 »

Docela vám to herní nadšení závidím, mě teď zůstaly alespoň knížky. Rozehrávka Bard's Tale už se protahuje, navíc mám delší dobu nutkání znovu projet Neverwinter Nights, konkrétně datadisk Hordes of the Underdark, protože mě k tomu nyní rozečtený Drizzt nasměroval. Načatý Star Trek mě naopak znovu směřuje na Mass Effect: Andromeda. Za sebe bych to viděl tak, že bych měl projet hlavně něco akčního, jako oddychovku :).
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #1149 kdy: Listopad 15, 2025, 13:46:23 »

Nemám herní nadšení, jsem tak nadšená z toho, že po dvou dnech můžu beztrestně dejchat a narovnat záda, popravdě jsem se místo hraní pustila do úklidu, dořešila resty po bytě, a možná teď něco rozehraju, a možná taky ne :-D.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #1150 kdy: Listopad 26, 2025, 21:08:02 »

Musím přiznat, že se v tom teď dost plácám. Na odreagování jsem počtvrté rozehrál Mass Effect: Andromeda, ale je to fakt jen oddechovka. Mezitím jsem si naklikal postavu do Neverwinter Nights (chtěl jsem začít prvním datadiskem), ale taky to úplně neklaplo a nevyšel ani Quake II a jeho datadisky :D. Když si vezmu, že jsem chtěl rozehrát remake Wizardry 7 (Gold verzi) ... prostě katastrofa. Tenhle rok jsem asi skončil.
IP zaznamenána
This is the end ...

Ringo

• Starší člen
« Odpověď #1151 kdy: Prosinec 08, 2025, 18:15:22 »

Musím přiznat, že se v tom teď dost plácám. Na odreagování jsem počtvrté rozehrál Mass Effect: Andromeda, ale je to fakt jen oddechovka. Mezitím jsem si naklikal postavu do Neverwinter Nights (chtěl jsem začít prvním datadiskem), ale taky to úplně neklaplo a nevyšel ani Quake II a jeho datadisky :D. Když si vezmu, že jsem chtěl rozehrát remake Wizardry 7 (Gold verzi) ... prostě katastrofa. Tenhle rok jsem asi skončil.

To je taková klasika, kdy chce hrát člověk všechno a ve výsledku nehraje nic :-) Já mám v hlavě plno titulů, které chci rozehrát teď hned, ale musím se soustředit na dohrání Ultimy 5, do toho píšu zpětně deník z již dohrané Ultimy 4 a taky píši souběžně s hraním deník na Ultimu 5 :-) A když jsem z toho unaven, což je poslední dva měsíce často, tak než zkusit rozehrát na chvíli jiný titul, co ž by byla cesta do pekel, tak se na oddech dívám na seriál Kravaťáci na Netflixu:-) Dodívávám se na osmou sérii a zjišťuji, že jsem u toho seriálu strávil za poslední týdny více než u toho hraní :-)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #1152 kdy: Prosinec 09, 2025, 06:31:59 »

Seriály jsem takměř vyčerpal :D, tedy ty, co jsem měl nějak rozkoukané, protože nové by šlo samozřejmě přidávat skoro donekonečna :D. Andromeda není naštěstí nijaká velká odbočka. Tím, jak to znám, je to spíš skoro jako hraní na autopilota. Seriály teď kombinuju s knížkama, což docela funguje.
IP zaznamenána
This is the end ...

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #1153 kdy: Prosinec 09, 2025, 23:05:46 »

Zkus ten Tainted Grail: The Fall of Avalon, zvláště, máš-li rád TESy. Stále to hraji a musím říct, že mi to přijde o dost lepší, než všechny TESy, co jsem hrál, současně ale ta podobnost tam je docela výrazná, hlavně tedy asi se Skyrimem. Snad to dokáži dohrát.
IP zaznamenána

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #1154 kdy: Prosinec 11, 2025, 23:08:06 »

Taky můžu doporučit, i když jsem vlastně žádný TES ani nehrál. Tainted Grail mě taky docela chytl. Mně zas bohužel chytly nějaký zdravotní potíže, takže musím věnovat čas spíš cvičení a rehabilitaci a na to hraní už opravdu nezbývá moc času.:-(

Milhausi, už jsem myslel, že ten Tainted Grail nehraješ, když nepřibývají záznamy v deníčku..
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 75 76 [77] 78