Po fantastickém Skaldu a Islands of the Caliph mě teď docela konečně chytl zápal do nových RPG v retro stylu, které jsem pořád odkládal na někdy s tím, že až dohraji všechny staré klasiky, takže uvažuji, že sáhnu po něčem dalším novém, než ten zápal vyhasne. Trochu to brzdí to, že ty hry musím vlastně nejprve nakoupit (ne, že by to byla otázka peněz, ale nechci zase najednou koupit 5 her s tím, že 4 budou dvacetielté ležáky, jako 400 dalších her ponakupovaných na GoGua STEAMu:-) a tak se rozmýšlím, po čem sáhnout. Mám čtyři hlavní adepty - Legend of Amberland, The Quest, Operencia a 7th Circle: Endless Nightmare.
Trochu mě drásá nedohraný Grimoire, v kterém mám už několik let pauzu, ale ten ještě bude muset počkat, protože mě láká spíše něco, co jsem ještě nehrál (a tak je to se vším, co jsem někdy odložil a dodnes se k tomu nevrátil :-)
A taky jsem zvědav, jestli se někdy dostanu ke všem těm Avernumům a spol. co jsem si kdysi dávno ponakupoval, navíc to má do té doby snad už čtvrtý remake:-)