hmm...ale prišiel som na to, že to nezvyšuje len do 14 bodov ako máš uvedené, ale do 15 a tým, že to je nepárne tak to zvýši aj 14 bodový charakter na 16. Čiže hranica je 15 bodov, ale šikovní ľudia si dokážu zvýšiť aj na 16:). Inak celkom dobre sa to dá kombinovať na začiatku s čiernymi lektvármi ktoré odpočítajú 5 bodov od danej vlastnosti. takto sa dajú niektoré vlastnosti zvýšiť ešte viac a to tak že namaxujete studničkou do 15 a zmínusujete danú vlastnosť lektvárom na 10 a dodatočne namaxujete na 16. Taktiež som prišiel na to, že studničky sa obnovia akonáhle raz použijete akúkoľvek prepravu a vrátite sa mestskou bránou do toho istého mesta, čiže to môže trvať len dva tri dni. Keď by ste čakali v tom meste aj dva týždne tak sa vám neobnoví sila studničky.
Zhrnutie na záver: presnou kombináciou studničiek, kaplniek na modlenie a čiernych lektvárov sa dajú začiatočné štatistiky hooodne zlepšiť.
Bez použitia akéhokoľvek editora, ani použitím toho "kodu" na začiatočnícku lepšiu výbavu do drakmi obklopenej budovky som si hneď najal dve postavy: čo denne vyčaruje lietanie a mestskú bránu. Pomocou týchto dvoch ľudí som obhospodáril väčšinu kaplí a prvé mesiace som nerobil nič iné len popreletával mapky hľadaním prísad do nápojov a studničiek čo trvale pridávajú do 15:). Je to síce fuška ale úplne presným plánovaním sa pekne zvýšia začiatočné štatistiky. Potom sa to celkom fajn hrá:)). Neviem či to je podvod, ale využil som všetko čo o hre viem bez nutnosti softvérového podvádzania. A teším sa z toho. Inak šestka je najlepšia:)