Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 23:09:55
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Všetečný otázky  (Přečteno 19420 krát)

Yuyana

• Zasloužilý člen
Všetečný otázky
« Odpověď #15 kdy: Říjen 30, 2012, 07:22:11 »

Jo takhle jsi to mysleel :-D. Samozřejmě, to já nevim, já se devítky bojim. Jestli mi o ní můžeš říct něco uklidňujícího, možná mě přesvědčíš :-).
IP zaznamenána

JCMurphy

• Starší člen
Všetečný otázky
« Odpověď #16 kdy: Říjen 30, 2012, 07:48:55 »

Máš šipky nahoře, kterejma měníš portrét a pak ještě šipky dole, kterýma můžeš změnit hlasovou sadu, takže není problém dát elfovi hlas goblina :P
Na sedmičce mě strašně rozčilujou, že portréty jsou buď anorektici, nebo mají totálně oválnou hlavu, portréty postav k najmutí jsem nikdy neřešil
Můj favorit je v M&MVII ten člověk co vypadá jak Chuck Norris :D

V osmičce se mi líbili oba minotauři, hlavně zbroje na nich vypadaly krásně, trol je tak divně zkroucenej, všechno se na něm zvětší a jejich hlavy taky nemusím
elfky považuju za zbytečnej fan servis a ten s tím bílým choholem na hlavě je vážně divnej

výrazy obličejů v různých situacích zas tak moc nevnímám
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

Adam23

• Pokročilý
Všetečný otázky
« Odpověď #17 kdy: Říjen 30, 2012, 09:14:53 »

Není nějakej mod, kterej dostane portréty ze šestky do sedmičky?
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Všetečný otázky
« Odpověď #18 kdy: Říjen 30, 2012, 10:10:55 »

Docela jsi mi připomněl, že jsem chtěl něco vyzkoušet :) Asi by nebyl problém něco takového splácat, ale u postav by to vypadalo blbě ... spíš jen pro ty NPC, což tu myslím včera někdo psal, že už existuje.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
Všetečný otázky
« Odpověď #19 kdy: Říjen 30, 2012, 19:01:52 »

Tak, já to zkoušela, docela to šlo, ale... občas jsem měla v obrázkách ty průsvitný pixely, co se objevujou u neviditelnosti, rusilo mě to, tak sjem to zapíchla :-). NPCčka jsem měla vyměněný, to je malej detail, to zvládne každej doma :-).
IP zaznamenána

Majk

• Pokročilý
Všetečný otázky
« Odpověď #20 kdy: Říjen 30, 2012, 23:27:51 »

Tak jasně, tohle samotný je z toho jednoduššího soudku, jen dát pozor na paletu a nebudou štvát ani ty "průsvitný" kousky. To je spíš otázka času než náročnosti. Jedno po druhým, až skončím současný projekty, tak si to chci taky vyrobit, pak se podělím. :-)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
Všetečný otázky
« Odpověď #21 kdy: Říjen 31, 2012, 08:58:57 »

Jsi hodný, mě se nepodařilo s tim nic dělat :-). Vždycky mi to buď podělalo celý barvy, nebo jsem musela retušovat průsvitnosti, nebo mi to nebralo portrét, protože tomu připadal moc barevnej... taky moje možnosti jsou poněkud omezený, editace obrázků neni moje silná stránka :-). Taky je v sedmičce víc obrázků, s čímž se ale lze vypořádat.
No zvuky už byly hračka. A nahradit Rádiočipa něcim lepšim neni žádnej hřích :-p.

(A hele, jsem podepsaná! Bouchneme šampáňo :-D.)

Jinak, co říkáte na portréty v Heroes? A berete i tam lidi podle vzhledu? (Já samozřejmě jo :-p.) Oblíbenej hrdina? (Ou, Kristiáne, ty máš ale velkou balistu, zajdem někam? Ale musíš se oholit.)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Všetečný otázky
« Odpověď #22 kdy: Říjen 31, 2012, 09:29:57 »

Budeš mít asi opravdu něco někde blbě nastavenýho, třeba nějaká bezpečnostní politika prohlížeče apod. Tady opravdu dokud se neodhlásíš, tak budeš pořád viset v systému.

Mě právě napadlo vyzkoušet ten známý trik z HoMM III, kdy si program umí natáhnout i data mimo datový soubor.

Jinak u HoMM ani ne, beru vesměs ty samé tipy, obvykle to totiž hraju jen na jednoho hrdinu, ale pokud je třeba dva a více, tak preferuju kněžky :D
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
Všetečný otázky
« Odpověď #23 kdy: Říjen 31, 2012, 09:39:20 »

Já taky beru furt to samý a mám velkej problém, jak už jsem říkala, víc jak jednoho hrdinu můj mozek neakceptuje :-D. Největší problém je v trojce, kde je strašně těžký hrát za rampart a mít Kristiána :-D. Musim to suplovat Aerisem, což prostě neni ono.
Kněžky jsou fajn. Adelaide. Aaaa nebo kněze, Riona. Líbí se mi, jakej má sepranej plášť. To je pravej kněz, žádnej okradač, kterej si kupuje hadry za odpustky :-D.
Taky můžu tu hyenu (Drakona), z nějakýho důvodu se mi fakt líbí, asi jsem úchyl :-p.
Sandro je samozřejmost, ten má prostě charisma :-).

Čtyřka je jasná. Tam pomalu neni z čeho vybírat, i ramparti dostali slizoně hrdiny (pravda, Kristýna si sundal okruží, což vypadá líp).
IP zaznamenána

JCMurphy

• Starší člen
Všetečný otázky
« Odpověď #24 kdy: Říjen 31, 2012, 09:46:52 »

Christiana mám taky rád :D
jinak já hraju primárně za Rampart a tam je Ivor můj oblíbenec
ale ve strategiích většinou ignoruju vzhled, protože v tom případě neztělesňuje hrdina mě, ale já spíš takovej manager ve městě v kanceláři co mu dává rozkazy
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

Majk

• Pokročilý
Všetečný otázky
« Odpověď #25 kdy: Říjen 31, 2012, 09:50:12 »

Že to bude mít i něco společnýho s prohlížečem, je velmi pravděpodobný. Ve FF mě to taky po nějaký době odhlásí, v Opeře to drží.

V Heroes jsem dlouho preferoval hrdiny taky podle ksichtů, ale chce-li člověk aspoň nějaký strategický hrátky, tak na to hledět nesmí. Poslední dobou už mi v Heroes nevadí ani hrát s bubákama z kostí bez masa. :-D Hraju hlavně jedničku, miluju tu pohádkovou grafiku NWC, která vznikala právě v době XEENu a Heroes 1. Oblíbení hrdinové - Crodo, Falagar, Rebecca. Dvojku i trojku mám taky rád, ale teď už je nehraju zas tolik.

K těm NPC - jo, ono to opravdu nebude těžký, jen zdlouhavý. Na to musím s Photoshopem, načítat palety z lodů, zkorigovat podle nich barvy, pak to bude fungovat. Spíš tam musí člověk dávat pozor na pohlaví/rasu/věk NPCček, nehledě na unikátní postavy a přiřazovat odpovídající obrázky, aby mi někde lidský dítě nevypadalo jako gobliní stařec. :-D Určitě dřív než v lednu to dělat nezačnu. A ten rádiočip, to je zvuk, co dělaj roboti v Lincolnu? Jestli je to ten, tak mě připadá úplně geniální...
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
Všetečný otázky
« Odpověď #26 kdy: Říjen 31, 2012, 09:54:19 »

Já nikdy nepovažuju hrdiny za ztělesnění mě, i když si pořád stěžuju, že mě zabíjej :-D. Tedy, ne pořád, tak špatná zas nejsem :-D.
Ivor je fajn, ale nenacpu mu magii ohně, prostě je posedlej bezpečností lesa, jako pravej ranger :-D. Taky ho mám ráda, jen jsem prostě na druidy :-). (Ta magie ohně mě neštve, to byl vtip :-).)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
Všetečný otázky
« Odpověď #27 kdy: Říjen 31, 2012, 09:57:56 »

Nene, zvuky robotů jsou fajn. Rádiočipem je myšlen ten protivnej pisklavej elf. Mám ráda zvuky robotů.

U NPCček jsem prostě nahradila ty, u kterejch to nebylo komplikovaný. V šestce nejsou žádný goblini, elfové a tak... A barvit to na zeleno a dělat tomu uši... ano, šlo by to, ale to je fakt na dlouho. S photoshopem si jaksi nerozumíme. Já to zkoušim, už jsem se i něco naučila (třeba barvit lidi na zeleno), ale furt to neni ten skill :-).
IP zaznamenána

Majk

• Pokročilý
Všetečný otázky
« Odpověď #28 kdy: Říjen 31, 2012, 10:11:41 »

Ahá, jó, tak ten je opravdu otravnej. Ale tak tam si můžeš navolit jinej hlas přímo při tvorbě postavy (nebo později v save editoru) bez modifikování lodů jako takových, že.

Hele, změnit někomu kůži na zeleno pro mě sice problém není, ale to taky dělat nebudu, to bych na tom opravdu strávil zbytek produktivní části života. :-D Teď jsem si je tak zběžně prohlížel a pár goblinů by se nechat mohlo, nevypadaj tak špatně, a k ostatním se seženou obrázky jinde.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
Všetečný otázky
« Odpověď #29 kdy: Říjen 31, 2012, 10:29:32 »

Jo, já hlasy neměnim. Samozřejmě vim, že to jde. On ten elf neni ani hezkej, takže by to nemělo význam :-D.

Jináák, teď koukám... Chuck Norris? Teď ho budu mít totálně znechucenýho, kdo mi bude dělat kněze? :-D Rychle, potřebuju alternativní portréty :-D.
IP zaznamenána