Rytíři mají fest tuhé souboje, ani ustupování moc nepomáhá, vždycky člověk chytně nějakou tu ránu. Vymlátil jsem asi 5 venkovních sektorů, žáby, vlci. Co mi trochu nejde do hlavy, jak se to vlastně dá zvládnout, protože velmi brzy mi dojdou peníze a jídlo, pokud tady není nějaké perpetum mobile na jídlo, případně peníze, tak jsem nahraný. Po každém fightu doléčuji a obvykle po každém fightu mi tak tak zbudou poslední hit pointy. Do prvního příběhového podzemí zatím vézt nemohu, jsou tam pavouci, kteří něco plivou a sejme mě to, než se k nim přiblížím. Takže tak nějak asi půjde ze startu o to, vymlátit několik venkovních sektorů a posunout se o několik levelu výše, zatím jsem na druhém levelu a moc mi to v postupu dále nepomáhá. Ale to jído, to mě fakt trápí, už jem nějaké dokupoval, ale prachy tu z potvor nepadají, tak jsem závislý jen na tom, co najdu na zemi (semo tamo 3 zlaté v nějakém baráku ve městě, to už jsem vysbíral a nebo pak můžu prodávat nalezené předměty, ale ani těch není mnoho.