Že to bude mít i něco společnýho s prohlížečem, je velmi pravděpodobný. Ve FF mě to taky po nějaký době odhlásí, v Opeře to drží.
V Heroes jsem dlouho preferoval hrdiny taky podle ksichtů, ale chce-li člověk aspoň nějaký strategický hrátky, tak na to hledět nesmí. Poslední dobou už mi v Heroes nevadí ani hrát s bubákama z kostí bez masa. :-D Hraju hlavně jedničku, miluju tu pohádkovou grafiku NWC, která vznikala právě v době XEENu a Heroes 1. Oblíbení hrdinové - Crodo, Falagar, Rebecca. Dvojku i trojku mám taky rád, ale teď už je nehraju zas tolik.
K těm NPC - jo, ono to opravdu nebude těžký, jen zdlouhavý. Na to musím s Photoshopem, načítat palety z lodů, zkorigovat podle nich barvy, pak to bude fungovat. Spíš tam musí člověk dávat pozor na pohlaví/rasu/věk NPCček, nehledě na unikátní postavy a přiřazovat odpovídající obrázky, aby mi někde lidský dítě nevypadalo jako gobliní stařec. :-D Určitě dřív než v lednu to dělat nezačnu. A ten rádiočip, to je zvuk, co dělaj roboti v Lincolnu? Jestli je to ten, tak mě připadá úplně geniální...